Szakemberek értékelései

Ahhoz, hogy megbízd a kiválasztott szakembert, kattints a "Felkérem a feladat elvégzésére" gombra a profiloldalán. A gyorsabb kereséshez állíts be szűrőt.

powered-by-google
Elérhető
Csak hitelesített szakemberek

Szolgáltatási kategóriák

Most minden regisztrált szakembert láthatsz.
József
József L.
Szolnok, Magyarország
Online 12 órája
József L.
Szolnok, Magyarország
Online 12 órája
 • Szakemberként választották 10 alkalommal
 • 2. a rangsorban Kőműves szolgáltatások
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm. Ha igazi,szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező szakemberekkel szeretné elvégeztetni az adott munkálatokat,akkor állunk rendelkezésére.( Nem 5-10 fő fog megjelenni, hanem kizárólag én, egy kőműves kolléga, valamint egy fő segédmunkás.) Nem ingyen dolgozunk, nem is vagyunk elszállva az árainkkal, de nem burkolunk 2-3 ezer forintért,nem azok a fajták vagyunk, akik 100 ezerért mindent IS megcsinálnak!! Az ilyen jellegű megkereséseknek, az olyan "szakik" eleget tudnak tenni, akik igazi analfabéta módon, egy normális árajánlatot, vagy esetlegesen a saját nevüket nem tudják hibák nélkül leírni. Szolnok és 120 km-es vonzáskörzetében vállalok lakásfelújítást, hőszigetelést,bontást,nyílászáró beépítést,burkolást és általános kőműves munkálatokat.A legtöbb esetben, helyszíni felmérés után tudok csak érvényes árajánlatot adni, vagy telefonon,ha látszik a kért munkálat egyszerűsége,kérem ezt vegye figyelembe! Több éves tapasztalat, kedvező árak!! Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal. Érdeklődni: 06206238474

7 értékelés / 5.0

A napokban készültek el a megbízott feladatokkal, ami falazás és egy teljes ház külső hőszigetelése volt. Az előző kontárokat elküldtük, a nem megfelelő munkavégzés miatt, így emiatt egy kicsit féltünk ismételten belevágni, de szerencsére Józseffel jól jártunk. A szakmában igazán profi, becsületes és korrekten állt mindenhez,nagyon szép munkákat adtak ki a kezükből. Az idén még egy projekt keretében találkozunk, és innentől csak őt fogom keresni. Örömmel ajánlom másoknak is, és itt is köszönjük a munkátokat! :)

Enikő - márc 24
Barnabás
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 3 napja
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 3 napja
 • Szakemberként választották 10 alkalommal
 • 2. a rangsorban Internetes kutatás, adatgyűjtés
 • Mobilalkalmazást használ

9 értékelés / 5.0

Barnabás ezúttal is kiváló munkát végzett rövid határidővel. A kapcsolatfelvétel ás kapcsolattartás, valamint a feladat elvégzésének teljes menete nagyon egyszerűen ment, a feladatot kiválóan teljesítette. Csak ajánlani tudom másoknak is!

András P. - márc 08
Kàroly
Kàroly G.
1013 Budapest
Online 2 napja
Kàroly G.
1013 Budapest
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 20 alkalommal
 • 7. a rangsorban Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi
 • Mobilalkalmazást használ
- Költöztetés,szállítás,bútorszerelès - Földmunka,kábelárok ès közmű árok ásás - Tèrkövezès,betonozás,támfal èpítès Elèrhetősègem: 0631/781-1060 (upc mobil)

15 értékelés / 5.0

Csak ajánlani tudom, kedves, korrekt, segítőkész embert ismerhettem meg. A feladatot teljesen zökkenőmentesen teljesítették. Bátran forduljon hozzá mindenki!

Bálint - feb 20
Krisztina
Krisztina N.
Budapest, Magyarország
Online 3 napja
Krisztina N.
Budapest, Magyarország
Online 3 napja
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 2. a rangsorban Próbavásárlás
 • Mobilalkalmazást használ
Végzettségemet illetően keramikus formatervező vagyok illetve masszőr de jelenleg már több mint 1,5 éve vendéglátásban dolgozom , valamint a cég marketinges háttérmunkáiban is aktívan részt veszek egy ideje. A főállásom mellett egy kézműves kisvállalkozásom is van. Luxus lakásdekorációkat illetve esküvői termékeket készítek. Az esküvői termékeim: asztaldekorációk, ültető kártyák, meghívók, köszönőkártyák és akár köszönőajándékok, koszorúslány felkérők és ajándékok, emléktáblák. Szivesen vállalok bármilyen tematikájú esküvőt, összejövetelt ezekben a kategóriákban előre egyeztetve. Referenciákat természetesen tudok küldeni. Helyileg Egerben vagyok jelenleg elérhető. Nagytakaritást illetve masszázst is vállalok előre megbeszélt időben. Keress bizalommal! Email cimem: K.magyar92@gmail.com

2 értékelés / 5.0

Gyorsan, elvárásoknak megfelelően elvégezte a feladatot. Köszönöm.

Anastasia - márc 22
Nikolett
Nikolett L.
7582 Péterhida
Online 15 órája
Nikolett L.
7582 Péterhida
Online 15 órája
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 3. a rangsorban Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Mobilalkalmazást használ
Laczkó Nikolett vagyok 37 éves, jelenleg egy éves kisfiam mellől vállalom pályázatok, szövegek, szakdolgozatok, beadandók, cikkek, riportok, beszámolók írását bármilyen témában. 10 éves pályázatírói tapasztalattal rendelkezem így a lakossági, vállalati, önkormányzati pályázatokban, a mezőgazdaságitól a turizmuson, energetikán át, minden témában van tapasztalatom. Több ügyfélnek írtam szakdolgozatot, főiskolai, egyetemi beadandókat, így gyakorlatilag minden téma érdekel. A szövegíráson túl széleskörű irodai adminisztrációs tapasztalatom van, így virtuális asszisztenciát is vállalok. Valamint vállalkozásod weblapját és logóját is nyugodtan rám bíthatod. Tehát, ha szeretnéd, a vállalkozásod működéséhez, tevékenységéhez kapcsolódó általános és marketing asszisztensi, adminisztratív teendőket látom el távmunkában saját eszközeimmel. Állandó és egy-egy projektmunka is érdekel.

2 értékelés / 5.0

Köszönöm szépen a munkát. Tetszett a részletes hozzáállása.

Anastasia - márc 22
Ákos Turós
Ákos Turós T.
1013 Budapest
Online 2 napja
Ákos Turós T.
1013 Budapest
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 3 alkalommal
 • 2. a rangsorban Promóter
 • Mobilalkalmazást használ
RÓLAM Több éves Photoshop és Fotográfia tapasztalattal rendelkezem, jelenleg grafikával és webfejlesztéssel fejlesztem magam autodidakta módon. Nem riadok meg a különféle kreatív munkáktól, mindegyiket szívesen elvégzem, emellett Social Media Marketing-gel is foglalkozom. PORTFOLIO https://www.akosturos.com https://www.instagram.com/akosturos ELÉRHETŐSÉGEIM e-mail: akosturos.business@gmail.com telefon: +36 30 812 54 06

3 értékelés / 5.0

Kedves, pontos, kommunikatív szaki. Köszi!

Anastasia - márc 24
Barbara
Barbara L.
Budapest, Magyarország
Online 2 napja
Barbara L.
Budapest, Magyarország
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 4 alkalommal
 • 2. a rangsorban Virtuális asszisztens
 • Mobilalkalmazást használ
Tanítói végzettséggel rendelkezem, babysitterkedtem és au-pairként is dolgoztam külföldön. Takarítást vállaltam családoknál és irodákban egyaránt. Korrekciós, szövegszerkesztői és adminisztratív feladatokat is végzek mindemellett (Word, Excel) Hobbim közé tartozik a squash, jógázás, túrázás, zongorázás és klarinétozás.

1 értékelést / 4.7

Szövegszerkesztési feladattal bíztam meg, kedves, rögtön neki látott a munkának, egy rövid időn belül jelezte hogy kész. Elég sok módosítani való dolog volt, de ennek ellenére végig kedves volt a hölgy és egyből nézte és javította!

Anastasia - márc 17
Róbert
Róbert L.
3385 Tiszanána
Online 9 órája
Róbert L.
3385 Tiszanána
Online 9 órája
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 1. a rangsorban Bontás, segédmunka
 • Mobilalkalmazást használ
Jelen levelünkkel szeretnénk felajánlani 30 éves útépítés és karbantartás területén szerzett tapasztalatunkat, illetve kivitelezés kapacitásunkat, szükség szerint jogosult tervezői háttérrel együtt. Felszíni vízelvezetési és hídépítési feladatokra is szívesen vállalkozunk. Társaságunk saját állományú felelő műszaki vezető mérnökökkel és saját eszközökkel végzi tevékenységét. Folyamatosan jelen vagyunk a „Tartozásmentes adófizetők” nyilvántartásában. Cégünk részletesebb megismeréséhez keressék fel honlapunkat: www.aedium.hu Útalap építés 3000 ft/m2-től, Aszfaltozás 7000 ft/m2-től, Mart aszfaltozás 2700 ft/m2-től, Kátyúzás 9500 ft/m2-től, Térkövezés 8400 ft/m2-től, Betonozás 5100 ft/m2-től, Bontás 8000 ft/légm3-től! Műgyanta 6200 ft/m2-től, Ingyenes helyszíni felmérés illetve árajánlat készítése . Tisztelettel:Lakatos Róbert Kapcsolattartó. AEDIUM Kft. Tel: 0620-628-7978 3534 Miskolc, Gagarin utca 16. E MAIL:lakatos.robert@aedium.hu Kérjük, hogy tegyék lehetővé társaságunk számára is az ajánlatadást a fenti munkák esetén.

2 értékelés / 5.0

50 nm-es melléképület bontásával és a törmelék elszállításával bíztuk meg. Nagyon gyors és profi munkát végeztek, én 4 napot szántam rá 3nap alatt végeztek, Körültekintően dolgoztak, vigyáztak a fákra növényzetre is. Teljesen elégedettek vagyunk, örömmel ajánlom

Nagy Enikő - márc 24
Barbara
Barbara H.
1212 Budapest
Online 3 napja
Barbara H.
1212 Budapest
Online 3 napja
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 4. a rangsorban Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Mobilalkalmazást használ
Szép napot! Amit biztosan vállalni tudok: seo cikkek írása, tartalomgyártás, lektorálás, különböző virtuális asszisztensi feladatok. Referánciákkal rendelkezem. Gyorsan dolgozom, lelkes vagyok és precíz.

2 értékelés / 5.0

Másodszor bíztam meg a szövegellenőrzési munkával, minden rendben volt. Kedves, kommunikatív, lényegretörő hölgy, aki mondhatni precízen végzi a munkáját. :)

Anastasia - márc 22
Patrik
Patrik K.
8200 Veszprém
Online 10 napja
Patrik K.
8200 Veszprém
Online 10 napja
 • 398. a rangsorban Applikációfejlesztés
 • Mobilalkalmazást használ
 • 10 ajánlat elküldve
Üdvözöllek, én Keszei Patrik vagyok, egyéni vállalkozó. Ha több információt szeretnél megtudni tevékenységeimről kérlek látogass el a következő honlapokra, érdeklődéstől függően: Weboldal karbantartás, vagy esetleg Weboldal kell? - https://paterikwebdesign.hu/ Videó-, fotószerkesztést is vállalok. - https://pwdshowcase.paterikwebdesign.hu/ Ezentúl logótervezést és weboldal designolást is szívesen vállalok! Kérdésed merült fel? Küldj emailt bártan! Kérdések, egyéb emailek: paterik4@gmail.com Üzleti megkeresések: keszei.patrik@paterikwebdesign.hu

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Gábor
Gábor W.
3246 Mátraderecske
Online 2 napja
Gábor W.
3246 Mátraderecske
Online 2 napja
 • 2. a rangsorban Földmérés
 • 2 ajánlat elküldve
 • Qjob felhasználó 6 napja
8 év szakmai tapasztalattal rendelkezem elsősorban kataszteri és közműépítési feladatkörökben. Priorizált feladatok: -vezetékjog bejegyzés -tevezési alaptérkép készítés -megvalósulási térkép készítés -kataszteri munkák (épületfeltüntetés- és törlés, telekmegosztás-, összevonás, határrendezés, használati megosztás)

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Eszter
Eszter T.
1013 Budapest
Online 4 napja
Eszter T.
1013 Budapest
Online 4 napja
 • 9728. a rangsorban Fotószerkesztés
 • 1 ajánlat elküldve
 • Qjob felhasználó 3 éve
Operatőr, fotós, grafikus, webdesigner, vágó, motion designer (2D).

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot