Ez az oldal automatikusan lett létrehozva. Nincsen karbantartva, nem reklámozzák, és nem egy szervezet vagy magán személy hivatalos oldala. Te vagy a tulajdonos? Hozzáférési kérelem

Béres Erdészeti Szolg. Kft.

Az oldalnak nincs tulajdonosa
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

A Béres Erdészeti Szolgáltatások Kft. számos szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Gallyazási, nyiladéktisztítási és fakivágási, valamint balesetveszélyessé vált fák kivágási munkálatokat végezünk. Emellett zöldterület kezelést is vállalunk, amely magában foglalja a telepítéstől a tarvágásig és a napi parkgondozási feladatokat is. Gépparkunkkal az ország bármely területén hatékony munkát végzünk. Tevékenységeink közé tartozik az erdészeti szolgáltatás, az erdőgazdálkodási tevékenység, a parkápolási munkálatok, a balesetveszélyessé vált fák kivágása, valamint emelőkosaras gépjárművek bérbeadása 10-től 26 méteres emelőmagasságig. Célunk, hogy folyamatosan továbbfejlesszük és bővítsük gépparkunkat, kiterjesszük működési területünket, és az alkalmazottak szakmai továbbképzését is biztosítsuk. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy hatékony és megbízható szolgáltatásokat nyújtunk a legjobb áron.

A Béres Erdészeti Szolgáltatások Kft. számos szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Gallyazási, nyiladéktisztítási és fakivágási, valamint balesetveszélyessé vált fák kivágási munkálatokat végezünk. Emellett zöldterület kezelést is vállalunk, amely magában foglalja a telepítéstől a tarvágásig és a napi parkgondozási feladatokat is. Gépparkunkkal az ország bármely területén hatékony munkát végzünk.

Tevékenységeink közé tartozik az erdészeti szolgáltatás, az erdőgazdálkodási tevékenység, a parkápolási munkálatok, a balesetveszélyessé vált fák kivágása, valamint emelőkosaras gépjárművek bérbeadása 10-től 26 méteres emelőmagasságig.

Célunk, hogy folyamatosan továbbfejlesszük és bővítsük gépparkunkat, kiterjesszük működési területünket, és az alkalmazottak szakmai továbbképzését is biztosítsuk. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy hatékony és megbízható szolgáltatásokat nyújtunk a legjobb áron.

Vélemények az interneten

A Qjob nem erősíti meg a harmadik féltől származó véleményeket
4.9
(16 értékelés)
5
4
3
2
1

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Karcag (+30 km)

  • Telefon

    +36 20 414 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek