Article Image

Hogyan válasszunk házhoz-szállítást online rendeléseinkhez

Joggal vetődik fel a kérdés, hogyan válasszunk: milyen szempontok alapján döntsük el, hogy mit, honnan és milyen feltételekkel rendeljünk?

Kedves honfitársaim!

Cudar időket élünk...egy láthatatlan ellenség milliárdnyi mikron-méretű katonái leselkednek ránk, ezért sokunknak – különösen az egyedül élő idős embereknek - komoly kérdésként merülhet fel, hogy el merjünk-e menni akár a közeli kisboltba is élelmiszerért, háztartási cikkekért, van még inkább meggondoljuk, hogy betérjünk-e egy nagy bevásárlóközpont hatalmas csarnokába. Nemcsak az üzletben, de az utcán és a tömegközlekedési eszközökön is egyre erősebben támadhatnak a vírusok.

Ilyen körülmények között rendkívüli mértékben felértékelődik a házhoz szállítás szerepe, sokan választják a készétel megrendelést, ill. az étkezési alapanyagok, nem főtt ételek, háztartási cikkek, stb. online megrendelését. 
Joggal vetődik fel a kérdés, hogyan válasszunk: milyen szempontok alapján döntsük el, hogy mit, honnan és milyen feltételekkel rendeljünk?

Úgy gondolom, hogy a legelső szempont a maximális járványvédelmi biztonság kell, hogy legyen. A szállítónak – ebben a fokozottan járványveszélyes időben - minden tekintetben meg kell felelnie a legmagasabb fokú népegészségügyi tanácsoknak és előírásoknak, akár élelmiszer alapanyagok és egyéb cikkek, akár készételek házhoz szállításáról van szó.

Jó, ha ezeket a tanácsokat, előírásokat előre ismerjük és legelőször arról tájékozódunk az interneten történő megrendelés leadása előtt, hogy a kiválasztott szállító megfelel-e a szigorú, de mindannyiunk érdekét képviselő rendelkezéseknek. Tehát NE az legyen az első szempont, hogy melyik cég szállít hamarabb, és olcsóbban, hanem a járványvédelmi előírások: csak olyan szállítótól rendeljünk, amelyik a honlapján szavatolja ezek betartását és biztosítja a banki átutalással történő fizetést. További fontos szempont, hogy a futárszolgálat legkésőbb a szállítás napján reggel sms-ben tájékoztassa a megrendelőt a szállítás várható idő-intervallumáról (max.2 óra).


Ha futárra van szükséged, akkor ne habozz és regisztrálj a Qjob.hu oldalon, hozz létre feladatot és válaszd ki a legmegbízhatóbb futárt!

Hozz létre egy feladatot

Én a magam részéről a kiszállítást végző futártól elvárnám a vírusvédelem szempontjából hatékony FFP2 ill. az FFP3 típusú szájmaszk viselését is (ami a szállítást végző futárt és az átvevő személyt is védi). További kérdés lehet, hogy az átadás-átvétel során hogyan oldható meg a minimálisan előírt 1,5- 2 m-es távolság. Ez is sarkalatos kérdés, és jó, ha a szállító és a megrendelő előzetesen telefonon megállapodnak, hogyan tudják ezt biztosítani.

A Qjob-nál tudjuk, milyen nehéz megfelelő szakembert találni, sőt mi több, olyat, aki megfelel az Ön elvárásainak és pénztárcájának. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik, nem akarnak értékes időt azzal tölteni, hogy órákon keresztül az internetet böngészik, összehasonlítják az árakat, tárgyalnak a kivitelezővel.
Nyugodtan mondja el nekünk, mire van szüksége, mi pedig megtaláljuk Önnek a megfelelő szakembert. A www.qjob.hu honlapon feladott hirdetésére perceken belül válaszolnak ellenőrzött és megbízható kivitelezőink.

Segítünk Önnek megfelelő embert találni lakástakarításra, rendezvényszervezésre, háztartási gépek javítására, víz-, vagy villanyszerelési munkálatokhoz, költöztetéshez és bútor összeszereléshez, személyi edző, esküvői fotós feladatkörökre, masszőr szolgáltatásokra, csontkovács kezelésekhez, haj-, és körömápoláshoz, gyermekek vagy háziállatok felügyeletére, és még sok minden máshoz.

Azoknak a kedves olvasóknak, akik magukra vannak utalva a napi szükségleteik beszerzését illetően, ha nem tudják, hol találhatnak megbízható és ellenőrzött futárokat jó áron, azok látogassanak el a https://qjob.hu/ oldalára és rendeljék meg ott a szolgáltatást.


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küld el történetedet vagy ötletedet a  info@qjob.hu  címre

Qjob szakember

Hagyj megjegyzést