Specialists

To select the chosen specialist, please click the "Assign the task to this specialist" button on the profile page. Set up filters for a quicker search.

powered-by-google
Now online
Only verified specialists

Categories

Now you see all registered specialists.
Krisztián
Krisztián F.
|
1104 Budapest
Online Invalid date
Krisztián F.
|
1104 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 21 times
 • No. 4 in
 • Uses mobile app
Főként az újságírás és a kreatív szövegírás a szakterületem, de ezen kívül bármilyen virtuális asszisztenst igénylő feladattal megbízható vagyok. A legtöbb esetben hétköznaponként szinte egész nap elérhetnek az érdeklődők, míg sürgős esetben hétvégén is állok a megrendelő rendelkezésére. Kérdés esetén keressenek bizalommal!

20 reviews / 5

Köszönöm szépen a munkát. Rendkívül gyors, segítőkéz, precíz ember. A kért oldalak helyesírását többször is szívesen átnézte.

Anastasia J. - Invalid date
Anikó
Anikó D.
|
1083 Budapest
Online Invalid date
Anikó D.
|
1083 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 7 times
 • No. 2 in
 • Uses mobile app
Anikó vagyok, 32 éves, Budapesten élek. Eredetileg programozói végzettségem van, a mester diplomám a Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg adatelemzőként dolgozom egy nagyobb budapesti telekommunikációs multinál. A feladatom jelenleg gépi tanuló algoritmusok implementálása és az általuk generált eredmények kiértékelése - jelenleg R és Python nyelveken. A munkám mellett hastáncolok, rendszeres fellépétem a Habibi és a Lancelot éttermekben, de szinte mindent csináltam már, voltam statiszta, mosogattam, takarítottam, végeztem adminisztrációs feladatokat is. Elég profi vagyok Excelből és PowerPointból is, Felmerülhet a kérdés, hogy programozóként miért keresek melléállást: Egyrészt azért vagyok itt, mivel most nemrégiben fejeződött be nálam egy elég nagy lakásfelújítás és kicsit megszaladtak a költségek, másrészt, valamint mivel home office-ra vagyok kényszerítve, így hiányoznak az emberi kapcsolatok és nem egyszer unatkozom. Ha valahova menni kéne, segíteni kéne másnak, az nagyban segítene, hogy kirángasson a jelenlegi enervált a helyzetemből. Strapabíró vagyok, empatikus, diszkrét és megbízható, amit bevállalok azt teljesítem. Az állatokkal jóban vagyok, gyerekekkel nincs tapasztalatom.

7 reviews / 5

Anikó nagyon gyors és pontos munkát végzett a rövid határidő ellenére, nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek!

András P. - Invalid date
Zoltán
Zoltán K.
|
3373 Besenyőtelek
Online Invalid date
Zoltán K.
|
3373 Besenyőtelek
Online Invalid date
 • Hired 9 times
 • No. 1 in
 • Uses mobile app
Üdvözletem! Ha megnézte a profilomat, láthatja, hogy sokrétű feadatkörben vállalok munkákat. Számítástechnikán belül a számítógép szerelésén és karbantartásán felül akár szoftveres megoldásokban is megfelelő partner lehetek. Minden az Ön igényeitől függ. Fordításokat és tolmácsolásokat is szívesen vállalok, német és angol nyelven. Nem vagyok építőipari szakember, de azért kisebb munkák nem okoznak gondot, példáúl egy szekrény öszeszerelése, polc felfúrása, stb. Kisebb irodai munkákat szintén vállalok, így szöveg írása, excell táblázat készítése, adatbázisba adatok bevitele. Szintén járatos vagyok a 3D CAD/CAM tervezésben, modellezésben, így ebben is segítségére tudok lenni leendő ügyfeleimnek. Ha ezeken és a profilomban látható tevékenységeken belül bármilyen munkája van, keressen bátran!

4 reviews / 5

Zoltán rendkívül gyorsan és pontosan elvégezte a feladatot. Már dolgoztam vele, és több elvégzett feladat után is maximálisan elégedett vagyok. Mindenképp jár az öt csillag minden kategóriában és javaslom bárkinek, akinek szüksége van egy remek szakemberre!

András P. - Invalid date
Zsiborás
Zsiborás Á.
|
1033 Budapest
Online Invalid date
Zsiborás Á.
|
1033 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 7 times
 • No. 1 in
 • Uses mobile app
Sziasztok! Zsiborás Ádám vagyok 21 éves. Szeretek a volán mögött ülni és onnan dolgozni, ezért is ha bármilyen fuvart szeretnél, akkor nyugodtan bízd rám. Emellett még foglalkozom autószereléssel is, Budapesten a XXIII. Kerületben szerelek, de ha kell, akkor ki is szállok. Kiszállási díj Budapesten 10.000 Ft, Pest megyébe 15.000 Ft. Legyen szép napod.

4 reviews / 4.9

Pontos és kedves volt és nagyon udvarias. Szívesen ajánlom a szakembert mindenkinek, aki fealadatot akar rábízni.

Nikolett M. - Invalid date
Péter
Péter P.
|
1031 Budapest
Online Invalid date
Péter P.
|
1031 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 6 times
 • No. 8 in
 • Uses mobile app
Okleveles gépészmérnökként automatizált szennyvízkezelők telepítésével foglalkozok főállásban. Itt előfordul hidraulika, pneumatika, villanyszerelés és csőszerelés is. Villanyszerelő OKJ képesítésem az ELMŰ-nél szereztem. Munkám megbízható, precíz, a vállalt feladatokat határidőre teljesítem. Jó pár lakás villamoshálózat felújítását végeztem el, mindenhol elégedettek voltak a munkámmal.

5 reviews / 5

Péter két órán belül készségesen jelentkezett a kijelölt feladatra, de a saját körülményeimben beállt változások miatt végül le kellett mondanom a munkát.

Kajtár E. - Invalid date
János
János B.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
János B.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 2 times
 • No. 1 in
 • 2 offers sent
Üdvözöllek kedves leendő ügyfél! Nincs melegvíz? Villog a lámpa? Serceg a konnektor, vagy a villanyórájával akadt probléma? Keressen bátran bizalommal akár hétvégén is. ELMŰ - szerelőként mindent megteszek azért hogy Ön elégedett legyen! Gyors és precíz munkavégzés garanciával. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal, leinformálható referenciákkal rendelkezek Ingyenes helyszíni felmérést kapsz tőlem - kötelezettség nélkül! Lakossági épületek teljes körű VILLANYSZERELÉSÉVEL és KLIMATIZÁLÁSÁVAL foglalkozunk mint cég. A klíma- és villanyszerelés minden területén állunk szíves rendelkezésére. Minőségi klíma, hőszivattyú és légtechnikai berendezések értékesítésével, telepítésével foglalkozok garánciával. A kisebb javítási felújítási, karbantartási munkáktól a komplett hálózatok kiépítéséig. Automatizálok kertkapuját, garázskapuját. Megvédem értékeit vagyonvédelmi rendszerek telepítéseivel. Napelem rendszerek, hűtő-fűtő lakásklímák, informatikai hálózatok kiépítését és beüzemeléseit is vállaljuk. Panel és régi építésű tégla társasházi lakások elöregedett alumínium vezetékeit gyorsan, minimális rombolással kicserélem. Vállaljuk az ebből keletkező esztétikai helyreállítási munkákat is. A régi vezetékcsatornát lecseréljük díszléc borításra. Amiket még megtudok neked oldani: - komplett lakóházak, garázsok, fészerek stb. teljes villamos felújítása, új rendszer kiépítése. - régi rendszerek teljes felújítása (vezetékelés, kábelozás) - hibajavítás - villanytűzhely bekötés - elektromos fűtés tanácsadás - teljesítménybővítés , új mérőhely kialakítás, plombabontás, árambővítés, ampernövelés - kisebb és nagy munkákat egyaránt elvállalok. - felújítási támogatásokban is segítséget nyújtok! További információkért és árajánlattal kapcsolatban kérjük keressen minket üzenetben.

2 reviews / 5

Szuper szaki, örülök, hogy őt választottam. Ugyanis gond nélkül megoldotta a wifi modem problémáját, összesen 30 perc alatt. Ajánlom!

Artúr A. - Invalid date
Petra
Petra N.
|
5100 Jászberény
Online Invalid date
Petra N.
|
5100 Jászberény
Online Invalid date
 • Hired 1 time
 • No. 1 in
 • Uses mobile app
Üdvözlöm Önöket! Jelenleg Marketinges vagyok egy irodán, ahol 3 oldalt üzemeltetek. Mindegyik oldalon a bolt termékeit kell feltölteni, letörölni, árazni, új csoportot vagy alcsoportot létrehozni, hosszú és rövidleírást írni. Ezzel kapcsolatos feladatokat szívesen vállalok. Gyorsan és precízen végzem el a feladatot/feladatokat. Emellett hobbi író vagyok, így ha van számomra olyan feladat ahol szöveget kell írni, vagy szerkeszteni abban is a legjobb formámat nyújtom. Prezentáció, exel, world-el kapcsolatos munkákat is szívesen vállalok. Forduljanak hozzám bizalommal!

1 review / 5

Petra rendkívül gyorsan és precízen végezte el a feladatot. Minden a megbeszéltek szerint történt.

András P. - Invalid date
István
István K.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
István K.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 2 times
 • No. 4 in
 • 2 offers sent
Vállalom Lakások, családi házak ipari épületek teljes körű villanyszerelését Áramszolgáltatói ügyintézéssel. Profi minőségű villanyszerelés. Új épületvillamossági rendszer kivitelezését és meglévő elektromos rendszer javítását nagy gyakorlattal és sok éves tapasztalattal vállalok. Klímaberendezések szakszerű telepítése, karbantartása kiemelkedő minőséggel és hosszú távú megbízhatósággal. Közép- és felső kategóriás klíma készülékek értékesítése nagy választékban, webáruházi árakon. Villanyszerelés !Szolgáltatásaim röviden: Villanytűzhely bekötése Villanybojler csere Elektromos sütő főzőlap bekötése Új családi házak komplett villamos kivitelezése Régi ingatlanok elavult elektromos vezeték csere Lakás komplett elektromos alapszerelése szerelvény = konnektor, kapcsoló, lámpa, thermostat, stb. Villanyszerelés falon kívül, kábelcsatornában Panellakás elektromos kábelezése, szerelése Hibakeresés, javítás óradíjban Villanytűzhely és sütő beüzemelés Villanyszerelés gipszkarton falban Érintésvédelmi felülvizsgálat Érintésvédelmi jegyzőkönyv készítése Biztosítéktábla csere Fi-relé beépítése Villanytűzhely tápkábel kiépítése kábelcsatornában Elágazó doboz illetve szerelvénydoboz elhelyezése Kommunikációs kábelek TV és és Internet Kismegszakítók elhelyezése kalapsínes szerelőlapra! Garanciakat tudom vállani az elvégzett munkáinkra. Számlával! - Teljesítménynövelés, (elsősorban: EON, ELMŰ) - Villanybojler javítás, (elsősorban: ARISTON, HAJDÚ) - Riasztó rendszerek, (elsősorban: Paradox, DSC, - Kamerarendszerek telepítése, (elsősorban: Hikvision, TEC-SON) - Villamos fűtés, (elsősorban: Norvégpanel) - Villamos tűzhely, - LED technológia alkalmazása, - Okos othon technológiák, - Akár 0-24h hibaelhárítás, Minden esetben SZÁMLA és GARANCIA! Felmérés / Árajánlat: INGYENES Kisszállás mindig fizetendő, azonban levonásra kerül a megrendelt Árajánlat összegéből. 12 éve gyakorlom a szakmát ez idő alatt több családi ház és ipari épület villamos hálózatát építettem fel. Rengeteg háznál javításokat végeztem, sokszor megóvva ezzel a tulajdonosok életét és vagyonát is. Kiszállás: (Oda - Vissza értendő) 50 Km ig 10.000 Ft 50 - 100 Km ig 15.000 Ft 100 - 150Km ig 20.000 Ft 150 - 200 Km ig 25.000 Ft 250 Km fölött csak egyedi megbeszélés alapján.

2 reviews / 5

Remek szaki, nem is reméltem, hogy ilyen könnyen lehet szakit találni. Az elektromos hálózatának a felújítását, konnektorok cseréjét probléma mentesen megcsinálta. Örülök, hogy őt választottam. Aki őt választja, nem csalódik.

Ajánlatkérő A. - Invalid date
Attila
Attila M.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
Attila M.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 2 times
 • No. 5 in
 • 2 offers sent
Sziasztok! Fiatal profi villanyszerelő vagyok, aki 7 éves tapasztalattal rendelkezik. A villanyszerelést garanciával vállalok. Segítek ezekkel: -Bojler bekötése vízkőtelenítés -Sütő, főzőlap bekötése -Komplett villanyszerelési munkálatok -Hibakeresés és hibajavítás -Kazán vezérlés - Biztosítéktábla csere, kapcsolók, konnektorok, lámpatestek javítása, szerelése - Elektromos hálózatok kiépítése, javítása - Villanybojler tisztítása, szerelése, javítása - Lakásfelújítás, elavult alumínium vezetékek cseréje - Klíma beszerelés - Klíma tisztítás,karbantartás Hétvégi ügyelet működik – tehát ha hétvégén gond van, hívhatsz, segítek! Problémák nincsennek csakis megoldások! - Új áramkör, vezeték kiépítése - Hibajavítás - Családi házak, Panel lakások villamos hálózatának felújítása - Fi-relé (életvédelmi relé) beszerelése - Biztosítéktábla cseréje - Vezérlések tervezése, kivitelezése javítása ELECTRICAL INSTALLATION WITH WARRANTY Weekend duty! - Construction of a new circuit, wires - Bug fixing - Renovation of the electrical network of family houses, panel flats - Installation of RCD - Fuse board replacement - Design and implementation of control circuits No problems, only solutions

2 reviews / 5

Remek szakember, a kültéri világításomat gyorsan felszerelte. Precíz, pontos, a feladatra koncentrált. Emellett kedves és kommunikatív, jót beszéltünk.

Budapest D. - Invalid date
László
László
|
5143 Jánoshida
Online Invalid date
László
|
5143 Jánoshida
Online Invalid date
 • Hired 16 times
 • No. 1 in
 • Uses mobile app
Több mint 10éves tapasztalattal rendelkezünk A tól Zig minden munkát vállalunk 6fős csappatommal. Perciz és pontos munkát adunk átt minden feladatnál. Bármien munkából 10% kedvezmény jár ez az előnyünk. Minden elvégzet munkák után garanciát vállalunk. Minden megrendelőnek ugy végezük el a munkát mint ha magunknak csinálnák, és persze a legjobb tudásunk szerint dolgozunk!

7 reviews / 4.8

Sajnos a munka nem lett aktuális az én részemről. Sajnos a munka nem lett aktuális az én részemről. .

Szilard S. - Invalid date
Kristóf
Kristóf P.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
Kristóf P.
|
1013 Budapest
Online Invalid date
 • Hired 1 time
 • No. 1 in
 • 4 offers sent

1 review / 5

Pontos, a munkájára igényes szakember, aki nem csak kedvező árakkal dolgozik hanem megbízható is. Ajánlom mindenkinek!

Barbara - Invalid date
Gergő
Gergő D.
|
6756 Tiszasziget
Online Invalid date
Gergő D.
|
6756 Tiszasziget
Online Invalid date
 • Hired 1 time
 • No. 1 in
 • Uses mobile app
Remekül értek a fotószerkesztéshez ill. a pénzügyekhez, rendezvények szervezéséhez és a virtuális aszisztenkedéshez. Szakmámhoz híven, ami mechatronikai technikus, remekül értek a matematikához, melyet oktatok is. Megbízható, gyorsan dolgozó ember vagyok. A lehető legprecízebb megoldást választom mindenre. A megrendelők mindig elégedettek. Válasszon bizalommal!

1 review / 5

rendkivül gyors,pontos munkavégzés , végtelenül korrekt hozzáállással. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Miklós B. - Invalid date