Költöztetés és teherszállítás

Teherszállítás a Qjob-bal Magyarországon

Gyorsan szeretne találni egy megbízható és jó szállítmányozót? Takarítson meg vele akár 40%!

Bármilyen feladat is áll Ön előtt: bútorszállítás, költöztetés, irodaköltöztetés, nemzetközi költöztetés, építőipari munkák, sittszállítás, autószállítás, teherszállítás gépkocsival, háztartási készülékek szállítása üzletből otthonába, vagy egy gépkocsi vontatós szállítása - itt a Qjob oldalán bármenyik feladattal könnyen és gyorsan megbirkózik. Csak rendelje meg, hogy budapesti vagy vidéki áruszállítást kér!

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

A teherautókkal való árufuvarozás valójában a modern ipar fejlődésének alapja, hiszen a modern termelési ágak és a nyersanyag-forgalom több mint fele rajtuk alapul. Ma már a magánszemélyek különböző igényeinek a kielégítésére számtalan ága van:

 • interneten vásárolt áruk szállítása;
 • egyik lakóhelyről másikra való költözés/ költöztetés;
 • irodaköltöztetés
 • nemzetközi költöztetés
 • építőipari munkák kivitelezése
 • építőanyagok rakományszállítása külső telephelyről vagy raktárból építési területre;
 • építőipari gépek szállítása (kerti traktor, daru, dömper, buldózer, kotrógép, útgyalu
 • szemét, építési törmelék és sittszállítás
 • bútorszállítása;
 • transzfer és reptéri transzfer;
 • autószállítás, autóvontatás.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen feladatokat csak teherszállító autókkal lehet elvégezni. Megtervezni és végrehajtani egy költöztetést személygépkocsival nemcsak kényelmetlen és időigényes, hanem még veszélyes is az autóra, a rakományra, valamint a tulajdonosokra nézve. A Qjob szolgáltatásait megrendelhetik, mind magán-, mind vállati ügyfelek az ország bármely pontjából.

Költöztetés és háztartási készülékek szállítása

A Qjob megbízott teherszállítói nagyszámú rendelést szolgálnak ki, többek között költöztetést is vállalnak. Ha költöztetést rendel a Qjob.hu oldalán, azt a regisztrált szállítóinkkal több lépésben valósíthatja meg:

 • Budapestre vagy vidékre való szállítás megadott címre; a szolgáltató a szállítandó anyagok mennyiségének függvényében tud árajánlatot adni.
 • Bútor és háztartási készülékek szétszerelése, csomagolása és rakodása teherautókba.
 • Szállítás a kijelölt helyre és az anyagok kirakodása.

A megadott címre érve a rakodómunkások felviszik a szállítmányt a megfelelő emeletre, óvatosan kicsomagolják őket, ha szükséges, összeszerelik azokat. Bízza rá a költözéssel járó alapvető feladatok végrehajtását szakemberekre. A Qjob megbízottjai minőségi és zökkenőmentes munkát végeznek. A szállítmányozó csapat a lehető legrövidebb idő alatt szervez meg az átköltözést az egyik lakásból a másikba.

A háztartási készülékek szállítási módjai meglehetősen eltérnek, míg egy kis berendezés szállítása nem okoz problémát (azokat egyedül is dobozokba csomagolhatja és személygépkocsijával elszállíthatja), addig egy nagyobb berendezés szállítása nehezebb feladat. Kivitelezőink óvatosan és gondosan csomagolják a hűtőszekrényeket, mosógépeket, televíziókat stb. buborékfóliát és kartondobozokat használva, gondosan helyezik el őket az autóba, majd speciális hevederekkel rögzítik. Szintén a kötelező eljárások közé tartoznak a következők:

 • hűtőszekrény ajtajának rögzítése
 • mosógép dobjának rögzítése
 • lcd és led panelek és monitorok speciális csomagolása
 • szétszerelhető alkatrészek külön csomagolása
 • rögzítések ellenőrzése (megfelelő-e a teherbírás).

Irodaköltöztetés Budapesten

Iroda költöztetés gyorsan és olcsón, a Qjob regisztrált szállítói álltal, lehetőségeihez igazítva. Privát szolgáltatók vagy szakosodott cégek Qjob rendszerén széles körű szolgáltatásokat kínálnak megfizethető áron. Adja le rendelését a Qjob oldalán és rendeljen irodaköltöztetést Budapesten. Ez lehetővé teszi, hogy a legrövidebb időn belül megbizható kivitelezőt találjon.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Mennyibe fog kerülni irodájának áthelyezése, megtudhatja a kiválasztott Qjob szakembertől személyesen. Megbízottjaink szállítási költsége 20-30% -kal alacsonyabb, mint a többi budapesti vállalatnál. Ennek oka, hogy nem költünk reklámokra, nincsenek közbenső árrések és nincs szükségünk iroda fenntartására.

