Article Image

A legjobb személyi edző - a Qjob.hu értékelése szerint

Szabó Péter személyi edző az üzletről, a sportról és a kölcsönös segítségnyújtásról.

Kérlek, meséld el, mivel foglalkozol! 

– Személyi edző vagyok. Tíz évvel ezelőtt jelentek meg Németországban az EMS, vagyis elektromos izomstimuláció alapú mozgásformák. Ígéretesnek tartottam ezt a trendet, ezért úgy döntöttem, elvégzem a személyi edző képzést ezen a területen, és állás után nézek Budapesten. A gyakorlatokat – amelyek 25 percig tartanak – egy speciális eszköz segítségével végezzük, miközben az ember összes izma dolgozik, kivéve a fej izmait. Ahhoz, hogy megőrizzük a formánkat, ezzel a módszerrel elegendő hetente egyszer edzeni. Ez egy áldás a fővárosi lakosok számára. 

Hozz létre egy feladatot Legyél szakember

Személyi edző lehetsz a Qjob.hu-n     A Qjob.hu remek felület személyi edző kereséséhez

Honnan hallottál a Qjob.hu-ról? 

– A barátnőm beszélt nekem a szolgáltatásról, három hónappal ezelőtt. Abban az időben sok munkám volt, és nem tudtam mindent időben elvégezni. Ekkor jött a segítségemre a Qjob.hu. 

Hogyan használod az oldalt? 

– Általában én magam is keresek szakembereket, segítséget, és természetesen a szolgáltatásaim is megtalálhatók itt:

  1. Futárszolgáltatást keresek: Az oldal nagyban segíti a kisvállalkozásokat: eg yállandó futár alkalmazása drága, a Qjob.hu pedig mindig kéznél van. Kényelmesen együtt lehet működni a szakemberekkel, különösen, ha sürgős a feladat.
  2. „Virtuális” asszisztenseket, szakembereket keresek: Prospektusokat terveztetek, megrendelem a szórólapok és bannerek szerkesztését, szórását. Mindig vannak új ötleteim. Azért, hogy ne töltsek sok időt információgyűjtéssel, kiteszem a feladatot a Qjob.hu-ra, és várom az ajánaltokat.
  3. Ügyfeleket találok, akiknek szüksége van egy személyi edzőre. Mostanában nagyon sok ilyen személyi edző megrendelést látok a Qjob-on.

Személyes célra ritkábban veszem igénybe a Qjob-ot. Ha például egy nagy vendégsereg érkezik hozzám, és ki kell mennem értük a repülőtérre, de nem mindenki fér el egy autóban, akkor segítségért fordulok nagyobb autóval rendelkező szakemberekhez. Néha a Qjob.hu közremőködésével segítek a barátoknak, vonzó feladatokat hozok létre nekik az oldalon, hogy a szakemberek mihamarabb jelentkezzenek, küldjenek ajánlatot.

Gondolj a legérdekesebb személyi edző feladataidra! Mik voltak ezek?

– Szeretem a feladatokról szóló hírleveleket, mindig érdekes látni, mi mindent rendelnek az emberek. A minap én magam is teljesítettem egy testhezálló feladatot. Öt napon keresztül lejátszási listákat küldtem edzésekhez, hogy ne magának az ügyfélnek kelljen zenét keresnie. És még egy extrát is vállaltam: összeállítottam egy útvonalat Budapest látnivalóihoz. 

Megrendelőként pedig nemrég kértem egy sampon kiszállítását a fitneszklubba. Elfelejtettem sampont vinni otthonról, és nem volt időm elmenni a boltba, folyamatosan jöttek az ügyfelek, pedig csak 5 percre van tőlem. Elég gyorsan kihozták. 

Egy személyi edző számtalan gyakorlatot mutathat   Egy személyi edző meggyőzőbb, ha maga is jó kondiban tartja magát

Az ügyfelek közül kire emlékszel? 

– Egyszer 1 hónap alatt 15 kilóval kellett lefogyasztanom egy vendéget. Ez igazi kihívás volt, ilyen rövid idő alatt még sosem tudtam elérni ilyen eredményt, mint személyi edző! De végül nem volt semmi gond, megbirkóztunk ezzel a kihívással. Azóta is tartjuk a kapcsolatot. 

Hogyan választod ki, kivel dolgozz együtt? 

– Azt nézem, hogy mit írnak a Qjob szakemberek az ajánlatukban. Néha nehéz választani, van, hogy egyszerre többet is szeretnék megbízni. 

Futár megrendelésekor például nagyobb figyelmet fordítok az értékelésekre. Ha vannak is negatívok hozzászólások, de a szakember értékelése összeségében jó, sok feladatot teljesített, akkor lehet, hogy őt választom. Időnként a kezdőknek is adok lehetőséget. Ha mindent jól csinálnak, mindig pozitív értékelést kapnak tőlem. Tudom, milyen érzés kezdőként a Qjob-on lenni, ezért is fontosnak tartom, hogy segítsük az oldalra frissen jelentkezőket. 

Személyi edzőként sok új emberrel megismerkedhetünkSzemélyi edzőként rengeteg új embert megismerhetünk

Miért szeretsz inkább Qjob személyi edzőként dolgozni, mint függetlenként? 

– A „lakossági” megrendelőkkel sokkal könnyebb dolgozni, mint a szervezetekkel, cégekkel. Utóbbiakkal az együttműködés mindig körülményesebb, és valójában a munka végeredménye ott is a vendégekkel való foglalkozás. A vendégek a Qjob-ról szinte kivétel nélkül odafigyelnek az étkezésükre, felelősségteljesebben állnak a dologhoz, és megpróbálják elkerülni a hibákat. És gyorsan érnek el eredményt. 

Mivel töltöd a szabadidődett?

Hozz létre egy feladatot Legyél szakember

– Az aktív pihenés híve vagyok: szobakerékpározás, kerékpározás, futás, úszás. Manapság egyre népszerűbb a SUP-szörfözés. Ennél a sportnál egy szörfdeszkán állva mozogsz a vízen egy evezőlapát segítségével, hullámokra nincs szükség. Nyugodtan úszhatsz a vízen, lazíthatsz, elmerülve a gondolataidban, vagy éppen ellenkezőleg: aktívan evezhetsz – ez egy jó edzésforma az egész test számára, és a lelked számára is. Emellett folyamatosan tanulok, képzem magam, mert egy jól képzett személyi edző óradíja magasabb. 

A gugolás fontos edzési gyakorlatA hasizom edzése fontos feladat

A fitneszstúdióban az edzések szintén érdekesek: gyenge fény világít, szól a zene. A foglalkozások általában csoportosak és nagyon aktívak, mert senki sem akar lemaradni az edzőpartnerektől. 

Mit értékelsz a legjobban az emberekben? 

– Az érzékenységet és a jó természetet. Azokat az embereket szeretem, akik készek segíteni. Én magam is – mint személyi edző és mint magánember – mindig megpróbálok segíteni másoknak. Az emberek közötti bizalmi kapcsolat nagy érték az életben. Nagyon jó, hogy minden ember, akivel eddig együtt dolgoztam a Qjob.hu-n, pontosan ilyen! Ezért is szeretem ezt a személyi edző állás! 


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küld el történetedet vagy ötletedet a  info@qjob.hu  címre

PéterPéter Szépség és egészség Profil megtekintése