Article Image

Te hol, hogyan keresel szakembert?

Kabalafiguránkkal, a hóddal és Bencével kérdeztük meg az embereket, vajon ki, hol, hogyan keres szakembert, ha elromlott valami?

Magunk is meglepődtünk, milyen készségesen meséltetek nekünk, hol, hogyan kerestek szakembert. Köszönhetően a városba látogató turistáknak, ízelítőt kaphattunk arról is, hogyan is történik ez külföldön.

A szájhagyomány ma már kevés, kifejezetten örülnétek egy országos, egyszerűen működő online szakemberkeresőnek, ahol a feladataitokra a már hitelesített, értékelt szakemberek adnak ajánlatot.

Mi sem könnyebb ennél, regisztrálj, tegyél közzé egy feladatot, vagy legyél te is szakember! Qjob.hu – a szakemberkereső.

Sziasztok, Kaszó Róbert vagyok. Ez itt a Qjob.hu - Magyarország új, innovatív szakemberkereső portálja. 16 kategóriában találsz: kőművest, futárt, szakácsot, babyszittert, fotóst, tolmácsot, de még a töritanár is itt van - szóval mindenki aki számít. Regisztrálj te is, használd, írj véleményt - neked, nektek készítettük.

Qjob.hu - a legjobb szakemberek.

Hozz létre egy feladatot Legyél szakember


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küld el történetedet vagy ötletedet a  info@qjob.hu  címre

info

Hagyj megjegyzést