Article Image

Amikor az elképzelés és a megvalósítás találkozik

Nem régiben felkerestük a Green Cottage csapatát, mivel a DIY videóik tematikáját közel éreztük a mi honlapunk lényegéhez

Nem régiben felkerestük a Green Cottage csapatát, mivel a DIY videóik tematikáját közel éreztük a mi honlapunk lényegéhez, - szakembereket kereshetnek feladatokra és szakemberek jelentkezhetnek meghirdetett munkákra - és mi, az QJob részéről szívesen ajánlottunk fel nekik egy együttműködést. A nézők fantáziájára lett bízva az egész, videóban megkérték őket, hogy rakjanak fel egy hirdetést a saját elképzelésükről, legyen az egy bútor, kis házikó vagy egy szekrény és ők a szerencsés kiválasztottnak elkészítették. A videó alapján egy jó kihívásnak érezték, látszik, hogy szeretnek egyedi darabokat készíteni, amik aztán remélhetőleg a tulajdonosának is elnyerik a tetszését. Így volt ez a kert ülőgarnitúrával is, amit mi kiválasztottunk és finanszíroztuk a megrendelőnek, ők meg megtervezték és megvalósították.

A garnitúra elkészítése egy érdekes projekt volt nekik is, lelkesedésük és az egyedi termékek barkácsolása iránti rajongásuk miatt a videóból is az jön le, hogy szeretik, amit csinálnak és értenek hozzá. Rövid betekintést kaphat ebbe mindeki, aki megnézi a kisfilmet és esetleg ihletet kap, hogy otthon valami hasonlót készítsenek, természetesen nem muszáj az ő jegyzeteiket pontosan követni, a bátrabbak és már gyakorlottabbak nyugodtan a saját kedvük és ízlésük szerint alakíthatják. Néhány inspirációs kép szolgált alapjául és a végeredmény egy boltban készen kaphatóhoz képest egy masszívabb, nehezebb darab, de kinézetileg a hasonlóságra törekedtek. Az egész projekt alap mondata az egyszerűség és a nagyszerűség volt, ez volt a fő cél is.


Ha egy problémára keresel megoldást, akkor tegyél közzé egy feladatot és válaszd ki a legjobb szakembert a beérkezett ajánlatokból!
Rendelj szolgáltatást a Qjob.hu szakembereitől

Hozz létre egy feladatot


Ez mindkét fél számára egy jó lehetőség volt. Mi megmutathattuk az oldal lényegét, ők meg adhattak egy kis betekintést a munkájukba, hogy merjenek felkeresni szakembereket, hogy a lehető legjobb és legpontosabb mását kapják az elképzelt tárgyuknak. Elképzelhető, hogy a jövőben is lesznek még hasonló együttműködések és azok se csüggedjenek, akiknek most nem lett kiválasztva az ötlete, mert oldalunkon több szakember is van, és ha nem is a Green Cottage, de valaki más biztos segít az ő megrendelésük elkészítésében.


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küldd el történetedet vagy ötletedet az info@qjob.hu címre.

Qjob szakember

Hagyj megjegyzést