Hogyan hozzunk létre megbízást on Qjob.hu

Megbízás létrehozásához lépjen be a rendszerbe a saját bejelentkezési névvel és jelszóval vagy regisztráljon a Qjob - on. 

Ha a rendszer azt írja, hogy „már létezik ilyen e-mail címmel / telefonnal rendelkező felhasználó”, akkor már van profilja szolgáltatásunkban. Próbálja megjegyezni a bejelentkezési információkat, vagy használja a jelszó-helyreállítási funkciót. 

Hogyan kell feltölteni a megbízást 

Ahhoz, hogy találjon egy jó szakembert, fel kell töltenie a megbízást.  Egyszerűen írja be a Főoldal vagy a Qjob. alkalmazás keresőébe, mire van szüksége. Például: „Kitakarítani az akváriumot”. 

Ismertesse a feladatot saját szavaival. Adja meg a részleteket és kívánságokat, adja meg a költségvetést, hogy a vállalkozók jobban megértsék és értékeljék a megbízását. Válassza ki, ki fizeti a szolgáltatási díjat. Ha a szolgáltatási díjat a megrendelő fizeti, akkor ez garancia arra, hogy gyorsabban talál vállalkozót a feladat elvégzéséhez. Kattintson a Közzététel elemre. 

Ezt követően a vállalkozók elkezdenek ajánlatokat tenni az ön megbízására, közölve az áraikat és elérhetőségeiket. Gondosan tanulmányozza a vállalkozók ajánlatait és profiljaikat, hívja fel őket, hogy tisztázzák a szolgáltatások részleteit és költségeit. 

Olvassa el javaslatainkat arról, hogyan lehet helyesen választani vállalkozót. Amint megegyeznek az együttműködést illetően, jelezze, hogy választott vállalkozót a szolgáltatáson. Csak így tudja rendezni a fizetést hitelkártyával és visszajelzést hagyni a vállalkozó munkájáról. 

 Gyakori kérdések 

— Hány ajánlatok fogok kapni? 

A Qjob-ra feltöltött megbízásokra átlagosan 3 ajánlat érkezik.  Egy megbízásra az ajánlatok maximális száma 30. Általában a válaszok a feladat közzétételét követő első két órán belül jelennek meg. 

— Köteles vagyok választani vállalkozót? 

Nem. Ha egyik ajánlat sem érdekli Önt, lezárhatja a megbízást. Ehhez lépjen a "Saját megbízások" menüpontba, válassza ki a feladatot, kattintson a "Szerkesztés" gombra. 

— Miért kell megadni a feladat hozzávetőleges költségvetését?  

Minél jobban leírja a részleteket, annál gyorsabban reagálnak a vállalkozók a feladatra. Ha még nem tudja, mennyit hajlandó fizetni, adja meg a hozzávetőleges költségvetést. A munka megkezdése előtt beszélje meg chat-en a vállalkozóval a szolgáltatás végleges árát.