Szépség és egészség

Szépség és egészség Budapesten

Ha szüksége van megfizethető kozmetikusra, bőrgyógyászra aki arcápolással foglalkozik vagy egy profi sminkesre van szüksége mert különlegesen akar kinézni egyes fontos napokon, foglaljon időpontot a Qjob-on. A weboldalon budapesti és más országok illetve városok magasan képzett szépség- és egészségügyi szakemberei között válogathat. Nálunk olyan kozmetikusokat talál, akik otthona közelében dolgoznak és ön számára kényelmes időben fogadják. A kozmetikán kívül olyan szolgáltatások közül választhat mint például: fodrász, sminkes, manikűr, pedikűrös, szemely edző vagy akár stílustanácsadás.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Jelentkezzen be egy konzultációra megrendelés leadás segítségével. Foglalja össze hogy pontosan milyen feladat elvégzéséhez van szüksége segítségre, határozza meg hogy önnek melyik időpontban lenne a legkedvezőbb és tegye közzé a weboldalon. Ha valamilyen oknál fogva nem tud eljutni az szolgáltató központjába, a Qjob-on regisztrált szakemberek akár házhoz is ki tudnak menni.

Az arckozmetika hasznos a különböző bőrproblémák kezelésénél és megelőzésük esetén is. Ha csak kozmetikai és arcfiatalító eljárásokra van szüksége, akkor elegendő lesz néhány alkalmas kezelés. Bőrbetegség esetén a kezelés több hónapig is eltarthat.

Bármilyen típusú masszázs megrendeléséhez használja a Qjob szolgáltatást, ahol széleskörű, bizonyított masszázsterapeutákkat (férfiakat és nőket) talál, akik olcsó szolgáltatásokat nyújtanak és szükség esetén az ön otthonában is el tudják végezni a dolgukat.

Ha egy húzós munkanap után ( igazi szeretné elengedni magát (kikapcsolódni) anélkül, hogy elhagyná otthonát, akkor önnek szüksége van egy jó minőségű masszázsra. A masszőrök a következő masszázs szolgáltatásokat biztosítják a nap bármely szakában:

 • Gyógymasszázs, sport masszázs
 • Relax masszázs, svédmasszázs
 • egyéni
 • habfürdős
 • általános (egésztestes).

A saját otthonának légkörében való teljes kikapcsolódás érdekében rendelhet egésztestes masszázst vagy pedig csak némelyik testrészének (hát, kar, láb, talp vagy arc).

A privát masszőrök VIP-masszázs szolgáltatásokat is nyújtanak otthoni körülmények között. A szolgáltatások költsége a masszázs típusától és összetettségétől függ.

A Qjob honlapján regisztrált budapesti masszőrök készen állnak arra, hogy az önnek legmegfelelőbb időpontban menjenek ki a házához

Stylist

Ha úgy gondolja, hogy divatosan öltözködik, de mégis hiányzik valami különleges öltözék a ruhatárábol, akkor a stílus tanácsadóink nagy örömmel sietni fognak a segítségére. Manapság már egyre többen veszik igénybe a tanácsadóink szolgáltatásait, mert igy azt az időt amit azzal töltik hogy ruhát válasszanak maguknak, inkább sokkal hasznosabb dolgokra költik.

Hogyan tudja megrendelni

Masszázs szolgáltatások

Bármilyen masszázs sürgős megrendeléséhez helyezzen el egy egyszerű kérést a Qjob-on. Adja meg benne hogy milyen masszőrt keres (férfit vagy nőt), valamint a szükséges masszázs típusát. Amiután a masszőrök ajánlatokat küldenek önnek, amelyekből kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Tekintse meg a masszőrök profiljait és értékeléseit, hasonlítsa össze az áraikat a különböző típusú masszázsoknál, munkatapasztalatait, diplomáit és képesítéseit. A megrendelői vélemények segítenek abban, hogy megtalálja azt a bevált szakembert aki a legjobb áron dolgozik, minősítési rendszerünk pedig megmutatja ki a legjobb regisztrált masszázsterapeutánk.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Tetoválás készítése

Ha tetoválást szeretne csináltatni, akkor a Qjob oldalán regisztrált tapasztalt mesterek készen állnak arra, hogy megfizethető áron biztosítsák szolgáltatásaikat. Ahhoz, hogy egy szakembert kiválasszon és személyesen megbeszélje a munkakörülményeket először is töltse ki a honlapon közzétett jelentkezési lapot. Hangsúlyozza, hogy önt a tetoválási szolgáltatások érdeklik. A kérés közzétételét követően a munkára kész szakértők felajánlják a kiválasztott kép olcsó és minőségi tetoválását.

Manikűr készítése

Kiváló minőségű manikűr otthon is elvégezhető, ehhez semmi mást nem kell tenni, csak megtalálni a megfelelő mestert a Qjob-on. Jelentkezzen a weboldalunkon, hagyjon egy megkeresést, és várja meg a szabad manikűrösök jelentkezését. Vagy válasszon ki egy önnek tetsző manikűröst az értékelések, árak és minősítések összehasonlításával, és küldje el neki megkeresését.

A Qjob végrehajtói a körömápolás teljes körű szolgáltatásait kínálják. ön kérhet időpontot egy budapesti szalonban vagy kihívhatja házhoz a honlapunkon regisztrált manikűröst vagy kozmetikust. Az ön számára megfelelő körülmények között a manikűrös a következő szolgáltatásokat nyújtja:

 • köröm alakjának korrekciója
 • kutikula eltávolítása, bőrápolás a körömlemez körül
 • vitaminizáció és gyógyitás
 • körömnövesztés géllakk segítségével
 • klasszikus és stílusos körömfestés
 • Körmök egyedi stílus tervezésé, stb.

Miért érdemes a Qjob szakembereit keresni?

Ha a Qjob-nál regisztrált szakemberek szolgáltatásait használja, akkor nem kell hosszú ideig keresni megfelelő tetováló szalont. A kényelmes keresési rendszer lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a kívánt stúdió címét vagy egy szabadúszó tetováló művészt, aki házhoz megy.

A tetováló mesterek árajánlatokat küldenek szolgáltatásaikra. Ezt követően ön személyesen egyeztet velük és megállapodik az árban - adjon meg egy ésszerű összeget és a Qjob regisztrált szakemberei figyelembe veszik az ön lehetőségeit.

Mit kínálnak a Qjob szakemberei?

Regisztrált tetováló művészeink fekete-fehér vagy színes tetoválásokat is végeznek. Tetoválnak mind karon mind vállon, vagy akár háton és a test többi részén is. A tetováló művész magas színvonalon és megfizethető áron készít el bármilyen portrét vagy művészi rajzot.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

A Qjob tetováló művészei a következőket kínálják:

 • férfi és női tetoválás
 • új tetoválások készítése vagy meglévő tetoválás eltávolítása, valamint egy másik tetováló mester által okozott hibák kijavítása
 • tetoválás háznál
 • A Qjob segitségével időt és pénzt takarít meg. A Qjob művészei kiváló minőségű tetoválásokat készítenek az ön igényeinek megfelelően.

Egyéni jógaórák

Ha olyan oktatót keres, aki egyéni jógaórákat tart, lépjen kapcsolatba egy önhöz közeli szakemberrel, aki a Qjob honlapján keresztül. A szakember kiválasztja a leghatékonyabb módszert és megtartja a edzést akár az ön otthonában is. Azok a szakemberek, akik a Qjob-on nyújtanak szolgáltatásokat, garantálják a megbízhatóságot és a felelősségteljességet. Ha felveszi a kapcsolatot egy a Qjob-on regisztrált oktatóval, megtanul harmóniában lenni önmagával, irányítani testét és feltöltődik pozitív energiával.

Hogyan zajlanak a jógaórák?

Az egyéni jógaóra, amelyet egy jógatanár tart, hatékonyan támogatja fizikai fejlődését, erősíti a légzést, növeli a rugalmasságot és az általános közérzetet. A Qjob megbízottjai egyéni képzést tartanak felnőttek és 4 évnél idősebb gyermekek számára. Ha felveszi a kapcsolatot a Qjob regisztrált jógamesterével, akkor a következőkre számíthat:

 • magánórák az ön számára kényelmes időben akár házhoz
 • Megfizethető árazás
 • Szemelyre szabott képzési program.

Egyéni jógaórák után, amelyet a Qjob jógamesterei tartanak, érezni fogja a teste megerősödését, hajlékonysága és hangulata javulását. A szakember figyelembe veszi felkészültségi szintjét és személyre szabott programot alakit ki, amely a lehető leghatékonyabb az ön számára. A Qjob mesterei ismerik a legújabb oktatási módszereket és folyamatosan fejlesztik készségeiket.

A Qjob-on regisztrált szakemberrel való kapcsolatfelvétel révén pénzt takaríthat meg, mivel ön választja ki mely szakemberrel, milyen díjazásért szeretne foglalkozni. Az árat befolyásolja a képzés időtartama, az ön felkészültségi szintje és az oktató tapasztalata.

Töltse ki a megrendelő űrlapot a weboldalunkon és válasszon ki egyet a Qjob tucatnyi regisztrált szakemberei közül már most.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Qjob – ez több ezer szakembert képvisel, akik több száz szolgáltatást képviselnek