Fehér Szabolcs

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Szeretnénk bemutatni Önnöknek a Fehér & Szalai Építőipari Kft-t, amely egy megbízható és tapasztalt generál kivitelező cég az építőiparban. Ha az építkezik vagy felújít , akkor Önnek szüksége van egy olyan cég segítségére, amely garantálja a minőségi munkát, a határidők betartását és a teljes projekt menedzselését. Ebben a tekintetben cégünk az Ön megbízható partnere lehet. Szakembereink magasan képzettek és rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel, amelyek biztosítják, hogy az építkezés minden szakasza gördülékenyen és hatékonyan zajlódjon le. Az általunk kínált szolgáltatások közé tartoznak a kőműves munkák, hideg meleg és tér burkolatok, homlokzati hőszigetelési munkálatok, gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, tervezési és kivitelezés. Kivitelezés szakértelem! Minőség amire számíthat! Hívjon minket bátran! Tel.:06-20/598-2244 06-20/4893479

Szeretnénk bemutatni Önnöknek a Fehér & Szalai Építőipari Kft-t, amely egy megbízható és tapasztalt generál kivitelező cég az építőiparban. Ha az építkezik vagy felújít , akkor Önnek szüksége van egy olyan cég segítségére, amely garantálja a minőségi munkát, a határidők betartását és a teljes projekt menedzselését. Ebben a tekintetben cégünk az Ön megbízható partnere lehet.

Szakembereink magasan képzettek és rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel, amelyek biztosítják, hogy az építkezés minden szakasza gördülékenyen és hatékonyan zajlódjon le. Az általunk kínált szolgáltatások közé tartoznak a kőműves munkák, hideg meleg és tér burkolatok, homlokzati hőszigetelési munkálatok, gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, tervezési és kivitelezés.

Kivitelezés szakértelem! Minőség amire számíthat! Hívjon minket bátran!

Tel.:06-20/598-2244 06-20/4893479

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    7515, Somogyudvarhely

  • Telefon

    +36 20 598 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek