10 érv, amiért a Qjob-on keressünk ceremóniamestert

A ceremóniamestert általában esküvőre, születésnapra, családi ünnepre vagy vállalati partira hívják meg

A ceremóniamestert általában esküvőre, születésnapra, családi ünnepre vagy vállalati partira hívják meg. Ám megesik, hogy az esemény szervezői nem látják szükségét műsorvezető vagy vőfély felkérésére. A továbbiakban sorra vesszük, hogy miért érdemes mégis ceremóniamestert rendelni.


Ha egy problémára keresel megoldást, akkor tegyél közzé egy feladatot és válaszd ki a legjobb szakembert a beérkezett ajánlatokból!
Rendelj szolgáltatást a Qjob.hu szakembereitől

Hozz létre egy feladatot


Lássuk tehát azt a 10 érvet, amiért a Qjob-on érdemes ceremóniamestert keresni.

 1. A ceremóniamester az ünnepség egyik főszereplője, akitől nagyban függ az esemény sikeressége. A céges bulin ő irányítja és szórakoztatja az összegyűlt vendégeket. Nem utolsó sorban pedig egy műsorvezető által vezetett esemény hosszú ideig emlékezetes marad, mivel a legtöbben kreatívan és profi módon végzik a munkájukat.
 2. A tapasztalt műsorvezető nem hagyja, hogy a vendégek unatkozzanak: mindent elkövet, hogy a vendégek aktív résztvevői legyenek az előadásának.
   
 3. A ceremóniamesternek elengedhetetlen képességekkel és ismeretekkel kell rendelkeznie a szórakoztatás területén. Egy tapasztalatlan ember kevés eséllyel birkózik meg ezzel a nem könnyű küldetéssel, hiszen már az első pillanattól kezdve el kell bűvölni a közönséget. Ennek fényében a feladatot érdemes profira bízni.
   
 4. Az esemény házigazdája nyugodtan hátradőlhet, hiszen nem kell aggódnia a szervezés miatt, és a cég munkatársai is jól szórakoznak. Fontos, hogy a rendezvény elsősorban ünnep kell, hogy legyen a megrendelő számára. A megfelelő műsorvezető segítségével a figyelem középpontjában lesz az eseményen, a szó legjobb értelmében.

 5. Szakértelem mindenekelőtt! Egy tapasztalt ceremóniamester tudja, hogyan kell a különböző érdeklődésű embereket szórakoztatni. Céges eseményen nem érdemes amatőr munkatársak kétes tehetségével kísérletezni, hiszen ez negatív hatással lehet a csapat hangulatára. Emellett egy amatőr házigazda alkalmatlannak tűnhet a rendezvény vendégei számára. Ne vállalkozzon olyasmire, amiben nem biztos. Bízza ezt inkább a profi szakmeberekre!
   
 6. A vállalati rendezvényre meghívott műsorvezető jó befektetés lehet a cégnek. Ha a munkatársak el tudják engedni magukat és jól szórakoznak, akkor hálásak lesznek a vezetőségnek a kellemes élményért. Ezáltal növekszik a produktivitásuk, amely növeli a vállalat összjövedelmét. De a céges buli fő jellemzője mindenekelőtt a magas színvonal, amihez elengedhetetlen a sokoldalú ceremóniamester.
   
 7. A rendezvény műsorvezetője által összeállított programok még a legfélénkebb munkatársaknak is segít ellazulni. A vállalati bulira felkért profi ceremóniamester a legvidámabb és legemlékezetesebb ünnepet szervezi, amelyet még hosszú ideig fognak emlegetni a kollégák.
 8. A profi műsorvezető más szervezési kérdésekben is jótanáccsal tud szolgálni, vagy ő maga át is vállalhatja a döntéshozatal felelősségét. A ceremóniamester javaslatot tehet a tervezést illetően, segíthet a hely kiválasztásában, vagy fotóssal, videóssal egyeztethet.
   
 9. Amennyiben ceremóniamester szórakoztatja az egybegyűlteket, a vállalat vezetősége több időt tölthet nyugodt körülmények között a vendégekkel és kollégákkal, mellőzve a formalitásokat. Ezzel fejleszthetik a kapcsolatot az alkalmazottakkal, beosztottakkal.
   
 10. A vállalati ünnepség ceremóniamestere mindenkihez megtalálja az utat, valamint ért az aktuális zenei stílusokhoz, emellett pedig meggyőzően fejezi ki gondolatait. Egyszóval a jó műsorvezető aranyat ér. Nem főnök, csak karmester, aki bármilyen feladattal megbirkózik, és koordinálja az eseményeket.

Hol találhat tapasztalt ceremóniamestert?

Legyen szó esküvőről, születésnapról, jubileumról, vállalati buliról, legény- vagy lánybúcsúról, a jól szervezett eseményt csak tapasztalt emberre érdemes bízni. A ceremóniamester nemcsak levezényli az eseményt és elszórakoztatja a vendégeket, hanem maga is élvezi a munkáját. Amennyiben szimpatikus műsorvezetőre van szüksége, a legjobb megoldás az, ha Qjob.hu kínálatából válogat.


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küldd el történetedet vagy ötletedet az info@qjob.hu címre.

Emese Qjob szakember