A Qjob-on található speciális cégek és magánvállalkozók átfogó segítséget nyújtanak irodaköltöztetés megszervezésében:

 • háztartási készülékek szállításában
 • alkalmazottak személyes tárgyainak szállításában
 • iratok szállításában
 • széfek szállításában
 • irodabútorok szállítására

A Qjob emberei által végzett berakodási és kirakodási műveleteket a legnagyobb gondossággal végzik. A kivitelezők még a hívás napján a megadott címre érkeznek és olcsón elvégzik a munkát.

Hogyan válasszuk ki a szállításhoz használt teherautót?

Ha még soha nem volt szüksége rakományszállításra, akkor meglehetősen nehéz lesz kiválasztania, hogy melyik teherautó lehet a megfelelő az Ön számára. És hát igen, kiválasztani egy olyan megbízható vállalatot, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt, nem könnyű. Azonban ne essen kétségbe. A Qjob.hu weboldalon több száz fuvarozási szakembert talál, akik készen állnak arra, hogy segítséget nyújtsanak, ha szállításról vagy teherszállításról van szó, akár Magyarországon, akár az Európai Unió más országaiban.

Személyszállítás Budapesten

A buszbérlés a legolcsóbb és legegyszerűbb módja a nagy létszámú, mégis alacsony árú, személyszállítás megszervezésének. A Qjob honlapján számtalan lehetőséget talál az utazás megszervezésére, ahol tapasztalt és felelős sofőrök várják megrendelését, az alábbi kategoriákban:

 • Autóbuszbérlés
 • Autóbusz különjárat a természetbe
 • Turisták kísérése és még sok minden más.

A megrendelés elkészítésének szakaszában meg kell adnia a kivitelezendő feladat minden paraméterét. A kívánt buszmodell szükséges felszereltséget (légkondicionáló, videó és audió rendszerek), a teljesítés időpontját, a kiindulási pontot és az úticél címét, valamint a fizetési modót (amit Ön választhat ki). A megrendelés minden részletét közvetlenül a Qjob szolgáltatáson keresztül egyeztetheti a kivitelezővel.

Szállítási árak

A Qjob online szolgáltatásainak sajátossága, hogy Ön választhatja ki a renelkezésre álló költségkeretet. A megbízás kitöltésekor nyitva maradhat, ekkor a megrendelöktől kaphat árajánlatokat. Vagy pedig megadhatja a költségkeretet, ezután azok a szakemberek fognak tudni visszajelezni, akiknek megfelel az adott ár. Átlagosan érdemes a 8000 és 30 000 forint közötti árkategóriával számolni, budapesti fuvarok esetében, ha legfeljebb 1,5 tonnáig szállít. Az olyan tényezők, mint a súly, a távolság, a szállítás sürgőssége és a rakomány jellege befolyásolhatják a végső költségeket.

Belföldi teherszállítás

A magánszemélyek által végzett áruszállítási árak mindig alacsonyabbak, mint a fuvarozó cégek szállítási költsége, mivel esetükben nem kell fizetni a kiszállási felárat és az iroda bérlés sincs beépítve az árba, mivel szolgáltatásaikat szakember kereső platformokon hírdetik.

A Qjob.hu ügyfeleinek lehetőségük nyílik számos professzionális fuvarozó szakember közül választani. Minden, amire Öntől szükség van, hogy kitöltsön egy jelentkezési lapot, jelezve a megrendelés szükséges jellemzőit.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Néhány ok, hogy miért is jó a Qjob-on rendelni

A Qjob.hu-n éjjel-nappal hagyhat megrendelést. A platformon megvizsgálhatja minden egyes kivitelező profilját. Világos információt kaphat a szabaduszó fuvaros, csapat vagy cég elözőleg teljesített megrendeléseiről. Továbbá megtekintheti a szállítási árfolyamokat és chat-elhet szakembereinkkel.

A kivitelezőt személyes preferenciái alapján választhatja ki. Rendelje meg a szolgáltatást az újonan regisztrált kivitelezőktől, akik alacsonyabb árakkal dolgoznak, vagy lépjen kapcsolatba a piacon már évek óta működő cégekkel.

A Qjob szakembereivel való együttműködés előnyei:

 • Tiszteséges kivitelezők, akiket az ügyfelek visszajelzései alapján ellenőrizhet;
 • elfogadható és elérhető árak (figyelembe vesszük a pénzügyi lehetőségeit);
 • szükséges szállítási feladatok elvégzése éjjel-nappal, rövid idő alatt.

Platformunk lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt megbízható szállítókat találjon a legjobb áron. Csak hagyjon egy megrendelést a „Teherszállítás” kategória oldalunkon, és az éppen szabadon levő kivitelezőink felajánlják Önnek a szolgáltatásaikat és áraikat, Ön pedig kiválaszthatja közülük a legjobbat!

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll, de már most is lehetősége van hírdetését feladni a Facebook csoportunkban.

Qjob – ez több ezer szakembert képvisel, akik több száz szolgáltatást képviselnek