Specialists

To select the chosen specialist, please click the "Assign the task to this specialist" button on the profile page. Set up filters for a quicker search.

powered-by-google
Now online
Only verified specialists

Categories

Now you see all registered specialists.
Krisztián
Krisztián F.
|
1104 Budapest
Online 8 órája
Krisztián F.
|
1104 Budapest
Online 8 órája
 • Hired 21 times
 • No. 1 in Virtuális asszisztens
 • Uses mobile app
Főként az újságírás és a kreatív szövegírás a szakterületem, de ezen kívül bármilyen virtuális asszisztenst igénylő feladattal megbízható vagyok. A legtöbb esetben hétköznaponként szinte egész nap elérhetnek az érdeklődők, míg sürgős esetben hétvégén is állok a megrendelő rendelkezésére. Kérdés esetén keressenek bizalommal!

20 reviews / 5

Köszönöm szépen a munkát. Rendkívül gyors, segítőkéz, precíz ember. A kért oldalak helyesírását többször is szívesen átnézte.

Péter
Péter P.
|
1013 Budapest
Online 2 napja
Péter P.
|
1013 Budapest
Online 2 napja
 • Hired 6 times
 • No. 1 in Építkezés és felújítás
 • Uses mobile app
Okleveles gépészmérnökként automatizált szennyvízkezelők telepítésével foglalkozok főállásban. Itt elfordul hidraulika, pneumatika, villanyszerelés és csőszerelés is. Villanyszerelő OKJ képesítésem az ELMŰ-nél szereztem. Munkám megbízható, precíz, a vállalt feladatokat határidőre teljesítem. Jó pár lakás villamoshálózat felújítását végeztem el, mindenhol elégedettek voltak a munkámmal.

5 reviews / 5

Péter két órán belül készségesen jelentkezett a kijelölt feladatra, de a saját körülményeimben beállt változások miatt végül le kellett mondanom a munkát.

Kajtár E. - nov 23
László
László
|
1013 Budapest
Online 9 órája
László
|
1013 Budapest
Online 9 órája
 • Hired 13 times
 • No. 1 in Ablakcsere, üvegezés, erkély
 • Uses mobile app
Üdv. Mindig pontos preciz munkát végzünk. Több mint 15éves tapasztalattal rendelkezünk. Össze szokott 5fős csapattomal. Ha felkeltettem az érdeklődésed bátran fordulj hozzám.

7 reviews / 4.8

Sajnos a munka nem lett aktuális az én részemről. Sajnos a munka nem lett aktuális az én részemről. .

Szilard S. - nov 11
Peter
Peter V.
Debrecen, Magyarország
Online 8 napja
Peter V.
Debrecen, Magyarország
Online 8 napja
 • Hired 7 times
 • No. 2 in Szövegírás, szövegszerkesztés
 • 39 offers sent
15 évet töltöttem a nyomtatott kiadványok világában tördelő szerkesztőként, képfeldolgozóként és grafikusként, és 3 évet az online marketing területén, többnyire a vizuális elemek felelőseként. Időközben pedig megrendelésre írtam kb. 50 könyvet változatos témákban.

7 reviews / 5

Első közös együttműködésünk Péterrel. Precíz, jól fogalmazott fordítás/cikkírás. Remek végeredményt kaptam. Ajánlom.

László
László S.
Budapest, Magyarország
Online 15 órája
László S.
Budapest, Magyarország
Online 15 órája
 • Hired 2 times
 • No. 1 in Villanyszerelő
 • 2 offers sent
Üdvözlöm! ELMŰ Regisztrált villanyszerelő vagyok. Vállalom a lakás, családi ház villanyszerelését, átvezetékelését, villanyhálózat rendszerének a kiépítését, részleges felújítás vagy bővítés Budapesten és környékén. Továbbá bármilyen kisebb javítások ( lámpák, dugaljak, kapcsolók cseréje) miatt is hívhat bizalommal. A munkát rövid határidővel (szinte azonnal) el tudom vállalni. A munka egy helyszíni felméréssel kezdődik, mely után azonnal neki is kezdek a munkának. Keressen bizalommal a gyorsabb ügyintézés szempontjából! Villanyórával kapcsolatos munkák: - Új kiépítés - Szabványosítás - Áthelyezés - Teljesítménybővítés - Teljeskörű ügyintézés Villanyszerelés: Lakások, családi házak, üzletek villany és biztonságtechnikai szerelésével foglalkozom. - Komplett villanyszerelés - Átalakítás - Hibaelhárítás - Szerelvények (lámpa testek, kapcsolók, konnektorok) cseréje - Elszívó bekötés - Bojler elektromos bekötés - Tűzhely bekötés - Kismegszakítók cseréje - Áramvédő kapcsoló (Fí relé) cseréje - Régi elosztók újra kötése - Gyenge áram kiépítése (TV, Internet, Riasztó) - Led technológia alkalmazása - Elektromos fűtőszőnyeg lerakása - Riasztó, Kamera rendszer kiépítése -Mérőhely bővítés/szabványosítás -Mérőhely műszaki felülvizsgálat -Mérőhelyi áthelyezés -Mérőszekrény csere – a lebontott szekrény kerül az új tipizált mérőszekrények! -Tetőtartó csere -Csatlakozó fő vezetéki védő csövezés cseréje -Társasház fő elosztó karbantartása, javítása Merőhely ügyben a kiszállási díj 20000 HUF, teljes állapot felmérést kell végeznem a helyszínen, ez által tudok helyben pontos árajánlatot adni. Elfogadott árajánlat esetében ezt a kiszállást belekalkulálom (-20000 ) és visszatérítem! Rokkant betegek, nyugdíjasok és egyedül gyereket nevelő anyák 15% kedvezményben részesülnek! Kérem adják meg az elérhetőségüket, főleg ha sürgős esetről van szó!

2 reviews / 5

Az adott villanyszerelő kedves, remek ajánlatot kaptam tőle. Időben érkezve kicserélte a kapcsolót. Ajánlom

Péter H. - dec 08
Anikó
Anikó D.
|
1013 Budapest
Online 5 napja
Anikó D.
|
1013 Budapest
Online 5 napja
 • Hired 6 times
 • No. 3 in Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Uses mobile app
Anikó vagyok, 32 éves, Budapesten élek. Eredetileg programozói végzettségem van, a mester diplomám a Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg adatelemzőként dolgozom egy nagyobb budapesti telekommunikációs multinál. A feladatom jelenleg gépi tanuló algoritmusok implementálása és az általuk generált eredmények kiértékelése - jelenleg R és Python nyelveken. A munkám mellett hastáncolok, rendszeres fellépétem a Habibi és a Lancelot éttermekben, de szinte mindent csináltam már, voltam statiszta, mosogattam, takarítottam, végeztem adminisztrációs feladatokat is. Elég profi vagyok Excelből és PowerPointból is, Felmerülhet a kérdés, hogy programozóként miért keresek melléállást: Egyrészt azért vagyok itt, mivel most nemrégiben fejeződött be nálam egy elég nagy lakásfelújítás és kicsit megszaladtak a költségek, másrészt, valamint mivel home office-ra vagyok kényszerítve, így hiányoznak az emberi kapcsolatok és nem egyszer unatkozom. Ha valahova menni kéne, segíteni kéne másnak, az nagyban segítene, hogy kirángasson a jelenlegi enervált a helyzetemből. Strapabíró vagyok, empatikus, diszkrét és megbízható, amit bevállalok azt teljesítem. Az állatokkal jóban vagyok, gyerekekkel nincs tapasztalatom.

6 reviews / 5

Anikó remek munkát végzett! Figyelmes, körültekintő, részletes kutatást végezte a témában cikkírás előtt. Köszönöm szépen, ajánlom mindenkinek! :)

Építő
Építő M.
Budapest, Magyarország
Online 7 órája
Építő M.
Budapest, Magyarország
Online 7 órája
 • Hired 3 times
 • No. 1 in Festés, gipszkartonozás, tapétázás 
 • Uses mobile app
Kicsit bővebben rólunk... Generál kivitelezéssel(lakás felújítással)foglalkozunk,A-Z-ig. Egy megbizható elismert,szakemberekkel ellátott csapat vagyunk.A szakemberek több mint 20 éves munkatapasztalatokkal rendelkeznek. Hogy mi a fontos számunkra? ▪️Számunkra fontos a megrendelőink igénye és elégedetsege.Ami azt jelenti hogy megrendelők igényei szerint végezzük el az adott munkálatokat,gyors és precíz átadással. Hogy miben tudunk a segítségére lenni? ▪️Segítünk abban hogy a megálmodott lakás ne csak álom legyen.Segítünk elérni a céljait hogy közösen együtt dolgozva elérjük a kívánt eredményt. Megbízhatóság, Gyors precíz munka, Korrektség, Korrekt Árajánlat,Kész lakás átadása, Együttműködés jellemez minket.

3 reviews / 5

Kedves , Normális , Megbízható , Becsületes Kivitelező ! Amit megbeszéltünk , ahoz tartótta magát . Kimagaslóan jól teljesítettek , és rá sem ismerek az új konyhámra , illetve a fürdőszobámra ! Örülök , hogy ilyen szuper kivitelezővel van tele ez az oldal ! A Qjob-nak is köszönöm , hogy esélyt kaphattam hogy egy ilyen szuper kivitelezővel összehoztak ! Csak ajánlani tudom ezt a csodálatos kivitelezőt ! Millió üdvözlet / köszönet mégegyszer !

Mária . U - nov 24
Lajos
Lajos S.
Dunaújváros, 2400 Magyarország
Online 2 napja
Lajos S.
Dunaújváros, 2400 Magyarország
Online 2 napja
 • Hired 2 times
 • No. 2 in Festés, gipszkartonozás, tapétázás 
 • Uses mobile app
Üdvözlöm! 150km-körzetben, Szobafestő-Mázoló-Tapétázó vagyok,Kőműves-Burkoló. Hideg,meleg burkolás,minden ami a festés mázolás,burkolás,kőműves munkák,küldő-belső homlokzat szigetelés,hang és hő szigetelés és azon belül minden. Kreatív vagyok,preciz korrekt munkát végzem. Tekintsék meg referenciáim. Ezekben a szakmai munkálatokban állok szívesen rendelkezésükre! #Szakmai háttér és tapasztalat! 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem,megéltem már pár csodát az építőiparban, jelenleg is mi vagyunk a "Mások után javítok brigád " Az évek során rengeteg munkám elkészült és szerencsémre, korrekt megbízom/megbízóim voltak. Jelenleg cégnél dolgozom,teljes géppark,szerszámok és minden építőiparban szükséges géppel,kézi szerszámokkal kellő szakmai tudással rendelkezem.Szobafestő-Mázoló,tapétázó szakmát 2000-ben szereztem meg Kőműves-Burkoló Szakmát is megszereztem, azóta is csak is ezeket a szakmákat űzöm,és mindig tanulok valami újat. Panasz soha sem volt rám, megbízható precíz, korrekt ember vagyok, munkámra igényes. Köszönöm, hogy végigolvasta! Szép napot.

2 reviews / 4.8

Összességében elégedett vagyok az együttműködéssel. Lajos nagyon szimpatikus, segítőjével együtt. Minden felmerülő kérdéssel azonnal megkerestek, és együtt döntöttünk a legjobb folytatásról. Mivel nagyon távolról érkeztek, és a reggeli csúcsforgalmon kellett átverekedniük magukat, el tudtam fogadni a kiszámíthatatlan érkezést reggelente. Amin még finomítani lehet: a megrendelő (én is) egy festés alatt teljes szolgáltatást ért, amikor ajánlatot kér. Nem feltétlenül számít külön bontott és felszámított munkafolyamatokra. Takarások és ezek bontása, pl. Így nehéz lett az összehasonlítás már meglévő ajánlatokhoz, amelyek ezeket mind tartalmazták. A ház a egy kicsit nem szokványos kialakítása lassította a munkafolyamatot, és hosszította is a kivitelezést, amire a Lajos sem számított. Ebben is lehet majd legközelebbi felmérés / megállapodás esetén finomítani. Az Lajosék becsületére legyen mondava, hogy tisztességgel helyt álltak, és a vállalt feladatot elvégezték, Ahol a ház adott extra kihívásokat, közös egyességgel, a tényleg szükséges plusz minimális költséggel, de megoldottuk. Jól és sokat dolgoztak, az eredmény kiváló. Köszönöm! Összességében ajánlani tudom!

Jozsef J. - okt 31
Timea
Timea K.
Erdőkertes, 2113 Magyarország
Online 3 napja
Timea K.
Erdőkertes, 2113 Magyarország
Online 3 napja
 • Hired 1 time
 • No. 1 in Takarítás, házi- és ház körüli munkák
 • 5 offers sent

1 review / 5

Tímea időben érkezett, ahogyan ezt megbeszéltünk. A takarítást nagyon jó, minőségesen elvégzett. Az összes szekrényt, kisebb polcot belülről, kívülről szépen kitakarította. Minden szükséges mosószert, eszközt ami a takarításhoz kellett, magával hozta. Általam személyesen ellenőrzőt, megbízható szakember. Mindenkinek ajánlom ezt a kedves hölgyet!

Alisa I. - dec 03
Péter
Péter B.
Budapest, Magyarország
Online egy hónapja
Péter B.
Budapest, Magyarország
Online egy hónapja
 • Hired 2 times
 • No. 2 in Villanyszerelő
 • 13 offers sent
5 éve foglalkozom villanyszereléssel.Egyéni vállalkozóként törekszem a munkámat igényesen és gyorsan elvégezni,ahogy én is elvárnám.Vadonat új gépparkkal és fiatalos lendülettel vállalok kisebb-nagyobb munkákat Budapesten és vonzáskörzetében! Legyen szó Komplett lakások felújításáról Vezetékkorszerűsítésről Lámpák,kapcsolók,konnektorok cseréjéről Biztosíték cseréről Elosztótábla cseréről

1 review / 5

Korrekt és precíz munkavégzés.Az elvégzett munka időben elkészült,emellé a felmerülő kérdésekben is tudott segíteni. Nagyon ajánlani tudom,korrekt ár és kivitelezés. Köszönöm!

Anastasia
Anastasia J.
|
1095 Budapest
Online 14 órája
Anastasia J.
|
1095 Budapest
Online 14 órája
 • Hired 3 times
 • No. 4 in Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Uses mobile app
Jerema Anasztáziának hivják, 22 éves vagyok. Jelenleg aktív, végzős hallgatója vagyok a Károli Gáspár Református Egyetemnek, azon belül Filozófia és Vallástudomány specializációt tanulok. Tanulmányaim mellett több helyen dolgoztam részmunkaidőben. Több nyelven beszélek, van némi szóbeli tolmácsi tapasztalatom.

26 reviews / 5

Anastasia speaks Russian very well. The article she wrote was just what I asked for! Good luck to Anastasia from Anastasia🙂

János
János T.
Будапешт, Венгрия
Online 3 hónapja
János T.
Будапешт, Венгрия
Online 3 hónapja
 • Hired 7 times
 • No. 4914 in Vízvezetékszerelő
 • 10 offers sent
Üdvözlöm! Segítek nyílászáró beszerelésével, cseréjével, bútor javítással. Ha lyukat kell furni a betonban, fell kell szerelni pár polcot, karnist vagy TV állványt a falra, át kell szerelni a hűtőszekrény ajtaját a másik oldalra - hívjon bizalommal!

10 reviews / 4.7

Minden szuper volt. Elégedett vagyok a sörhasú modellel! Nagyon jól pózolt, illetve boldog vagyok, hogy sikerül ilyen body positive férfi reklám anyagot lefotózni.

Melinda K. - aug 18