Tibor

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Több mint 13 évnyi tapasztalatom van a videózás, fotózás és a grafikai tervezésben. Videó: termékvideókat készítek (ebbe bele tartoznak az esettanulmány videók is), eseményvideókat, látógatói videókat készítek, ami magában foglalja a felvételt (fények, kamera, mikrofon, stb….) és az utómunkát is, melyet Adobe After Effektben készítek el (vágás, fényelés, animáció, stb..) Fotó: Termékfotókat készítek több szögből amennyiben kérik, gyártási fotókat és portré fotókat készítek, céges eseményeken fotósként részt veszek és minden egyéb, mellyel megkeresnek. Fotók retusálását is végzek. Ezen kívül sok esetben STEP file-okból készítek „élethű” rendereket. Grafika: brief-ek alapján készítek adatlapokat, katalógusokat, brossúrákat, social posztokat, leaflet-eket, POS -hez anyagokat, termékekhez csomagolást tervezek, illetve ezek 3D modelljét is készítem és minden ad-hoc kérést is teljesítek ezeken felül Adobe CC Suite-ot használok. Szoftverek területén az Adobe CC Suite programjaival dolgozom, de rendereléshez kimondottan a Keyshot-t használom. A Camtasia-val pedig tutorialokat készítek. Website-om: papptibordesign.hu

Több mint 13 évnyi tapasztalatom van a videózás, fotózás és a grafikai tervezésben.

Videó:

termékvideókat készítek (ebbe bele tartoznak az esettanulmány videók is), eseményvideókat, látógatói videókat készítek, ami magában foglalja a felvételt (fények, kamera, mikrofon, stb….) és az utómunkát is, melyet Adobe After Effektben készítek el (vágás, fényelés, animáció, stb..)

Fotó:

Termékfotókat készítek több szögből amennyiben kérik, gyártási fotókat és portré fotókat készítek, céges eseményeken fotósként részt veszek és minden egyéb, mellyel megkeresnek. Fotók retusálását is végzek. Ezen kívül sok esetben STEP file-okból készítek „élethű” rendereket.

Grafika:

brief-ek alapján készítek adatlapokat, katalógusokat, brossúrákat, social posztokat, leaflet-eket, POS -hez anyagokat, termékekhez csomagolást tervezek, illetve ezek 3D modelljét is készítem és minden ad-hoc kérést is teljesítek ezeken felül Adobe CC Suite-ot használok.

Szoftverek területén az Adobe CC Suite programjaival dolgozom, de rendereléshez kimondottan a Keyshot-t használom. A Camtasia-val pedig tutorialokat készítek.

Website-om: papptibordesign.hu

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 565 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek