Qjob

Hozz létre feladatot, és válassz megbízható szakembert

Példa: Lakás teljeskörű takarítása felújítás után

Hogyan is működik?

how-it-works

1. Hozz létre egy feladatot!

Részletesen írd le, mihez, miben kérsz segítséget, majd adj meg egy számodra elfogadható árat.

how-it-works-2

2. A szakemberek ajánlatokat adnak a feladatodra.

Ajánlatokat kapsz azoktól a szakemberektől, akik készen állnak, hogy teljesítsék a feladatodat.

how-it-works-3

3. Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Szakembert választhatsz több szempont alapján is: rangsor, ár, referenciamunka, értékelés.

Valós emberek, hiteles értékelések

Online értékelések
Kósa Zoltán
Lending oldalt szeretnék megrendelni, tetőfedő és lakásfelújítással kapcsolatos. Tartalmat fotót video-t tudok adni. Zuglói vállalkozó. Sürgős!!! ❗️
50 000 Ft

Nagyon korrekt igazi szakember szívből ajánlom mindenkinek. Köszönöm szépen!!! ❗️

Keresztes András
500 001 Ft

Tiszta precíz munkát végzett . Nagyon örülök ilyen szakembert találtam . Álmaim otthonát valósította meg ! Mindent letakart ,takarított. Gyönyörű falakat glettelt ,festett. Ajánlom mindenkinek ,aki profit akar elérhető áron .

Erik
Burkolás,homlokzatszigetelés
1 000 Ft

Szakszerűen elvégezte a munkát . Segítőkész ,empatikus . Nagyon precíz szakember. Nem gondoltam volna ennyire jól sikerül. Ajánlom mindenkinek . Homlokzatszigetelés, burkolás, amit csinált nálunk

János
Festés
1 000 000 Ft

Kedves ,segítőkész. Profi munkát végzett mindenkinek csak ajánlani tudom .Tükör falakat kaptam a pénzemért

Edina
10 m2 belső szigetelés és 3 ajtó fóliázása
50 000 Ft

Borzalmas... A feltett hirdetésemre érkezett tőle egy véleményem szerint is viszonylag alacsony ajánlat 50 ezer Ft , kb harmada az átlagos ajánlatnak. Kéri vegyem fel vele a kapcsolatot. Ekkor közli, hogy csak kamu árat írt szándékosan... Mondom rendben, nem gond. Közli hogy alapvetően nagyobb munkákat szeretne. Egyeztetek családon belül, növeljük a munka mennyiségét valamint javítási munkákkal kiegészítjük ... Ezek 2 plusznapot jelentenek neki... Közli 300-400 ezer Ft... Ez nekünk megéri mert így számoltunk.. Ekkor kitalálja, hogy neki így sem jó... Neki csak nagy felújítási munkák érik meg.... Csak tudnám hogy akkor miért jelentkezik.... Minek pazarolja az időt... Sőt még ki is akart jönni... Pedig eredetileg 10 m2 szigetelésről volt szó meg 3 ajtó fóliázásáról... Senkinek nem ajánlom.... Lehet szépen dolgozik, de olvasva a korábbi hozzászólásokat is (nem ment el a munka kezdésére, anyagbeszerzési problémák, nincs rendes kommunikáció, stb. ) nehéz vele együttműködni, mert szeret variálni... Aztán mondja biztos van más ajánlat is.... Persze hogy van... Csak ugye a megbízható, korrekten dolgozó és munkát vállaló személyekkel van gond... Mert olyat nem találni...

Teljesített feladatok
1,346
Regisztrált szakember
35,319

Megrendelők értékelése

Másfél hónapos "Qjob-karrier" után (minősített virtuális asszisztensként) szívből ajánlom a Qjob.hu-t a szabadúszóknak (akár feladatot adna, vagy megbízást keres), mert kitűnő ötletnek tartom a Qjob.hu újfajta szakemberkereső és szakemberközvetítő szolgáltatását...
A Qjob.hu megismerése előtt féltem takarítónőt engedni a házamba. Az értékeléseket olvasva kedvet kaptam hozzá, gyorsan regisztráltam. Végül 8 ajánlatból választhattam. Azóta is itt keresek szakembert, más munkára is, hiszen így több időm jut az unokáimra!
Szakdolgozat írása közben állt meg a laptopom. Nagyon megijedtem, elveszett minden addigi munkám. Az oldalon kerestem szakembert, aki átmentette az adatokat egy cseregépre, és 2 nap múlva visszahozta a gépemet megjavítva. 5-ös lett a dolgozatom, köszönöm!
Őszi kerti munkához kerestem segítséget, az unokám ajánlotta a Qjob.hu-t. Könnyű volt a regisztráció, és egyszerű a hirdetésfeladás. A legjobb ajánlat elfogadása után egy héttel már végeztünk is. Köszönöm, az oldal nélkül ezt idén már nem fejezhettük volna be!
Imádom a macskákat, de ők is imádták a kanapénkon élesíteni a karmaikat. Segítséget kértem a Qjob.hu-n, feltettem a tönkrement kanapé képét. Alig telt el fél nap, négy kárpitostól ajánlatot is kaptam, és két nap múlva már az új kanapénkról hessegetem le a cicáimat.
Családi rendezvényre kisbuszokat kellett bérelnem. Ahelyett, hogy keresgéltem és árajánlatokat kértem be volna, egyszerűen csak feltettem a megbízást a Qjob.hu-ra, és másnap már a legjobb ajánlatokat prezentálhattam a családi kupaktanácsnak!
Szakemberként számomra az oldal egyik legnagyobb előnye, hogy az adatlapomon mindenki láthatja a munkáimat, az arról készül értékeléseket. A megbízások maguktól jönnek, a felület jól átlátható, így kényelmes a munka szervezése is.
Nincs titkárnőm, sem marketing szakemberem, tervezőm, tolmácsom, stylistom és ügyvédem, ehelyett a Qjob.hu-t használom, ami minden téren kisegít a szakemberkeresésben.
Sajnos a megbeszélések miatt nem tudtam elvinni egy fontos iratot az ügyvédemnek. Életmentő volt, hogy a Qjob.hu-n talált megbízható futár a megbízástól számított 2 órán belül már meg is érkezett hozzá! Köszönöm!
3 napja vagyok szakember a Qjob.hu-n és már 35€-t kerestem. A Qjob.hu előnyei: kreatív és mindig érdekes feladatok. Már 1000 Ft-tól is vannak feladatok. A felület nagyon átlátható. Biztonságos és egyszerűen egy király hely szakember kereséséhez.
A Qjob.hu-t kiváló segítségként tudom ajánlani, ahol a szakemberkeresés mindig összejön! Folyamatosan használjuk. A legtöbbször szövegírási, logókészítési és más kisebb feladatokat hirdetünk, amikre a saját embereinknek nem mindig jut idő.
Egy barátnőm ajánlotta a Qjob.hu-t. Beléptem, regisztráltam és létre is hoztam egy bevásárlási feladatot 2000 Ft-ért. És itt indultak be a dolgok! Nem gondoltam volna, hogy ennyi ember elvállalná ezt a feladatot, és hogy ilyen gyorsan találok szakembert. Köszönöm!

Szeretnél pénzt keresni? Ügyfeleid a Qjob.hu-n várnak!

Hozz létre könnyen feladatokat, és kezeld azokat az alkalmazásunkban!

Töltsd le alkalmazásunkat, és használd a Qjob.hu-t mobilon, bárhol, bármikor!

Qjob Apps
jooble - qjob
véleményeim.hu
voicebot.hu
Всички работни места са на разположение за предложения на Qjob.bg
5
Ke všem úkolům je možné udělat nabídku na Qjob.cz