Bizalom és garancia

Szolgáltatásunk egyik fő küldetése az, hogy megbízható szakemberek és ügyfelek közösségét hozza létre, akik megbíznak egymásban

Kockázatmentes üzlet

AKockázatmentes üzletszolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a megbízási díj az elvégzett feladatok után, személyes érintkezés nélkül, közvetlenül a szakember számlájára kerüljön.

Amikor kiválasztod a szakembert, a megállapodott díj a fizetési rendszeren belül zárolásra kerül, és csak akkor kerül továbbutalásra, amikor a szakemberrel közösen visszaigazoltátok a feladat elvégzését.

Tudj meg többet a Kockázatmentes üzletről

Minősített szakemberek

Minden regisztrált szakemberünket, aki beküldi személyazonosságra alkalmas okmányát, kollégánk egyesével leellenőriz, és amennyiben eltérést észlel a profiladatok és a személyes okmányok között, úgy nem igazolja vissza a minősítést. Azok, akik átmentek az ellenőrzésen, megkapják a Minősített szakember kitűzőt (zöld pajzs) a nevük mellé.

Tudj meg többet az okmányok ellenőrzéséről

Minősítési folyamat

A feladat elvégzését követően kérjük, oszd meg értékeléseidet. Minden felhasználó értékelése a Qjob profiloldalán nyilvános. Meggyőződünk az értékelések hitelességéről, és letiltjuk azokat a felhasználókat, akik valótlan értékeléseket közölnek, vagy elégtelen szolgáltatást nyújtanak.

Az értékeléseken kívül a szakemberek kiválasztását az értékelési rendszer is segíti, amely minden kategóriában eltérő. A legaktívabb, legjobb szakemberek kiemelkedő teljesítményét speciális kitűzőkkel díjazzuk.

Tudj meg többet az értékelésről és az egyedi kitűzőkről

FIGYELEM!

A szakemberek nem a Qjob.hu munkatársai, és nem állnak szerződéses viszonyban a megbízások teljesítése tekintetében. A Qjob.hu nem vállal felelősséget az oldalon választott szakemberek által kínált szolgáltatások minőségéért; azokért kizárólag a kiválasztott szakember tartozik felelősséggel. Javasoljuk, hogy mindig tartsd be a biztonságos megbízás alapvető szabályait.

  • Figyelmesen nézd át a szakember előző munkáira leadott értékeléseket
  • Mielőtt beengeded a kiválasztott szakembert a lakásba, kérdd el személyi igazolványát, és győződj meg arról, hogy a megjelent személy megegyezik az oldalon kiválasztott szakemberrel.
  • Szerződéskötéskor részletezd a szerződésben az együttműködés minden feltételét, követelményét (töltsd le a szerződéstervezetet!), pénz átadásakor készíts átvételi elismerést (Töltsd le az átvételi igazolás mintáját!)!
  • Olvasd át javaslatainkat, és kerüld el a kellemetlen helyzeteket!
Hogyan kerüld el megrendelőként a szélhámos szakikat?Hogyan kerüld el szakemberként a csalókat?

Qjob.hu ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk naponta fogadja az ügyfelek észrevételeit, és figyelemmel követi az új feladatokat. Oldalunkon tilos a jogszabálysértő és jó ízlést sértő, erkölcsileg aggályos feladatok közzététele.

Kezelőink folyamatosan figyelik az oldal eseményeit, és azonnal készek megoldást kínálni, amennyiben felhasználónk nehézségekbe ütközik.