Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 248 teherszállító közül! Korrekt küldemény előkészítése nemzetközi szállításra árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

37 teherszállító most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Hello, Olívia vagyok és a fuvarozás a szakmám. Cégem székhelye itt van: Budapest. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Várom a megbízást!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Meg vagyok elégedve.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Andrea vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Szolgáltatásaink: non-stop autómentés, autómentés utasokkal, autópálya mentés Áruházból házhoz ( stb.) Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 7,5 tonnás autó 2 rakodóval 12500 ft/óra költöztetés – 30000 ft-tól külföldi fuvar esetén az út költsége - 210 ft/km. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Az ár magasabb lett, mint amit megbeszéltünk, viszont megcsináltak mindent. A munkával nem volt semmi gond.

Sziasztok! A nevem Réka. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Katalin vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 7,5 tonnás teherautó sofőrrel – 8000.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/h autógumi (4db) - 9000 ft Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Meg voltam elégedve.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Szidónia vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: visszaszállítás, tehertaxi rendelés, olcsó szállítás. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Elégedett voltam teljesen.

Nikoletta vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett voltam.

Üdv! Az én nevem Cintia és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix lakás lomtalanítás 15000 ft/alkalom építési törmelék – 6000 ft-tól konténer – 35000 ft 3 köbméter.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett vagyok. Korrekt szakemberek.

Hello, én Petra vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Ha az alábbiakban van szükség segítségre: küldeményfeladás gyorsan és egyszerűen, raklapos árú szállítás, költöztetés tárolás. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Általában 7,5 tonnás teherautó sofőrrel 8000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/h 150 ft/km + rakodó 3000 ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletes volt minden.

Kedves érdeklődő! Klímaszerelés, telepítés, karbantartás.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsak, segítőkészek, profik! Mindig megmentették az “életemet”, még akkor is, mikor a telefonom teljesen meghalt egy nyaralásom alatt (legalábbis az hittem), de a fiúk 10 percen belül minden problémámat megoldották!🤗 Legyen akàr szó szervizelésről vagy a kiegészítők minőségéről, választékáról, maximálisan meg vagyok elégedve! A nyári hőségben hideg üditővel, most pedig egy kávéval kínáltak, míg fóliàzták az iPhoneom. Kell ennél több?😊 Mindenkinek ajánlom őket!

Tisztelt Érdeklődő! Mi segítünk ! Barmi kérdése van nyugodtan hívjon hétfőtől-vasárnapig !

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szakszerűen, gyorsan, rendkívül korrekt módon és áron javította meg a kávéfőzőmet, HÉTVÉGÉN is !!! rendlkezésre állt. Maximális tisztelettel ajánlom bárkinek!

Ottó K.
Ottó K. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdv Ottó vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Folyamatos kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat, szervizt, alkatrészellátást biztosítunk

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Az iphone 7esemben több óra szenvedés és oprenszer újrarakás után elvileg kicserélték az akksit, azonban jobb nem lett, szóval vagy ki se cserélték, vagy valami kínai szemétre. Azon kívül, hogy backupból kellett a telefont helyreállítanom, azóta folyton hibát dob az iOS és account megerősítést kér.

Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás...
 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A Xiaomi robotporszívómat 4. alkalommal küldtem vissza, de szerintük hibát nem produkál. Folyamatosan a főkefe elakad hibaüzenetet küldi ( semmi nem akadályozza a működésben ) és takarítani is csak egy bizonyos körben takarít,ha éppen olyan kedve van. Szerintük a használati útmutatóban leírtak szerint működik. Szerintem meg nem csinálnak vele semmit, vagy esetleg egy kis helyen kipróbálják pár percre.

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás. Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló kiszolgálás, udvarias, hozzáértő szakértelemmel.

Zoltán vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Garancia a javításokra. Országosan. Bankkártyás fizetés. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi és gyors munka!

Attila vagyok. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk főzőlapját országosan. Javítás új alkatrészekkel. Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. 20 éves tapasztalat.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,kedves,udvarias,szakszerű szervíz. Ajánlom mindenkinek.

Kedves érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. márkafüggetlen szerviz. minőség, precizitás. időpont foglalás. szerviz

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, vezetékes telefon javítás

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Jó mester. Nagyon jó munkát végzett, ajánlom őt!

Gábor M.
Gábor M. 8019 Székesfehérvár Online

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönjük neki a kiváló és hatékony munkát! Ő egy profi és nagyon segítőkész, nincs időm elmagyarázni a problémát, mindent azonnal megért. Használnám őt, mint a következő szolgáltatót, és ajánlom őt Önnek is!

Hello, én Gabriella vagyok és fuvarozással foglalkozom. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam a munkájukkal!

Evelin vagyok és expressz fuvart vállalok! Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Szolgáltatásaink: akkumolátor újjáélesztés, trélerezés, egyedi szállítmányok Áruházból házhoz ( stb.) Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Másnak is ajánlom. Nagyon meg voltam elégedve.

Szia, Kármen vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapesti vagyok. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: csomagfelvételek ütemezése és kezelése, költözés, raklapos szállítás. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/h autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.- Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Másnak is ajánlom. Nagyon elégedett voltam.

Hello, én Szilvia vagyok és fuvarozással foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: km díj – 150 ft belföldi fuvarok esetén 5000 ft alapdíj után 150 ft/km

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Máskor is őket hívom. Nagyon elégedett voltam.

Üdvözlet! Szimonetta vagyok. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: nemzetközi áruszállítás, magánszemélyeknek, szállítási sérült mosógép. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Teherautóm: furgon A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra költöztetés - 3500 ft óránként raklapos áruszállítás , max. 100 kg/raklap-ig – 5500 ft/raklap Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Elégedettek voltunk teljesen.

Sziasztok! A nevem evi. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Meg vagyok elégedve.

Szia! Én Kata vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó sofőrrel 5000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok nagyon elégedve.

Hello, Erzsébet vagyok és a fuvarozás a szakmám. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal.

A nevem Monika. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. 3,5 tonnás teherautóval 2 rakodóval - 7000 ft/óra költöztetés - 4500 ft/órától üvegszállítás ára teherautóval felépítménnyel - 5500 ft/óra Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt csapat. Minden rendben ment.

Üdv! Az én nevem Linda és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 7000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 6500 ft/h 115 ft/km (nincs óra díj). Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Rendben volt minden.

Sziasztok! A nevem Viktória. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a segítséget. Maximálisan elégedett vagyok 6*.

Erika
2 éve

Üdv! Anna vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: autógumik és felnik szállítása, költöztetés, csomag szállítás. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás autó sofőrrel 6500 ft/óra bútor házhoz szállítás 12000 ft autó, plusz két rakodó – fix 10000.-

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A késést kompenzálták. Kedvesek és figyelmesek voltak, gyorsan dolgoztak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító küldemény előkészítése nemzetközi szállításra közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Budapesten a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra szolgáltatáshoz már 322 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Most 248 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLDEMÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned akkor, ha erre van szükséged: küldemény előkészítése nemzetközi szállításra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha teherszállítót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas