Szakemberek értékelései

Ahhoz, hogy megbízd a kiválasztott szakembert, kattints a "Felkérem a feladat elvégzésére" gombra a profiloldalán. A gyorsabb kereséshez állíts be szűrőt.

powered-by-google
Elérhető
Csak hitelesített szakemberek

Szolgáltatási kategóriák

Most minden regisztrált szakembert láthatsz.
Barnabás
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 11 órája
Barnabás B.
4400 Nyíregyháza
Online 11 órája
 • Szakemberként választották 11 alkalommal
 • 2. a rangsorban Prezentáció készítése
 • Mobilalkalmazást használ

10 értékelés / 5.0

Megbeszélés szerint megkaptam a kellő segítséget, köszönöm, ajánlom másoknak is! :)

Ádám T. - máj 22
Nikolett
Nikolett L.
7582 Péterhida
Online 5 órája
Nikolett L.
7582 Péterhida
Online 5 órája
 • Szakemberként választották 5 alkalommal
 • 3. a rangsorban Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Mobilalkalmazást használ
Laczkó Nikolett vagyok 38 éves, jelenleg egy éves kisfiam mellől vállalom pályázatok, szövegek, portfóliók, szakdolgozatok, beadandók, PR cikkek, riportok, beszámolók írását bármilyen témában. 10 éves pályázatírói tapasztalattal rendelkezem így a lakossági, vállalati, önkormányzati pályázatokban, a mezőgazdaságitól a turizmuson, energetikán át, minden témában van tapasztalatom. Több ügyfélnek írtam szakdolgozatot, főiskolai, egyetemi beadandókat, így gyakorlatilag minden téma érdekel. A szövegíráson túl széleskörű irodai adminisztrációs tapasztalatom van, így virtuális asszisztenciát is vállalok. Valamint vállalkozásod weblapját és logóját is nyugodtan rám bíthatod. Tehát, ha szeretnéd, a vállalkozásod működéséhez, tevékenységéhez kapcsolódó általános és marketing asszisztensi, adminisztratív teendőket látom el távmunkában saját eszközeimmel. Állandó és egy-egy projektmunka is érdekel.

4 értékelés / 5.0

Mindent várakozáson fölül teljesített, nagyon köszönöm szépen a segítségét, remélem legközelebb is együtt dolgozhatok vele! :)

Ádám T. - máj 25
József
József L.
Szolnok, Magyarország
Online egy órája
József L.
Szolnok, Magyarország
Online egy órája
 • Szakemberként választották 10 alkalommal
 • 2. a rangsorban Hő-, hang- és vízszigetelés
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm. Ha igazi,szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező szakemberekkel szeretné elvégeztetni az adott munkálatokat,akkor állunk rendelkezésére.( Nem 5-10 fő fog megjelenni, hanem kizárólag én, egy kőműves kolléga, valamint egy fő segédmunkás.) Nem ingyen dolgozunk, nem is vagyunk elszállva az árainkkal, de nem burkolunk 2-3 ezer forintért,nem azok a fajták vagyunk, akik 100 ezerért mindent IS megcsinálnak!! Az ilyen jellegű megkereséseknek, az olyan "szakik" eleget tudnak tenni, akik igazi analfabéta módon, egy normális árajánlatot, vagy esetlegesen a saját nevüket nem tudják hibák nélkül leírni. Szolnok és 120 km-es vonzáskörzetében vállalok lakásfelújítást, hőszigetelést,bontást,nyílászáró beépítést,burkolást és általános kőműves munkálatokat.A legtöbb esetben, helyszíni felmérés után tudok csak érvényes árajánlatot adni, vagy telefonon,ha látszik a kért munkálat egyszerűsége,kérem ezt vegye figyelembe! Több éves tapasztalat, kedvező árak!! Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal. Érdeklődni: 06206238474

7 értékelés / 5.0

A napokban készültek el a megbízott feladatokkal, ami falazás és egy teljes ház külső hőszigetelése volt. Az előző kontárokat elküldtük, a nem megfelelő munkavégzés miatt, így emiatt egy kicsit féltünk ismételten belevágni, de szerencsére Józseffel jól jártunk. A szakmában igazán profi, becsületes és korrekten állt mindenhez,nagyon szép munkákat adtak ki a kezükből. Az idén még egy projekt keretében találkozunk, és innentől csak őt fogom keresni. Örömmel ajánlom másoknak is, és itt is köszönjük a munkátokat! :)

Enikő - márc 24
Dániel
Dániel L.
1112 Budapest
Online egy napja
Dániel L.
1112 Budapest
Online egy napja
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 2. a rangsorban Rendezvények és promóciók
 • Mobilalkalmazást használ
3 éve kezdtem el a TikTokkal foglalkozni először csak a saját csatornámat építettem, majd később elkezdtek megkeresni kisebb- nagyobb cégek és azóta folyamatosan TikTok ügyfelekkel foglalkozom. Social Média tartalomgyártást és PPC hirdetést 2 vendéglátó egységnek végzek, ami mellett rengeteg szakmaibeli rálátást és tapasztalatot szereztem.

1 értékelést / 5.0

Modellként kértem fel Dánielt divatfotózáshoz. Nagyon szereti a kamera, hihetetlenül fotógén, Természetes és laza. Profi minden szempontból. Ezenkívül kedves és barátságos. Csak ajánlani tudom. Köszönöm.5*

Évi G. - máj 20
Tibor
Tibor V.
3373 Besenyőtelek
Online 3 órája
Tibor V.
3373 Besenyőtelek
Online 3 órája
 • Szakemberként választották 6 alkalommal
 • 2. a rangsorban Generálkivitelező
 • Mobilalkalmazást használ
Az elsődleges elérhetőségem, varaditibor700@gmail.com Tlsz;+36-70-755-7590 Épület bontás, Lakásfelújítás, Térkövezés, Aszfaltozás, Földmunka, https://drive.google.com/file/d/10Y6rYQp-JU-kww-bzuFCYxfkNAU9g36X/view?usp=drivesdk Mindíg az építő iparban dolgoztam,szeretem csinálni amit rám bíznak feladatot! Üdvözlettel; Váradi Tibor

2 értékelés / 5.0

Kőszőnőm a az elvegzett munkat nagyon jol dolgoznak mindent nagyon jol megcsinaltak

Róbert
Róbert L.
3385 Tiszanána
Online 14 perce
Róbert L.
3385 Tiszanána
Online 14 perce
 • Szakemberként választották 4 alkalommal
 • 4. a rangsorban Út- és járdaépítés, térkövezés
 • Mobilalkalmazást használ
Jelen levelünkkel szeretnénk felajánlani 30 éves útépítés és karbantartás területén szerzett tapasztalatunkat, illetve kivitelezés kapacitásunkat, szükség szerint jogosult tervezői háttérrel együtt. Felszíni vízelvezetési és hídépítési feladatokra is szívesen vállalkozunk. Társaságunk saját állományú felelő műszaki vezető mérnökökkel és saját eszközökkel végzi tevékenységét. Folyamatosan jelen vagyunk a „Tartozásmentes adófizetők” nyilvántartásában. Cégünk részletesebb megismeréséhez keressék fel honlapunkat: www.aedium.hu Útalap építés 3000 ft/m2-től, Aszfaltozás 7000 ft/m2-től, Mart aszfaltozás 2700 ft/m2-től, Kátyúzás 9500 ft/m2-től, Térkövezés 8400 ft/m2-től, Betonozás 5100 ft/m2-től, Bontás 8000 ft/légm3-től! Műgyanta 6200 ft/m2-től, Ingyenes helyszíni felmérés illetve árajánlat készítése . Tisztelettel:Lakatos Róbert Kapcsolattartó. AEDIUM Kft. Tel: 0620-628-7978 3534 Miskolc, Gagarin utca 16. E MAIL:lakatos.robert@aedium.hu Kérjük, hogy tegyék lehetővé társaságunk számára is az ajánlatadást a fenti munkák esetén.

3 értékelés / 5.0

Az elvégzett munka megfelelő, pontos és szakszerű. A megbeszélt időben jöttek és a becsült idő alatt végeztek is, egyenesen őszintén kommunikál, ami nekem korrekt volt,nagyon hamar kijött terepszemlére, ajánlom.

Nagy Erika - ápr 18
Nemesvári
Nemesvári O.
1087 Budapest
Online 2 napja
Nemesvári O.
1087 Budapest
Online 2 napja
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 1279. a rangsorban Építkezés és felújítás
 • Mobilalkalmazást használ
Kedves megrendelő! Új generációs szemléletű, energikus csapatommal vállalok teljes körű villamos felújítást lakóházakban, panelekben és kertes házakban.

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Tamás
Tamás G.
1143 Budapest
Online 5 órája
Tamás G.
1143 Budapest
Online 5 órája
 • Szakemberként választották 5 alkalommal
 • 1. a rangsorban Hidegburkolás
 • Mobilalkalmazást használ

4 értékelés / 4.8

Hamar tudott kezdeni. Mindent megoldott amit kértünk tőle, sőt még szerződés után való kisebb változtatásokat is viszonylag rugalmasan kezelte. Munkájával különösebb gond nem volt , inkább a vele való munkával. A kommunikáció sokszor nehezen ment. Nem voltak teljesen pontosak az elképzelések, nem kérdezett sokszor csak csinálta, majd később persze rendesen felszámolt érte pluszt. Megvolt beszélve előre a pénz átutalási módja is , később ez nem felelt meg, de azért végül sikerült megállapodni. Volt mikor előbb akart pénzt kérni, az nem volt túl szimpatikus, főleg ahogyan tette. Stílusa sokszor lekezelő. Felszámolt azért is pénzt, hogy megkértem, hogy rendeltetés szerűen használja a vízzáró réteget. Az anyag leírásában is benne van, hogy 2 réteg sőt sokszor 3 réteg is kell egy fürdőszobába. Ő elintézte annyival, hogy egy réteget ken vastagon, és jól van az úgy… A szerződésbe nem írtuk bele, hogy az anyagokat ő intézi. Sajnos azt gondoltuk ez alapvető, hogy a szakember nem ír egy bevásárló listát, hanem ő veszi meg az anyagokat, és a számla alapján mi kifizetjük neki. Azért is mert több 100 kg zsák cipelése nem volt túl kellemes,főleg így, hogy sok pénzt fizetünk, illetve mivel nem értünk hozzá, ezért sok dolgot elég nehéz volt megvenni, és sok időnkbe és energiánkba telt mire mindent megtaláltunk a boltban. Korrekt lett volna legalább figyelmeztetni, hogy mire számítsunk, nem egy nagyobb összeg kifizetése után szólni. Szerintem millió fölötti összegnél elvárt lenne, hogy legalább az alapvető anyagokat (csemperagasztó, beton stb..) ő intézze, de úgy látszik ezt rosszul tudtam, erre érdemes figyelni. Jó nagy szemetet hagyott maga után. Biztos ezt is azért, mert ez se volt benne a szerződésben. Két napig takarítottunk. Még törmelékeket is hagyott, pedig fizettem konténert. Aki őt szeretné kivitelezőnek, annak azt javaslom nagyon részletesen írják meg a szerződést. Minden kis dolgot beszéljenek át. Érdemes mindent tisztázni az elején. Főleg, hogy ne hagyja ott a szemetet, kérdezzen ha valami nem volt rendesen tisztázva, ki veszi meg az anyagokat stb. Összességében a sok kellemetlenség ellenére jó szakembernek tartom. Szép lett a fürdőszoba, elégedett vagyok vele. Nagyon örülök, hogy készen van. Tudom ajánlani.

Péter
Péter D.
1016 Budapest
Online 15 órája
Péter D.
1016 Budapest
Online 15 órája
 • Szakemberként választották 3 alkalommal
 • 2. a rangsorban Fotózás
 • Mobilalkalmazást használ
Képző és Iparművészeti szakgimnázium 2012-2017 Moholy-Nagy Művészeti egyetem 2017-2023 Arts Illustrated studios - Operatőr, fotós - 2022- S8 - Operatőr, fotós 2020- https://drapkopeter.com/ - Egyéni vállalkozás 2020-

2 értékelés / 5.0

Péter segítőkész, rugalmas és sok tapasztalattal rendelkezik a fotózás területén. Nagyon jól beállított szabadtéri fotók készültek és az utómunkával is meg vagyok elégedve.

Peter F. - jún 01
Krisztina
Krisztina N.
3300 Eger
Online 14 napja
Krisztina N.
3300 Eger
Online 14 napja
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 34. a rangsorban Internetes kutatás, adatgyűjtés
 • Mobilalkalmazást használ
Végzettségemet illetően keramikus formatervező vagyok illetve masszőr de jelenleg már több mint 1,5 éve vendéglátásban dolgozom , valamint a cég marketinges háttérmunkáiban is aktívan részt veszek egy ideje. A főállásom mellett egy kézműves kisvállalkozásom is van. Luxus lakásdekorációkat illetve esküvői termékeket készítek. Az esküvői termékeim: asztaldekorációk, ültető kártyák, meghívók, köszönőkártyák és akár köszönőajándékok, koszorúslány felkérők és ajándékok, emléktáblák. Szivesen vállalok bármilyen tematikájú esküvőt, összejövetelt ezekben a kategóriákban előre egyeztetve. Referenciákat természetesen tudok küldeni. Helyileg Egerben vagyok jelenleg elérhető. Nagytakaritást illetve masszázst is vállalok előre megbeszélt időben. Keress bizalommal! Email cimem: K.magyar92@gmail.com

3 értékelés / 5.0

Mindenben segítőkész és lelkiismeretes volt, jó szívvel ajánlom bárkinek! Köszöm! :)

Ádám T. - ápr 06
Rivhard
Rivhard B.
5310 Kisújszállás
Online 10 órája
Rivhard B.
5310 Kisújszállás
Online 10 órája
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 2. a rangsorban Építkezés és felújítás
 • Mobilalkalmazást használ

1 értékelést / 5.0

A feladatot, és a kéréseimet mind végrehajtották. Egy kis plusz feladatot is elvégeztek grátiszban. Szakmailag is segítettek tippeket adni. Az ár egy picit magasabb volt, mint eddig, de esztétikus munkát végeztek. Az árakról pedig nem tehetnek. Azok sajnos mennek fel.

Joel G. - máj 23
Richárd
Richárd D.
2360 Gyál
Online 3 órája
Richárd D.
2360 Gyál
Online 3 órája
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 4. a rangsorban Generálkivitelező
 • Mobilalkalmazást használ
Üdvözlöm. 27 éves már lassan 10 éve a szakmában dolgozom . Sok kisegítő szakággal a kezemben . Teljeskörű fürdőszoba felújítást vállalom. Egyedi lépcső burkolatok fából ,köből és járolapból egyaránt. Hideg-meleg burkolás ,mozaik,dísz burkolat, gipszkarton, állmenyezet,állpadló készítés, vakolás,betonozás, aljzat kiegyenlítés ,víz szigetelés , szilikon technológia,bontás,takarítás.

1 értékelést / 5.0

Pontosan érkezett. Szakszerűen dolgozott. Nagyon tetszett hogy lézeres szintmérőt használt. Számlát adott az elvégzett munkáról.

Róbert I. - ápr 04