Lilla

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Fotóim segítségével megörökítem a pillanatokat, az aznapi hangulatot, amelyet több év múlva is fel tudsz majd idézni. Nálam a fotózás mindig jó hangulatban telik, olyan helyszíneken, amelyeket közösen választunk ki. Minden fontos eseményről kell, hogy készüljön fotó, legyen az családi születésnap, egy nagyobb rendezvény (sport, koncert, céges csapatépítő), vagy esküvő. Jöhetsz hozzám portré, portfólió/business, páros, családi, kismama, baba/gyermek fotózásra is, de szívesen megörökítek egy általad szervezett rendezvényt is. Ha kevés az önbizalmad, egy fotózás segíthet téged abban, hogy ezen változtassunk. A kommunikáció szerintem rendkívül fontos, így több instrukcióval, tanáccsal is segítelek a fotózás előtt és közben is. A legtöbb esetben elérhető vagyok, legkésőbb 1-2 napon belül válaszolok a megkeresésekre. Helyileg Győrben vagy Tatabányán találsz meg, de az ország bármely pontjára mozgósítható vagyok. A Facebook oldalam: https://www.facebook.com/aradilillafoto

Fotóim segítségével megörökítem a pillanatokat, az aznapi hangulatot, amelyet több év múlva is fel tudsz majd idézni. Nálam a fotózás mindig jó hangulatban telik, olyan helyszíneken, amelyeket közösen választunk ki.

Minden fontos eseményről kell, hogy készüljön fotó, legyen az családi születésnap, egy nagyobb rendezvény (sport, koncert, céges csapatépítő), vagy esküvő.

Jöhetsz hozzám portré, portfólió/business, páros, családi, kismama, baba/gyermek fotózásra is, de szívesen megörökítek egy általad szervezett rendezvényt is.

Ha kevés az önbizalmad, egy fotózás segíthet téged abban, hogy ezen változtassunk.

A kommunikáció szerintem rendkívül fontos, így több instrukcióval, tanáccsal is segítelek a fotózás előtt és közben is. A legtöbb esetben elérhető vagyok, legkésőbb 1-2 napon belül válaszolok a megkeresésekre.

Helyileg Győrben vagy Tatabányán találsz meg, de az ország bármely pontjára mozgósítható vagyok.

A Facebook oldalam: https://www.facebook.com/aradilillafoto

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Péter

egy éve

Nem sikerült fel venni a kapcsolatot egyenlőre még folyamatban van dolog köszönöm.

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2800, Tatabánya

  • Telefon

    +36 30 789 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek