Fecsku János

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Aszfaltozás Térkövezés (Teljes körű lakásfelújítás) !!!!!!!PONTOS PRECÍZZ MUNKAVÉGZÉS!!!!!! Munkánkat többéves tapasztalattal, professzionális gépekkel és kiváló szakemberekkel végezzük, figyelembe véve a megrendelők egyéni igényeit és elvárásait. A ránk bízott feladatokat a terület felmérésétől, az átadásig nagy odafigyeléssel, a lehető legjobb anyagok felhasználásával, korrekt határidőkkel és garanciális kivitelezés mellett valósítjuk meg. Alapvető célunk, hogy partnereink elégedettek legyenek, és kifogástalan minőségű, időtálló aszfaltozott területeket vegyenek át, amelyek hosszútávon megfelelnek nem csak a műszakilag támasztott elvárásoknak és követelményeknek, hanem esztétikailag is igényesek legyenek. Útak járdák parkolók kapubeálók aszfaltozása illetve térkövezése betonozása zúzalékolása mart aszfaltozása. Termek csarnokok terménytárolók aszfaltozását is vállaljuk illetve meglévő beton följavítását impegrálását vállaljuk többéves garanciával. Természetesen cégünk építőipar jellegű ezen belül többféle tevékenységi körünk is van . KERESE CÉGÜNKET BIZALOMAL. KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT PRIVÁT ÜZENETBEN VAGY TELEFONON!!! 06703695635 Cégünk a legkívállób anyagokkal dolgozik

Aszfaltozás Térkövezés (Teljes körű lakásfelújítás)

!!!!!!!PONTOS PRECÍZZ MUNKAVÉGZÉS!!!!!!

Munkánkat többéves tapasztalattal, professzionális gépekkel és kiváló szakemberekkel végezzük, figyelembe véve a megrendelők egyéni igényeit és elvárásait. A ránk bízott feladatokat a terület felmérésétől, az átadásig nagy odafigyeléssel, a lehető legjobb anyagok felhasználásával, korrekt határidőkkel és garanciális kivitelezés mellett valósítjuk meg.

Alapvető célunk, hogy partnereink elégedettek legyenek, és kifogástalan minőségű, időtálló aszfaltozott területeket vegyenek át, amelyek hosszútávon megfelelnek nem csak a műszakilag támasztott elvárásoknak és követelményeknek, hanem esztétikailag is igényesek legyenek.

Útak járdák parkolók kapubeálók aszfaltozása illetve térkövezése betonozása zúzalékolása mart aszfaltozása.

Termek csarnokok terménytárolók aszfaltozását is vállaljuk illetve meglévő beton följavítását impegrálását vállaljuk többéves garanciával.

Természetesen cégünk építőipar jellegű ezen belül többféle tevékenységi körünk is van .

KERESE CÉGÜNKET BIZALOMAL.

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT PRIVÁT ÜZENETBEN VAGY TELEFONON!!!

06703695635

Cégünk a legkívállób anyagokkal dolgozik

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  Dormánd (+250 km)

 • Telefon

  +36 70 369 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek