Hogyan segít a qjob.hu az üzletem fejlesztésében

Futár, tervező, szövegíró és még sokminden más - mindez egy helyen? A válaszom - igen!

Üdvözlöm! A nevem Ács Zoltán. Egyéni vállalkozó vagyok a szolgáltatási üzletágban. Ma egy 8 emberből álló csapatom van. Most vállalkozásom aktív fejlesztésének szakaszában vagyok, új projekteket indítok, és ezt nagyrészt a Qjob.hu szolgáltatás segítségével hajtom végre. Ma, kedves olvasók, úgy döntöttem, hogy megosztom Önökkel a tapasztalataimat, hogyan működünk együtt ezen a felületen. Meg kell jegyeznem, hogy együttműködésnek hívom, mert a Qjob.hu szolgáltatásban megbízható partnerre találtam, aki segít a vállalkozásom fejlesztésében. De vegyünk mindent sorjában. A Qjob.hu-val való ismerkedésem januárban történt, amikor is sürgősen szükségem volt egy futárra a fontos dokumentumok kézbesítéséhez.


A Qjob.hu lehetőséget ad, hogy perceken belül és szinte bármikor szakembert találj! Hozz létre feladatot és találj megoldást!

Hozz létre egy feladatot!


Korábban valaki a csapatomból foglalkozott ezzel, de azon a napon minden dolgozó és én magam is a terepen voltunk elfoglalva. Ekkor döntöttem úgy, hogy keresek egy futárszolgálatot az interneten, de őszintén szólva, kételkedtem a sikerben, mivel ilyet még soha nem csináltam. Nem akartam kapcsolatba lépni a híres futárcégekkel, mert nem kívántam a bürokrácia útvesztőiben bolyongani. Arra gondoltam, hogy egy alkalomra találok olyan embert, aki felesleges papírmunka nélkül elvégezné a kézbesítési feladatot. Ekkor bukkantam rá a Qjob.hu honlapjára. Azonnal megragadott a nevük – rövid, fülbemászó, önmagáért beszél. Szeretem, amikor minden világos és lényegre törő. De ez csak a jéghegy csúcsa – a szó legjobb értelmében. Belépve a honlapra, és egy kicsit később részletesebben tanulmányozva, rájöttem – kár, hogy hamarabb nem bukkantam rá erre a szolgáltatásra! Akkor rengeteg fáradságtól megkímélhettem volna magam a munkám során.

A Qjob.hu-val való ismerkedés első percétől kezdve szimpatikusak lettek nekem. Egy áttekinthető felülettel „találkoztam”, amely minden felhasználó számára rendkívül világos, még a legkevésbé tapasztalt számára is. Az én esetemben egy "feladatot" kellett létrehozni, hogy találjak futárt. A feladat megírására szolgáló sor a weboldal főoldalának közepén található – nem lehet eltéveszteni! Ezután be kellett regisztrálni, mindössze három mező kitöltésével. Minden gyorsan, kényelmesen, világosan sikerült. Szeretem, ha a dolgok ilyen tempóban haladnak.

A potenciális futárok javaslatai már 15 perc múlva kezdtek beérkezni. Nem volt időm sokáig válogatni (emellett, amint a weboldal információiból megtudtam, a szolgáltatásaikat kínáló embereket ellenőrzöttek, megbízhatóak). Megegyeztem egy fickóval, az utasításaim szerint kézbesítette a papírokat, ráadásul a költségek elhanyagolhatóak voltak (mellesleg, a munkaidőm drágább ennél; ha egyedül vittem volna, sokkal többet veszítettem volna).

Az első tapasztalatom szilárd alapot adott a Qjob.hu-val folytatott további együttműködéshez. Nemsokára ugyanitt találtam más szakembereket is, akik egy újabb projekt beindításához voltak szükségesek, méghozzá egy egyoldalas honlap létrehozására (Landing). Korábban nem mertem egy ilyen weboldalt elindítani, mert nem volt tapasztalatom ezen a területen. Időközben a konkurenseim többsége már teljes mértékben felhasználta ezt az erőforrást, és a lehető legtöbb ügyfelet megukénak tudhatták. Döntöttem – nem lehet tovább halogatni. A szakértők keresését a Qjob.hu weboldara bíztam, s nem fogtam mellé. Találtam mind webdesignert, mind programozót. Velük ismét pozitív tapasztalatot nyertem.

De a dolog ezzel nem ért véget, most szükségem lett egy copywriterekre (szövegíróra), hogy helyesen töltsem ki a weboldalam információival. Eleinte biztos voltam abban, hogy tudom, mit és hogyan kell írnom, hiszen 5 éve vagyok vállalkozó ebben az üzletben. De végül rájöttem, hogy nem tudom tudásomat szöveges formába önteni, különösen nem egy honlapra. Így aztán arra a következtetésre jutottam, hogy szövegíró nélkül nem megyek semmire. Csak ő tudja biztosítani a helyes információáramlást, felhívva az olvasó figyelmét, és mindezt a logikus bemutatással. Azonnal megkíméltem magam a fájdalmas kereséstől, mivel biztosan tudtam, hogy copywritert is a Qjob.hu oldalon keresnék.


El sem tudom képzelni, hol keresnék szövegírót, ha nem lenne Qjob.hu. Valóban a legjobb szövegírók itt vannak. Hozz létre feladatot most és válassz egy szakembert!

Hozz létre egy feladatot!

Végül sikeresen beindítottam a honlapomat, az illetékesek mind úgy végezték a dolgukat, ahogy elvártam tőlük! Úgymond "Ráéreztem az ízére”, amikor új lehetőségeket fedeztem fel a vállalkozásom népszerűsítésében. Most már a közösségi hálózatokban is megjelentem, reklámozom a tevékenységem. Végül is ez a 21. század üzleti fejlődésének felülete, naprakésznek kell maradnunk!

Öt évig olyan nagy meghatározó eszköz nélkül működtettem a vállalkozásaimat, mint az Internet. De a fejlődésem útját mostantól ebbe az irányba szeretném terelni. Tisztában vagyok azzal, hogy a marketing szakembereknek kell foglalkozniuk a promócióval, mert nekem más feladataim vannak a vállalkozás fenntartása érdekében. Bár egyelőre nem vagyok hajlandó rendszeresen munkáltatni egy ilyen alkalmazottat. Ám találtam egy nagyszerű kiutat. Miután megszereztem első tapasztalatom a szövegíró által végzett munkáról, meg voltam győződve arról, hogy az ő munkája is a vállalkozás fejlesztésére irányult. A copywriter olyan személy, aki hirdetési, értékesítési és információs szövegeket tud összeállítani. Tudja, hogyan lehet az áruk és szolgáltatások értékesítését csupán a megfelelő szavak felhasználásával megszervezni – a honlapon, a szociális hálózatok oldalain, a reklámfüzetekben és más forrásokban.

Ezért úgy döntöttem, hogy rendszeresen szeretném igénybe venni a szövegíró szolgáltatásait. A Qjob.hu felületén (honlapján) mindig tudok találni olyan hozzáértő szakembert, aki megoldja a jelenlegi problémámat.

A szövegírók szolgltatásait alkalmazva a következő lehetőségeket kapom:

  • viszonylag kevés pénzért jelentősen növeszik a célközönségem;
  • ismertté teszem magam a lehető legtöbb potenciális vásárló számára;
  • mindig megismerkedem az ügyfelek igényeivel.

Egyértelmű, minden vállalkozásnak ügyfelekre és értékesítésre van szüksége. És az értékesítő szövegek sikeresen megbirkóznak ezekkel a feladatokkal. A helyesen összeállított szöveg nem információ, hanem motiváció! A potenciális ügyfelek szavakkal való motiválása a fő feladat, amellyel a kompetens szövegírók remekül megbirkózhatnak. S egy tanács, ha Ön, mint én, 2 hónappal ezelőtt még nem használta ezt a hatékony eszközt a vállalkozásának fejlesztéséhez, döntsön, és keressen ehhez megfelelő segítőket. Ráadásul kiváló keresési honlap van a tarsolyunkban – a Qjob.hu.

Összefoglalva: elismerésem, tiszteletemet és hálámat szeretném kifejezni a Qjob.hu csapatnak. Szolgáltatásuk valóban segít az üzleti fejlődésben, és a történetem ezt megerősíti! A Qjob.hu az én biztos partnerem!


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küld el történetedet vagy ötletedet a  info@qjob.hu  címre

Zoltán Qjob szakember