Balázs

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

KOLLÁR BALÁZS - RENDEZVÉNY DJ - Esküvők - Céges rendezvények - Születésnapok - Családi összejövetelek - Partyk - Rendezvények A zeneszolgáltatás mellett, technikai hátteret is biztosítunk igény szerint. Repertoárunkba minőségi fény és hangtechnika is beletartozik. A zenei stílus, az adott esemény irányzatára és a megrendelő igényeire alapszik! Sok éves tapasztalat és pozitív visszajelzés után, kialakult egyfajta rendszer az ilyen rendezvények során. Például egy esküvő esetén, a megrendelő maximálisan megszabhatja az este zenei stílusát. Külön öröm, ha konkrét kéréseket kapunk. Illetve, teljes technikai hátteret is biztosítunk szükség esetén. Akár ceremónia hangosításról vagy hajnalig tartó buliról legyen szó! Elérhetőségek: Facebook: Kollár Balázs Instagram: ___kollar___ 06302741117 Amennyiben szerződést igényel, keresse: DJ KIKI (Facebook) Köszönöm ha elolvasta! Várom a megkereséseket. Bulizzunk együtt!

KOLLÁR BALÁZS - RENDEZVÉNY DJ

- Esküvők

- Céges rendezvények

- Születésnapok

- Családi összejövetelek

- Partyk

- Rendezvények

A zeneszolgáltatás mellett, technikai hátteret is biztosítunk igény szerint. Repertoárunkba minőségi fény és hangtechnika is beletartozik. A zenei stílus, az adott esemény irányzatára és a megrendelő igényeire alapszik!

Sok éves tapasztalat és pozitív visszajelzés után, kialakult egyfajta rendszer az ilyen rendezvények során. Például egy esküvő esetén, a megrendelő maximálisan megszabhatja az este zenei stílusát. Külön öröm, ha konkrét kéréseket kapunk. Illetve, teljes technikai hátteret is biztosítunk szükség esetén. Akár ceremónia hangosításról vagy hajnalig tartó buliról legyen szó!

Elérhetőségek:

Facebook: Kollár Balázs

Instagram: ___kollar___

06302741117

Amennyiben szerződést igényel, keresse:

DJ KIKI (Facebook)

Köszönöm ha elolvasta! Várom a megkereséseket. Bulizzunk együtt!

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 274 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek