Hunyás Adrián

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

A nevem Hunyás Adrián. 37 éves vagyok. 4 éves fotós , elsősorban portrés tapasztalatom van és 14 éves tapasztalattal Senior 3D modellezőként a 3D design poligon modellezés korai fázisára specializálódtam az autóipar területén. A fotózás iránti szeretetem akkor kezdődött, amikor egyszerűen úgy éreztem, hogy a 3D grafikusi tudásom és a fotózás oda vissza erősítik egymást és mindkettő a szenvedélyemmé vált. Motiválónak és kihívásnak találtam, hogy pontosan megörökítsem azt a pillanatot, amely egy nagyszerű fotónál számít, és megtaláljam azt a világítást, amely kiemeli és szenvedélyesen közvetíti az érzelmeket. Törekvő vagyok és tudom, hogy szenvedéllyel, motivációval, kemény munkával és idővel rengeteget fejlődhetek, mint ahogy az a modellezésben meg is történt. 4 éve foglalkozok fotózással, elsősorban portrézással . Ezek az évek a hobbimban lehetővé tették számomra, hogy tapasztalatot szerezzek zoom és prime objektívvel, DSLR-ekkel és tükör nélküli fényképezőgépekkel. Mindig a megfelelő hangulatot hajszolom és a legfontosabb számomra a képeim jelentésének átadása, az hogy szavak nélkül is el tudjanak mesélni egy egy történetet. Ami a technikai tudásomat illeti, profin bánok a Canon DSLR és tükör nélküli fényképezőgépekkel, zoom és prime objektívekkel. Szoftveres oldalon már évek óta dolgozom Adobe Photoshop-al és Adobe Lightroom-al. Van egy itthoni profi stúdióm, ahol a kreatív stúdiós munkám készítem, így mindenféle vakuval, fényformálóval, fényterelővel, transmitterel, háttérrel és fénymérővel dolgozom. Az alábbi linkeken találják a LinkedIn 3D, fotós Facebook profilom és a fotográfus portfólióm: www.adrianhunyas.com https://www.linkedin.com/in/adrian-hunyas/ https://www.facebook.com/photohunyas/ Üdvözlettel, Hunyás Adrián

A nevem Hunyás Adrián. 37 éves vagyok. 4 éves fotós , elsősorban portrés tapasztalatom van és 14 éves tapasztalattal Senior 3D modellezőként a 3D design poligon modellezés korai fázisára specializálódtam az autóipar területén.

A fotózás iránti szeretetem akkor kezdődött, amikor egyszerűen úgy éreztem, hogy a 3D grafikusi tudásom és a fotózás oda vissza erősítik egymást és mindkettő a szenvedélyemmé vált. Motiválónak és kihívásnak találtam, hogy pontosan megörökítsem azt a pillanatot, amely egy nagyszerű fotónál számít, és megtaláljam azt a világítást, amely kiemeli és szenvedélyesen közvetíti az érzelmeket. Törekvő vagyok és tudom, hogy szenvedéllyel, motivációval, kemény munkával és idővel rengeteget fejlődhetek, mint ahogy az a modellezésben meg is történt.

4 éve foglalkozok fotózással, elsősorban portrézással . Ezek az évek a hobbimban lehetővé tették számomra, hogy tapasztalatot szerezzek zoom és prime objektívvel, DSLR-ekkel és tükör nélküli fényképezőgépekkel. Mindig a megfelelő hangulatot hajszolom és a legfontosabb számomra a képeim jelentésének átadása, az hogy szavak nélkül is el tudjanak mesélni egy egy történetet.

Ami a technikai tudásomat illeti, profin bánok a Canon DSLR és tükör nélküli fényképezőgépekkel, zoom és prime objektívekkel. Szoftveres oldalon már évek óta dolgozom Adobe Photoshop-al és Adobe Lightroom-al.

Van egy itthoni profi stúdióm, ahol a kreatív stúdiós munkám készítem, így mindenféle vakuval, fényformálóval, fényterelővel, transmitterel, háttérrel és fénymérővel dolgozom.

Az alábbi linkeken találják a LinkedIn 3D, fotós Facebook profilom és a fotográfus portfólióm:

www.adrianhunyas.com

https://www.linkedin.com/in/adrian-hunyas/

https://www.facebook.com/photohunyas/

Üdvözlettel,

Hunyás Adrián

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    3360, Heves

  • Telefon

    +36 30 419 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek