Költöztetés és teherszállítás
Teherszállítás a Qjob-bal Magyarországon

Gyorsan szeretne találni egy megbízható és jó szállítmányozót? Takarítson meg vele akár 40%!

Bármilyen feladat is áll Ön előtt: teherszállítás gépkocsival, költöztetés, háztartási készülékek szállítása üzletből otthonába, vagy egy gépkocsi vontatós szállítása - itt a Qjob oldalán bármenyik feladattal könnyen és gyorsan megbirkózik. Csak rendelje meg, hogy budapesti vagy vidéki áruszállítást kér!

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de hagyjon megrendelést Facebook-csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/2340140779588536/).

A teherautókkal való árufuvarozás valójában a modern ipar fejlődésének alapja, hiszen a modern termelési ágak és a nyersanyag-forgalom több mint fele rajtuk alapul. Ma már a magánszemélyek különböző igényeinek a kielégítését is fuvarozással oldják meg, ami lehet:

 • interneten vásárolt áruk szállítása;
 • egyik lakóhelyről másikra való költözés/ költöztetés;
 • építőanyagok rakományszállítása külső telephelyről vagy raktárból építési területre;
 • szemét, építési törmelék és sit elszállítás;
 • iroda költöztetés;
 • bútor és háztartási gépek szállítása;
 • személy- és háziállat szállítás;
 • Személygépkocsi szállítás, autóvontatás.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen feladatokat csak teherszállító autókkal lehet elvégezni. Megtervezni és végrehajtani egy költözést személygépkocsival nemcsak kényelmetlen és időigényes, hanem még veszélyes is az autóra, a rakományra, valamint a tulajdonosokra nézve. A Qjob szolgáltatásait rendelhetik, mind magán-, mind társaságok az ország bármely pontjából.

Költözés és háztartási készülékek szállítása

A Qjob megbízott teherszállítói nagyszámú rendelést szolgálnak ki, többek között költöztetést is vállalnak. Ha költöztetést rendel a Qjob.hu oldalán, azt a regisztrált szállítóinkkal több lépésben valósíthatja meg:

 • Budapestre vagy vidékre való szállítás megadott címre; a szolgáltató a szállítandó anyagok mennyiségének függvényében ad árat.
 • Bútor és háztartási készülékek szétszerelése, csomagolása és rakodása teherautókba.
 • Szállítás a kijelölt helyre és az anyagok kirakodása.

A megadott címre érve a rakodómunkások felviszik a szállítmányt a megfelelő emeletre, óvatosan kicsomagolják őket, ha szükséges, összeszerelik azokat. Bízza rá a költözéssel járó alapvető feladatok végrehajtását szakemberekre. A Qjob megbízottjai minőségi és zökkenőmentes munkát végeznek. A szállítmányozó csapat a lehető legrövidebb idő alatt szervez meg az átköltözést az egyik lakásból a másikba.

A háztartási készülékek szállítási módjai meglehetősen eltérnek, míg egy kis berendezés szállítása nem okoz problémát (azokat egyedül is dobozokba csomagolhatja és személygépkocsijával elszállíthatja), addig egy nagyobb berendezés szállítása nehézebb feladat. Megbízottjaink óvatosan és gondosan csomagolják a hűtőszekrényeket, mosógépeket, televíziókat stb. buborékfólia és kartondobozokat használva, gondosan teszik be őket az autóba, majd speciális hevederekkel rögzítik azokat. Szintén a kötelező eljárások közé tartoznak a következők:

 • hűtőszekrény ajtajának rögzítése
 • mosógép dobjának rögzítése
 • lcd és led panelek és monitorok speciális csomagolása
 • szétszerelhető alkatrészek külön csomagolása
 • rögzítések ellenőrzése (megfelelő-e a teherbírás).

Iroda költöztetése Budapesten

Iroda költöztetés gyorsan és olcsón, ha a Qjob regisztrált szállítóit bizza meg, mivel lehetősége van arra, hogy saját maga határozza meg a szállítási költségeket. Privát szolgáltatók vagy szakosodott cégek Qjob rendszerén széles körű szolgáltatásokat kínálnak megfizethető áron. Adja le rendelését a Qjob oldalán és rendeljen iroda költöztetést Budapesten. Ez lehetővé teszi, hogy a legrövidebb időn belül megbizható végrehajtót találjon.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de hagyjon megrendelést Facebook-csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/2340140779588536/).

Mennyibe fog kerülni irodájának áthelyezése, megtudhatja a kiválasztott Qjob szakembertől személyesen. Megbízottjaink szállítási költsége 20-30% -kal alacsonyabb, mint a többi budapesti vállalatnál. Ennek oka, hogy nem költünk reklámokra, nincsenek közbenső árrések és nincs szükségünk iroda fenntartására. Iroda költöztetést a Qjob honlapján regisztrált végrehajtók magas színvonalon és olcsón végzik.

A Qjob-on található speciális cégek és magánvállalkozók átfogó segítséget nyújtanak iroda költöztetés megszervezésében. Megrendelését leadhatja:

 • háztartási készülékek
 • vállalat alkalmazottainak személyes tárgyaik
 • iratok
 • széfek
 • irodabútorok szállítására

A Qjob emberei által végzett berakodási és kirakodási műveleteket a legnagyobb gondossággal végzik. A Qjob.hu weboldalon regisztrált szakemberektől csakugyan rendelhet sürgős irodai áthelyezést is megfizethető áron. A Qjob megbízottjai még a hívás napján a megadott címre érkeznek és olcsón elvégzik a munkát.

Hogyan válasszuk ki a szállításhoz használt teherautót?

Ha még soha nem volt szüksége rakományszállításra, akkor meglehetősen nehéz lesz kiválasztania, hogy melyik teherautó lehet a megfelelő az Ön számára. És hát igen, kiválasztani egy olyan megbízható vállalatot, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt, nem könnyű. Azonban ne essen kétségbe. A Qjob.hu weboldalon több száz fuvarozási szakembert talál, akik készen állnak arra, hogy segítséget nyújtsanak, ha szállításról vagy teherszállításról van szó, akár Magyarországon, akár az Európai Unió más országaiban.

Személyszállítás Budapesten

Egy busz megrendelése a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az alacsony árú személyszállítás megszervezésének. A buszjáratokat a Qjob honlapján találhatja meg, ahol tapasztalt és felelős sofőrök regisztrálnak, akik mindent tudnak a kényelmes buszutakról városon belül és azon túl.

A Qjob egy megbízható weboldal, amelyen az alábbi szolgáltatásokat már 15 percen belül megrendelheti, miután hagy egy megrendelést a honlapunkon:

 • olcsó buszrendelés
 • Autóbusz különjárat a természetbe
 • turisták kísérése és még sok minden más.

A megrendelt busz szolgáltatásai közé tartozik az utasok gyors és kényelmes szállítása. A megrendelés elkészítésének szakaszában meg kell adnia a megbízás minden kívánságát, meg kell adnia a kívánt buszmodellt, amely fel van szerelve mind azzal, ami szükséges a kényelmes utazáshoz (légkondicionáló, videó és audió rendszerek). A következő szakaszban megvitatjuk a szolgáltatás dátumát és pontos időpontját. Ezután jönnek a következő pontok:

 • utasok gyűjtése és az egyéni buszellátás
 • utasok szállítása a rendeltetési helyre
 • szolgáltatás kifizetése (az Ön által kiválasztott legkényelmesebb módon).

A megrendelés minden részletét a megbízottal közvetlenül a Qjob szolgáltatáson keresztül lehet egyeztetni.

Szállítási árak

A Qjob online szolgáltatásainak sajátossága, hogy Ön saját maga választhatja ki az árat. A kérelem kitöltésekor nyitva maradhat, és a megbízottaktól kaphat árajánlatokat. Vagy pedig kiválaszthatja azt, amelyik megfelel Önnek – ezután azok a szakemberek fognak visszajelezni, akiknek megfelel az adott ár. Átlagosan érdemes a 8000 és 30 000 forint közötti árkategóriával számolni budapesti fuvarok esetében, ha legfeljebb 1,5 tonnáig szállít. Az olyan tényezők, mint a súly, a távolság, a szállítás sürgőssége és a rakomány jellege befolyásolhatják a végső költségeket.

Belföldi teherszállítás

A magánszemélyek által végzett áruszállítási árak mindig alacsonyabbak, mint a fuvarozó cégek szállítási költsége, mivel az ő esetükben nem kell fizetni a kiszállási szolgáltatásért és nem kell nagy irodát bérelnie. A maszek fuvarozást nyújtó képzett vezetőknek gyakran segítségükre van a szakemberkereső szolgáltatás, hogy különböző típusú szolgáltatásokat végezzenek, beleértve a rakomány szállítását is.

A Qjob.hu hasonló szolgáltatásokat nyújt. Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik számos professzionális fuvarozó szakember közül választani. A kényelem érdekében nem kell kiszámítania a szolgáltatások költségét. Minden, amire Öntől szükség van, hogy kitöltsön egy jelentkezési lapot, jelezve a megrendelés szükséges jellemzőit. Válaszul pedig megkapja a maszek fuvarosok ajánlatait.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de hagyhat egy megrendelést Facebook-csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/2340140779588536/).

Néhány ok, hogy miért is jóa Qjob-on keresztül rendelni

A Qjob.hu-n éjjel-nappal hagyhat megrendelést, azzal hogy céget vagy magánszemélyt keres budapesti vagy vidéki fuvarhoz. Vizsgálja meg a Qjob.hu-n minden egyes megbízott profiljában közzétett információkat, tudja meg, hogy egy maszek fuvaros, csapat vagy cég profilja milyen helyet foglal el a honlapunkon levő statisztika szerint. Ugyancsak megtekintheti a szállítási árfolyamokat és chat-elhet szakembereinkkel.

A megbízottat Ön saját maga választja ki, kizárólag a saját személyes preferenciái alapján. Rendelje meg az alacsony minősítésű, alacsony árakkal rendelkező magán szakértőktől érkező szállítást, vagy lépjen kapcsolatba a piacon már évek óta működő cégekkel.

A Qjob szakembereivel való együttműködés előnyei:

 • áruszállítással foglalkozó szakemberek tisztességessége, melyet az ügyfelek visszajelzése alapján megtekinthet a statisztika szerint;
 • elfogadható és elérhető árak (figyelembe vesszük a pénzügyi kívánságait);
 • szükséges szállítási feladatok elvégzése éjjel-nappal és rövid idő alatt.

Honlapunk lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt megbízható szállítókat találjon legjobb áron. Csak hagyjon egy megrendelést a „Teherszállítás” kategória oldalunkon, s az éppen szabadon levő szakembereink felajánlják Önnek a szolgáltatásaikat és az áraikat, Ön pedig kiválaszthatja közülük a legjobbat!

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de hagyhat egymegrekesést Facebook-csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/2340140779588536/).

Qjob – ez több ezer szakembert képvisel, akik több száz szolgáltatást képviselnek