Szakemberek értékelései

Ahhoz, hogy megbízd a kiválasztott szakembert, kattints a "Felkérem a feladat elvégzésére" gombra a profiloldalán. A gyorsabb kereséshez állíts be szűrőt.

powered-by-google
Elérhető
Csak hitelesített szakemberek

Szolgáltatási kategóriák

Most minden regisztrált szakembert láthatsz.
Julianna
Julianna F.
|
7500 Nagyatád
Online 41 perce
Julianna F.
|
7500 Nagyatád
Online 41 perce
 • Szakemberként választották 8 alkalommal
 • 2. a rangsorban Virtuális asszisztens
 • Mobilalkalmazást használ
Szia! Fekete Julianna vagyok! Szövegírás és javítás a fő profilom, de szeretem a kutatásos feladatokat is. Iskolai éveim alatt a DUE szervezésében újságíró és címlap pályázaton országos első helyezést értem el. Nem vetem meg a takarítást sem. Sőt abban is van tapasztalatom:) A szakmáim: Vendéglős, szakács, gépi forgácsoló Szeretem a kreatív kihívásokat. A Qjobon keresztül, már több személlyel sikerült együtt dolgoznom. Nézd meg a véleményeket.

7 értékelés / 5.0

Kedves, kommunikatív. Gyorsan elvégezte a feladatot. Köszönöm!

Béla
Béla Z.
1078 Budapest
Online
Béla Z.
1078 Budapest
Online
 • Szakemberként választották 11 alkalommal
 • 2. a rangsorban Vízmelegítők, kazánok, bojlerek
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm az oldalamon! Közel 20 éve foglalkozom többek közt villanyszereléssel. Számomra ugyanolyan fontos egy apró változtatás, mint egy teljes hálózat létrehozása. Legyen az egy lámpa, vagy egy kapcsoló, kertes, vagy bérház. A biztonság és kényelem egyik alappillére az elektromos hálozat, mely többségében a szemnek láthatatlan, igy fontos a hozzáértő, korszerű szaktudás a lelkiismeretesség melett. A modern világ magával rántott a sok okos eszközzel így jobban belemerültem az okos otthonok, biztonsági rendszerek és egyéb wifi kompatibilis eszközök tanulmányozásába. Szeretem a kihívásokkal teli munkákat és fejleszteni a tudásom. Mivel a technika rohamosan fejlődik, a villanyszerelés során is, ezért folyamatosan képzem magam, hogy mindig a legjobb megoldást találjuk meg közösen. Ügyfeleim elégedettsége elsődleges számomra a biztonság melett. Megtalálható vagyok honlapomon: https://www.vill-life.hu/ A facebookon megtekinthető több munkám: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071207894071 Illetve az instagrammon: https://www.instagram.com/belavillanyszerelo/ Tiktok elérhetőségem: QR kódja a referencia képeim között megtalálható. Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCgSl9DJraqgi2G7HFmPJFXQ Mottóm: Álmodd meg, én létrehozom!

8 értékelés / 5.0

Először használtam az oldalt, elég sok ajánlatot kaptam, de jól választottam. Zámbó Úrban nem csak egy tapasztalt szakembert, de egy lelkiismeretes, munkáját szerető, probléma megoldásban kiváló EMBERT ismertem meg. Csak ajánlani tudom.

Krisztina - nov 23
Kàroly
Kàroly G.
1013 Budapest
Online 12 órája
Kàroly G.
1013 Budapest
Online 12 órája
 • Szakemberként választották 15 alkalommal
 • 9. a rangsorban Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi
 • Mobilalkalmazást használ
Mercedes Sprinter zárt furgonnal vállalok Budapesten és vonzáskörzetében kisebb költöztetést,szállítást (bútor,stb),rakodásban segítséggel,hétköznaponként 16 órától és hétvégén egész nap! Van tapasztalatom költöztetésben,bútorszállításban,bútor szét- és összeszerelésben! Megbízható vagyok,a megbeszélt időpontban megjelenek a megbeszéltek szerint,akár rendszeres szállítás is megbeszèlhető.

11 értékelés / 5.0

Minden a megbeszéltek szerint történt és segített felvinni a dolgokat a 3. emeletre is. Csak ajánlani tudom.

Máté - nov 10
Petra
Petra N.
|
5100 Jászberény
Online 3 órája
Petra N.
|
5100 Jászberény
Online 3 órája
 • Szakemberként választották 6 alkalommal
 • 6. a rangsorban Virtuális asszisztens
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm Önöket! Jelenleg Marketinges vagyok egy irodán, ahol 3 oldalt üzemeltetek. Mindegyik oldalon a bolt termékeit kell feltölteni, letörölni, árazni, új csoportot vagy alcsoportot létrehozni, hosszú és rövidleírást írni. Ezzel kapcsolatos feladatokat szívesen vállalok. Gyorsan és precízen végzem el a feladatot/feladatokat. Emellett hobbi író vagyok, így ha van számomra olyan feladat ahol szöveget kell írni, vagy szerkeszteni abban is a legjobb formámat nyújtom. Prezentáció, exel, world-el kapcsolatos munkákat is szívesen vállalok. Forduljanak hozzám bizalommal!

6 értékelés / 4.9

Kedves, a feladatot némi figyelmetlenséggel és pontatlansággal, de végül jól végezte. A módosítási kéréseimet gond nélkül többször kijavította. Köszönöm a munkát! :)

Csiszér
Csiszér F.
|
6000 Kecskemét
Online egy órája
Csiszér F.
|
6000 Kecskemét
Online egy órája
 • Szakemberként választották 6 alkalommal
 • 2. a rangsorban Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Mobilalkalmazást használ
Elsődleges elérhetőségem: cs.fanniboglarka@gmail.com -------------------------------------- Tanulmányok: Végzős hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán, kereskedelem és marketing alapszakon. Jelenleg a szakmai gyakorlatomat végzem, mint PPC munkatárs, így szívesen vállallok ehhez kapcsolódó munkákat, főként szövegírói területen: Hirdetésszövegek, blogbejegyzések írása Facebook oldalmenedzsment Bejegyzések /posztok írása, szerkesztése (kreatívok tervezése) A tanulmányaim alatt elvégeztem egy webdesigner tanfolyamot, így az ehhez kapcsolódó munkák sem állnak messze tőlem. Nyelvtudás: angol (erős felsőközépfok) Jelenleg szabadidőmben webfejlesztéssel foglalkozok, ami még elég gyerekcipőben jár. 😊 Tapasztalat: Blogbejegyzés: Korábban a MelóDiák számára írtam blogbejegyzéseket: 👇👇👇 link: https://www.melodiak.hu/blog/neked-milyen-a-szemelyiseged Hirdetésszövegek: linkek: https://docs.google.com/document/d/1EeWq1Whp6RWu7bziPHpmRfqO9bLdzKYa66r6-df4a8g/edit https://docs.google.com/document/d/1JtDimD6Qa2fdVWgRmSMJASbGnBfgCvpLEg3TptEjrU4/edit

5 értékelés / 5.0

Bogi szokás szerint remek szövegírást adta ki a kezéből! Szeretek vele dolgozni, mert lényegretörő, pontos, kedves és gond nélkül elvégzi az általam kért módosításokat. Ráadásul szinte mindig időben elkészül :)

Barnabás
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 24 perce
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 24 perce
 • Szakemberként választották 5 alkalommal
 • 27. a rangsorban Design
 • 63 ajánlat elküldve

4 értékelés / 5.0

Pontos, kedves, időben elvégezte a feladatot. Ajánlom a kedves fiatal embert! :)

Gabriel
Gabriel G.
|
7200 Dombóvár
Online 2 órája
Gabriel G.
|
7200 Dombóvár
Online 2 órája
 • Szakemberként választották 6 alkalommal
 • 2. a rangsorban Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás
 • Mobilalkalmazást használ
Gyors, megbízható, precíz munka, korrekt árak. 8 éve dolgozom az építőiparban. Az idei év második felében lettem egyéni vállalkozó. Fő profilom: gipszkarton szerelés, szigetelés, mellette végzünk: hideg, meleg burkolást, festés mázolás, felújítást, javításokat.

3 értékelés / 5.0

Korrekt,megbizható preciz

Susana R. - nov 19
József
József L.
Szolnok, Magyarország
Online egy órája
József L.
Szolnok, Magyarország
Online egy órája
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 2. a rangsorban Építkezés és felújítás
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm. Ha igazi,szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező szakemberekkel szeretné elvégeztetni az adott munkálatokat,akkor állunk rendelkezésére.( Nem 5-10 fő fog megjelenni, hanem kizárólag én, egy kőműves kolléga, valamint egy fő segédmunkás.) Nem ingyen dolgozunk, nem is vagyunk elszállva az árainkkal, de nem burkolunk 2-3 ezer forintért,nem azok a fajták vagyunk, akik 100 ezerért mindent IS megcsinálnak!! Az ilyen jellegű megkereséseknek, az olyan "szakik" eleget tudnak tenni, akik igazi analfabéta módon, egy normális hirdetést, vagy esetlegesen a saját nevüket nem tudják hibák nélkül leírni. Szolnok és 120 km-es vonzáskörzetében vállalok lakásfelújítást, hőszigetelést,bontást,nyílászáró beépítést,burkolást és általános kőműves munkálatokat.A legtöbb esetben, helyszíni felmérés után tudok csak érvényes árajánlatot adni, vagy telefonon,ha látszik a kért munkálat egyszerűsége,kérem ezt vegye figyelembe! Több éves tapasztalat, kedvező árak!! Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal. Érdeklődni: 06206238474

2 értékelés / 5.0

Nálam elég sok munka volt, amivel megbíztam. Burkolás , falazás, kerítés építés, és egy 50 m2-es elötető készítése. Az általa elvégzett munkák egytől egyik hibátlannak bizonyultak. Akár milyen munka lesz, az biztos mostantól csak őt keresem. Rendkívül lelkiismeretes, segítőkész szakember. Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, ajánlom másoknak is.

Tamás - okt 11
Lilla
Lilla A.
2800 Tatabánya
Online egy napja
Lilla A.
2800 Tatabánya
Online egy napja
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 2. a rangsorban Fotós- és videós szolgáltatások
 • 20 ajánlat elküldve
Fotóim segítségével megörökítem a pillanatokat, az aznapi hangulatot, amelyet több év múlva is fel tudsz majd idézni. Nálam a fotózás mindig jó hangulatban telik, olyan helyszíneken, amelyeket közösen választunk ki. Minden fontos eseményről kell, hogy készüljön fotó, legyen az családi születésnap, egy nagyobb rendezvény (sport, koncert, céges csapatépítő), vagy esküvő. Jöhetsz hozzám portré, portfólió/business, páros, családi, kismama, baba/gyermek fotózásra is, de szívesen megörökítek egy általad szervezett rendezvényt is. Ha kevés az önbizalmad, egy fotózás segíthet téged abban, hogy ezen változtassunk. A kommunikáció szerintem rendkívül fontos, így több instrukcióval, tanáccsal is segítelek a fotózás előtt és közben is. A legtöbb esetben elérhető vagyok, legkésőbb 1-2 napon belül válaszolok a megkeresésekre. Helyileg Győrben vagy Tatabányán találsz meg, de az ország bármely pontjára mozgósítható vagyok. A Facebook oldalam: https://www.facebook.com/aradilillafoto

1 értékelést / 5.0

Nem sikerült fel venni a kapcsolatot egyenlőre még folyamatban van dolog köszönöm.

Gábor
Gábor B.
|
2040 Budaörs
Online 2 napja
Gábor B.
|
2040 Budaörs
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 9 alkalommal
 • 12. a rangsorban Prezentáció készítése
 • Mobilalkalmazást használ
dr. Bozsai Gábor vagyok, a qjob.hu virtuális asszisztense (ny. okl.vegyész, termékmenedzser és spirituális iró). Fő területem a szövegírás: az adott témában igyekszem minden fontos információt összegyűjteni és a gondolataimat rendszerezve leírni úgy, hogy az könnyen érthető legyen az olvasók számára. Eddig 9 szövegírási és 1 hirdetési feladatot teljesítettem sikeresen. 2020. május 1-2021. júl.31 között a rejtvenybirodalom.hu külső munkatársaként rejtvényszövegek írásával foglalkoztam és több mint 150 szöveget írtam meg.. Tudományos munkámról 64 közleményben számoltam be, ebből 10 angol nyelvű. Szakmai önéletrajzom, tud.publikációs listám, spirituális írásaim listája és a szakértői-szakfordítói referencia listám a REFERENCIÁIM között találhatók meg, de kérésre e-mailben is elküldöm. "Fénymozaiokok-vallomás egy életút állomásairól" cimű könyvem 2015-ben jelent meg. Számlaképes nyugdijas adószámos magánszemély vagyok. Óradíjam 7500 Ft 

11 értékelés / 5.0

Mindenkinek ajánlom a vegyész Urat. Pontos, precíz, megbízható. Munkája igényes. Köszönöm

Dániel
Dániel S.
1182 Budapest
Online 2 napja
Dániel S.
1182 Budapest
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 3 alkalommal
 • 19. a rangsorban Fotós- és videós szolgáltatások
 • Mobilalkalmazást használ
Kedves Leendő megrendelőm! Fő profilom a fotózás. Hobbi szinten 7, profi szinten 3 éve örökítem meg az emlékezetes pillanatokat. Minden eszközöm megvan hozzá, hogy elégedett legyen a munkámmal, legyen az portré, esemény, esküvő, vagy bármi egyéb fotózása. A képeket igényes utómunkával meg tudom szerkeszteni, a megrendelő kedvére. További információkért érdeklődj bizalommal!

3 értékelés / 5.0

Nagyon pozitív a benyomásom. Gyorsan reagált a felkérésre, felhívott, telefonon egyeztettünk a részleteket. Perceken belül megcsinálta a feladatot és értesített is róla. Szuper.

Tamás
Tamás C.
|
2370 Dabas
Online egy órája
Tamás C.
|
2370 Dabas
Online egy órája
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 60. a rangsorban Garázskapu szerelés és javítás
 • Mobilalkalmazást használ
Tisztelt megrendelő ! Ha önnek nincs ideje ,gyakorlata vagy megfelelő szerszámai a bútor összeszereléshez ,akkor inkább bízza szakemberre. Nálam minden szükséges eszköz rendelkezésre áll. Kérjen ajánlatot , keressen segítek ! -Bútorok összeszerelés , konyha ,gardrob ,előszoba, design bútorok , gyerekbútor , ágyak ,falbúrkolati elemek , média szekrények ,iroda bútor. - Gépészet beszerelése is kérhető konyha esetén + LED világítás is ! Kérdése van hívjon engem bizalommal ! Czeczó Tamás EV HouseDoctor +36 70 201 1292

1 értékelést / 5.0

Tamás az általam kért vizszerelesi munkát lelkiismeretesen és jó minőségben elvégezte. Telefonon, emailben, chat formájában tartotta velem a kapcsolatot, ...Pl. anyag beszerzés, korrekt tájékoztatás, .... Maximálisan meg vagyok elégedve minden tevékenységével. Köszönöm szépen.