Tóth Zsolt

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

A cég alaptevékenysége az építőipari kivitelezési feladatok gyors és szakszerű elvégzése, akár a felújítás vagy az újépítés területén. Fő tevékenységi körünk a- lakó- és nem lakóépületek építése, bontása, felújítása. A vállálkozásom foglakozik még:- - költöztetéssel,bútorszállítás.-összerakás illetve egyébb áru szállítással is. -Kertészettel:fűnyírás,fűkaszálás, erősen elhanyagolt terület tisztítása, bozót írtás,szárzuzózás kistraktorral,fűnyíró traktorral való fűnyírás,sövény nyírása-igazítása, őszi lomb fúvás.-szívás,ágaprítás.-darálás,fa vágása géppel-kézzel,fa hasogatás géppel -kézzel,hólapátolás,hótolás-marás, -eső eresz csatorna tísztítása,tető és tértkő tisztítása,és egyébb olyan jellegű munka ami nem igényel nagyfokú szaktudást. 2018.óta illetve előtte egyéni vállakozóként (voltam) vagyok az építőiparban és sok tapasztalatot szereztem, a családi ház generál kivitelzésétől illetve alvállalkozóként sok egyébb épületet építetettünk alaptól a tetőig köztük iskolák felújitását, hőszigetelését,sport ill.raktárcsarnok építését,térkövezés,kerítések építéseit,föld munkák (gépi, kézi kisegítése) és sok egyébb más munkákat végeztünk. mint pl.bontás,fűnyírózás.fűkaszálás ,fűnyíró traktorral stb. Cégünk generálkivitelezéssel is foglalkozik, melyhez szakképzett alvállalkozókkal is rendelkezünk. A vállalkozásunk számára a legfontosabb a megbízhatóság, a precizitás és a minőségi munka.

A cég alaptevékenysége az építőipari kivitelezési feladatok gyors és szakszerű elvégzése, akár a felújítás vagy az újépítés területén.

Fő tevékenységi körünk a-

lakó- és nem lakóépületek építése, bontása, felújítása.

A vállálkozásom foglakozik még:-

- költöztetéssel, bútorszállítás.-összerakás illetve egyébb áru szállítással is. - Kertészettel :fűnyírás,fűkaszálás, erősen elhanyagolt terület tisztítása, bozót írtás,szárzuzózás kistraktorral,fűnyíró traktorral való fűnyírás,sövény nyírása-igazítása, őszi lomb fúvás.-szívás,ágaprítás.-darálás,fa vágása géppel-kézzel,fa hasogatás géppel -kézzel,hólapátolás,hótolás-marás, - eső eresz csatorna tísztítása,tető és tértkő tisztítása, és egyébb olyan jellegű munka ami nem igényel nagyfokú szaktudást.

2018.óta illetve előtte egyéni vállakozóként (voltam) vagyok az építőiparban és sok tapasztalatot szereztem, a családi ház generál kivitelzésétől illetve alvállalkozóként sok egyébb épületet építetettünk alaptól a tetőig köztük iskolák felújitását, hőszigetelését,sport ill.raktárcsarnok építését,térkövezés,kerítések építéseit,föld munkák (gépi, kézi kisegítése) és sok egyébb más munkákat végeztünk. mint pl.bontás,fűnyírózás.fűkaszálás ,fűnyíró traktorral stb.

Cégünk generálkivitelezéssel is foglalkozik, melyhez szakképzett alvállalkozókkal is rendelkezünk.

A vállalkozásunk számára a legfontosabb a megbízhatóság, a precizitás és a minőségi munka.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Budapest

  • Telefon

    +36 70 363 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek