Dröszler Beatrix

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Takarítás és Kutyapanzióztazás Kistestű Szocializált kutyusok részére. Tudom mit érez amikor elutazna, és nemtudja hogy oldja meg szeretett kis kedvencét? Kire hagyja, hogy biztonságba tudja, és a legnagyobb szeretettben, kényeztetésben, sok simivel Szívesen vállalok egyszerre 2 kutyust, napi 2 sétáltatással, szökésbiztos kertesházban. Napközben sincs a kutyus felügyelet nélkül kint. Napi videófelvétellel, és fényképekkel nyugtatom meg a gazdit, hogy minden rendben van. Éjszaka természetesen, a házban vannak bent a kutyusok. Hosszú évek tapasztalata különböző területeken. Takarítási területvezetői szakmával, profi takarítást vállalok, heti 2-3 alkalommal, vagy heti, havi alkalmanként. Megbízható, igényes középkorú nő személyében. Autóval rendelkezem. Az állatokat imádom, nem jelent problémát a takarításuk. Angolul alapfokon beszélek. Keressen bizalommal!

Takarítás és Kutyapanzióztazás Kistestű Szocializált kutyusok részére.

Tudom mit érez amikor elutazna, és nemtudja hogy oldja meg szeretett kis kedvencét? Kire hagyja, hogy biztonságba tudja, és a legnagyobb szeretettben, kényeztetésben, sok simivel Szívesen vállalok egyszerre 2 kutyust, napi 2 sétáltatással, szökésbiztos kertesházban. Napközben sincs a kutyus felügyelet nélkül kint. Napi videófelvétellel, és fényképekkel nyugtatom meg a gazdit, hogy minden rendben van.

Éjszaka természetesen, a házban vannak bent a kutyusok.

Hosszú évek tapasztalata különböző területeken.

Takarítási területvezetői szakmával, profi takarítást vállalok, heti 2-3 alkalommal, vagy heti, havi alkalmanként. Megbízható, igényes középkorú nő személyében. Autóval rendelkezem.

Az állatokat imádom, nem jelent problémát a takarításuk.

Angolul alapfokon beszélek.

Keressen bizalommal!

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 377 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek