Hogyan kerülje el a csalókat, miközben szakembert választ?

Fontos ajánlások arra, hogyan lehet elkerülni a csalókkal való találkozást, és csak a megbízható szakembereket választani.

Fizessen biztonságos Kockázatmentes tranzakción keresztül.

A kockázatmentes tranzakció lehetővé teszi a feladatok kényelmes és biztonságos fizetését, valamint a végrehajtásukért történő fizetés bankkártyán történő megszerzését. A feladat költségét az ügyfél bankkártyájáról terhelik, és a fizetési rendszer speciális számláján tárolják. Ha a feladat teljesül, a pénz automatikusan a vállalkozóhoz kerül. Ha nem teljesül, akkor az összeget visszatérítik az ügyfélnek.

Tekintse meg a szakember profilját

Megerősített útlevél-adatok

Kétféle szakember létezik a Qjob-on: ellenőrzött és nem ellenőrzött. Az ellenőrzött szakember online igazolja személyét magyar útlevél megadásával. Qjob megerősíti, hogy az útlevél adatai hitelesek, és hogy a szakember nincs a keresett bűnözők adatbázisában.

Ellenőrizetlen szakemberek esetében a QJob csak a személyes elérhetőségeket (telefon, e-mail) ellenőrzi. A szakember profiljában megadott összes többi adat nem nyer megerősítést. Ha értékes dolgokat ad át a szakembernek, ellenőrizze és írja le az útlevél adatait

Visszajelzések

Minnél több pozitív értékelése van a szakembernek, annál valószínűbb, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújt, és megbízható. Nézze meg, mit írnak más ügyfelek a vállalkozóról, főleg abban az esetben, ha pénzt vagy anyagi javakat adnak át neki.

Jelvények és díjak

A Qjob kitüntetésekkel jutalmazza az aktív vállalkozókat különféle eredményekért. A jelvények megjelennek azok a vállalkozók profiljában, akik becsülik hírnevüket.

A regisztráció dátuma és a megerősített elérhetőségek

Minél régebbi a vállalkozó regisztrációja a szolgáltatásra, annál valószínűbb, hogy kiválóan ismeri a szolgáltatás szabályait, és tudja, hogyan kell közös nyelvet találni az ügyfelekkel. Emellett a vállalkozó profiljában láthatja, hogy mely közösségi hálózatokban van regisztrálva szakember, és hány barátja / ismerőse van.

Dokumentáció kitöltése

Javasoljuk, hogy mindig rögzítse papíron a vállalkozóval való együttműködés feltételeit és a megállapodások teljesítésének folyamatát. A vonatkozó dokumentumok elkészítése nem haladja meg az 5-10 percet, de segít megvédeni álláspontját esetleges viták esetén.

Pénz, áruk vagy egyéb értékek átadásakor a vállalkozót kérje meg, hogy írjon igazolást /nyugtát (mindig feltüntetve a vállalkozó útlevél adatait), amely a munka befejezéséig Önnél marad.

Összeállítottтuk dokumentumsablonokat, amelyeket a legtöbb feladatban felhasználhat:

Egyes feladatoknál a munka megkezdése előtt nem tölthet ki nyugtát…. a vállalkozóval, mert nem személyesen találkozik vele. Például, ha szüksége van: "Eljutni A pontba, felvenni az árut, átadni nekem a B pontban". Ebben az esetben kérdezze meg azt a személyt, aki átadja az árut,

Ellenőrizze a vállaljkozó azonosítóját

Ha még nem áll készen a dokumentumok létrehozására, az együttműködés megkezdése előtt ellenőrizze a vállalkozó útlevél adatait. Készítsen képet az oldalról a névvel és lakcimről….., vagy írja át ezeket az adatokat.

Feladat létrehozásakor jelezheti, hogy a vállalkozónak útlevelet kell vinnie magával a dokumentáció kitöltéséhez.

A dokumentumok egyértelmű megtagadása alkalom arra, hogy meggondoljuk, érdemes-e együttműködni ezzel a személlyel.

Amennyiben másik személy érkezik a feladat elvégzéséhez, megtagadhatja az együttműködést,

A Qjob válalkozók személyesen nyújtanak szolgáltatást, maguk helyett más személyt, csak az ügyféllel való megállapodás alapján küldhetnek.

Ha másik személy jött végrehajtani az Ön felkérését, és a vállalkozó nem figyelmeztette Önt, ne bízzon rá pénzt, árút vagy egyéb értéktárgyat. Tagadja meg az együttműködést és írjon az ügyfélszólgálatnak.