Szakemberek értékelései

Ahhoz, hogy megbízd a kiválasztott szakembert, kattints a "Felkérem a feladat elvégzésére" gombra a profiloldalán. A gyorsabb kereséshez állíts be szűrőt.

powered-by-google
Elérhető
Csak hitelesített szakemberek

Szolgáltatási kategóriák

Most minden regisztrált szakembert láthatsz.
Krisztián
Krisztián H.
8800 Nagykanizsa
Online
Krisztián H.
8800 Nagykanizsa
Online
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 3. a rangsorban Internetes kutatás, adatgyűjtés
 • Mobilalkalmazást használ
A nevem Hartai Krisztián, és több mint hat éve foglalkozom webfejlesztéssel, grafikával, és számos más területtel, amelyek a digitális világban való sikeres működéshez szükségesek. A következőkben bemutatom a szakmai hátteremet és tapasztalataimat. Webfejlesztés A webfejlesztés terén több mint hat éves tapasztalattal rendelkezem, és számos sikeres projektet valósítottam meg. Szakértelmem középpontjában a modern, reszponzív és felhasználóbarát honlapok tervezése és fejlesztése áll. Grafikai tervezés A grafikai tervezés terén is jelentős tapasztalattal rendelkezem, hiszen a vizuális kommunikáció egyik legfontosabb eleme a sikeres digitális jelenlétnek. Egyedi és kreatív grafikai megoldásokat készítek, amelyek tökéletesen illeszkednek az ügyfelek igényeihez és céljaihoz. Tartalommarketing A tartalommarketing mindig is szorosan kapcsolódott a webfejlesztéshez és a grafikához, így természetes volt, hogy ezt is megtanuljam és gyakoroljam. A hatékony tartalommarketing stratégiák kialakításában és végrehajtásában is jártas vagyok, amelyek révén ügyfeleim célközönségét sikerül elérni és lekötni. Képszerkesztés A képszerkesztés során a legújabb eszközöket és technikákat használom, hogy lenyűgöző vizuális anyagokat hozzak létre. A Photoshop, Illustrator, és más hasonló programok segítségével készítek egyedi és professzionális képeket, amelyek növelik az ügyfelek márkájának értékét. Cikkírás A cikkírásban is tapasztalt vagyok, hiszen a jó tartalommarketinghez elengedhetetlen a minőségi és releváns tartalom. Számos témában és stílusban írok cikkeket, amelyek informatívak, érdekesek és könnyen emészthetőek. Arculattervezés Az arculattervezés során a legfontosabb, hogy az ügyfelek márkáját és értékeit tökéletesen tükröző vizuális elemeket hozzak létre. Ennek érdekében szorosan együttműködöm az ügyfelekkel, hogy megértsük, milyen irányvonalak mentén kell az arculatot kialakítani. Összefoglalva, a webfejlesztés, grafikai tervezés, tartalommarketing, képszerkesztés, cikkírás és arculattervezés területén szerzett tapasztalataimbiztosítják, hogy széles körű szolgáltatásokat tudjak kínálni ügyfeleimnek, és segíteni tudok nekik a digitális jelenlétük hatékonyabbá tételében. Az elmúlt években olyan ügyfelekkel dolgoztam együtt, akik különböző iparágakban tevékenykednek, így számos kihívással és feladattal szembesültem. Ezek az élmények lehetővé tették számomra, hogy rugalmasan alkalmazkodjak az ügyfelek igényeihez, és olyan megoldásokat kínáljak, amelyek elősegítik a sikeres és hatékony digitális jelenlétet. Bízom benne, hogy a bemutatkozásom alapján sikerült egy átfogó képet adnom a szakmai hátteremről és tapasztalataimról, és hogy felkeltettem az érdeklődését. Ha további kérdései vannak, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot, szívesen válaszolok rájuk. Köszönöm a figyelmét!

1 értékelést / 5.0

Nagyszerűen és rugalmasan állt a feladathoz illetve én is tudtam segíteni pár szóval, így a megbízás kölcsönösen kifizetődő volt. Ajánlom másoknak is előszeretettel! :)

Ádám T. - máj 25
Gábor
Gábor N.
8092 Pátka
Online egy órája
Gábor N.
8092 Pátka
Online egy órája
 • Szakemberként választották 4 alkalommal
 • 12. a rangsorban Víz-, gáz- és fűtésszerelés
 • Mobilalkalmazást használ
Nagy Gábor vagyok, Székesfehérvári lakos 20 éves tapasztalattal rendelkezem, Bontottam már: iskolákat, óvodákat, házakat melléképületeket, garázsokat. Emellett vállalunk költöztetést, takarítást, lomtanalítást, szigetelést is! Mottónk: Bob bont, mindent ami bontás! Elérhetőek vagyunk hétvégénte is. Ár megegyezés alapján. Az ország minden pontján vállaljuk a munkákat!:)

1 értékelést / 5.0

Nagyon jó, és korrekt kommunikáció. Az ár egy fillért nem változott a végéig a legelejétől kezdődően. Nagyon pontosak, precíz munkavégzést kaptam. Az ügyfélkiszolgálás maximálisan jó. Ahogy az ember elvárja, pontosan azt kapja. Szuper ár-érték arány. Pontosan egyeztetnek, hogy a vége pontosan az legyen amit a megrendelő kért. Szívesen segítenek mindenben. Az ember azt kapja amit kifizet. 10 pont.

Joel G. - máj 16
Attila
Attila B.
1142 Budapest
Online 5 órája
Attila B.
1142 Budapest
Online 5 órája
 • 4 ajánlat elküldve
 • Qjob felhasználó 3 éve
 • Személyazonosítás elvégezve
Szobafestésel és lakásfelújításal foglakozunk.kiváló szaktudással, kiemelkedő és referencia munkával rendelkezünk.Vállakozásunk sajátossága,hogy hogy maximálisan képviseli a minőséget és a megbízhatóságot.Minden esetben arra törekszünk hogy partnereink kéréseit egyedileg,gyorsan,jó minőségben és pontosan teljesítsük. bpszobafesto.hu

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

János
János O.
8764 Dióskál
Online 14 órája
János O.
8764 Dióskál
Online 14 órája
 • 786. a rangsorban Lépcsőépítés és -felújítás
 • Mobilalkalmazást használ
 • 29 ajánlat elküldve
Lakásfelújítást vállalok: hideg -meleg burkolás ,gipszkartonozás ,ajtó-ablak csere, Külső munkák :homlokzatszigetelés ,kerítésépítés,térkö, Igény esetén számlával .................................................. ................................ ...................................................

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Robert
Robert G.
2461 Tárnok
Online 12 órája
Robert G.
2461 Tárnok
Online 12 órája
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 289. a rangsorban Villanyszerelés
 • Mobilalkalmazást használ
Csapatunk évek óta házak-lakások teljes körű villanyszerelésével foglalkozik. Regisztrált villanyszerelőként megbízhat plomba bontással járó feladattal, tipizált mérőhelyek kialakításával (szabványosítás), vagy bármi egyéb feladat kapcsán szívesen állunk rendelkezésére. Részt vettünk számos lakópark építésében, irodaház, ipari csarnok, áruház és sportcsarnok építésében is. Munkáinkat rugalmasan, az ügyfél igényeihez igazítjuk a hatályos szabványok betartásával.

1 értékelést / 5.0

Minden a megállapodás szerint ment, még egy kis plusz segítséget is kaptam a munka precíz elvégzése mellett. Ajánlom mindenkinek Őket!

Csaba - máj 31
Márk
Márk G.
1013 Budapest
Online 16 napja
Márk G.
1013 Budapest
Online 16 napja
 • 228. a rangsorban Applikációfejlesztés
 • 39 ajánlat elküldve
 • Qjob felhasználó 3 éve
Üdvözöljük a Vamosoft szoftver-, mobil- és webfejlesztő csapatánál! Tapasztalt és elkötelezett fejlesztőkből álló csapatunk kiváló minőségű szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek, amelyek megfelelnek az Ön speciális követelményeinek. A Vamosoft-nál büszkék vagyunk arra, hogy megértjük az ügyfelek igényeit, és olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amelyekkel maximálisan elégedett lesz. A legújabb technológiákat használva olyan felhasználóbarát és modern weboldalakat, mobilalkalmazásokat és szoftvereket hozunk létre, amelyek igazodnak az Ön vállalkozásához és célközönségéhez. Emellett, hogy technikai szakértelmünk a legmagasabb szinten van, fontos számunkra az ügyfélszolgálat is. Elkötelezettek vagyunk a hosszú távú ügyfélkapcsolatok építése iránt, és minden fázisban kivételes támogatást nyújtunk Önnek, hogy biztos lehessen abban, hogy a fejlesztési folyamat gördülékenyen halad. Ha Önnek egy megbízható, tehetséges és ügyfélközpontú fejlesztőcsapatra van szüksége, ne keressen tovább! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegye lehetővé, hogy a Vamosoft segítsen az Ön projektje életre keltésében!

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Molnár
Molnár T.
1066 Budapest
Online 2 órája
Molnár T.
1066 Budapest
Online 2 órája
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 9. a rangsorban Bútorszerelés, bútorfelújítás
 • Mobilalkalmazást használ
Kik vagytok majmok? www.woodmonkeybudapest.hu Floor Monkey Budapest melegburkolási szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek. A Floor Monkey Budapest egy szakértői csapatból áll, akik szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítenek az ügyfeleknek a legjobb melegburkolatok kiválasztásában és telepítésében. A cég szakemberei gondoskodnak arról, hogy minden részletre odafigyeljenek, hogy az általunk telepített burkolatok tökéletesen illeszkedjenek az adott helyiség stílusához és igényeihez. A majmok szolgáltatásai közé tartozik a melegburkolatok kiválasztása, telepítése és karbantartása. A Floor Monkey Budapest a legújabb technológiákat alkalmazza a burkolatok telepítésében, így garantálja a legjobb minőséget és időtállóságot 3 Év Garanciát. A Floor Monkey Budapest ügyfelei között megtalálhatóak magánházak tulajdonosai, üzletek és irodák tulajdonosai és azok, akik bármilyen építkezést terveznek. A Majmok ügyfelei számára minden projekt egyedi, és a Floor Monkey Budapest szakemberei minden esetben az ügyfél igényeihez és elképzeléseihez igazítják a szolgáltatásaikat. Ha minőségi melegburkolatra van szüksége, akkor a Floor Monkey Budapest az ideális választás. A cég szakemberei kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek garantálják a tökéletes végeredményt. Válasszon bennünket, és élvezze a melegebb és kényelmesebb otthonát vagy munkahelyét! ​ Több éves tapasztalat áll mögöttünk és több ezer négyzetméter. Szeretjük amit csinálunk. Soha nem kérünk előleget. ​ ​

2 értékelés / 5.0

Köszönöm a munkát. normálisak, pontosak. igen érdekes ajánlatokat kaptam itt a qjob oldalán nem volt nehéz a legjobbat kiválasztani. volt aki 1 óra alatt akarta megoldani a munkát :) volt aki úgy kezdte hogy Majd ők megoldják a putrit és palotát csinálnak belőle. Köszönöm hogy vagytok Tamás sok ilyen kéne még További sok sikert nektek.

Péter S. - máj 13
Raffael
Raffael U.
1047 Budapest
Online 16 napja
Raffael U.
1047 Budapest
Online 16 napja
 • 2290. a rangsorban Kéményépítés és karbantartás
 • Mobilalkalmazást használ
 • 7 ajánlat elküldve

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Réka
Réka H.
5630 Békés
Online 8 napja
Réka H.
5630 Békés
Online 8 napja
 • Szakemberként választották 2 alkalommal
 • 313. a rangsorban Szövegírás, szövegszerkesztés
 • Mobilalkalmazást használ

1 értékelést / 5.0

Kedves, lényegre törő, nagyon precíz! Örülök, hogy ezt a fiatal hölgyet választottam a munkára. Köszönöm még egyszer.

Anastasia - márc 29
Gabor
Gabor P.
3040 Ebersberg
Online 11 órája
Gabor P.
3040 Ebersberg
Online 11 órája
 • 17. a rangsorban Villanyszerelés
 • Mobilalkalmazást használ
 • 4 ajánlat elküldve

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Dániel
Dániel L.
1114 Budapest
Online 2 hónapja
Dániel L.
1114 Budapest
Online 2 hónapja
 • Szakemberként választották 1 alkalommal
 • 45. a rangsorban Szobafestés és mázolás
 • Mobilalkalmazást használ

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot

Károly
Károly K.
2400 Dunaújváros
Online egy napja
Károly K.
2400 Dunaújváros
Online egy napja
 • 146. a rangsorban Medence építés
 • Mobilalkalmazást használ
 • 6 ajánlat elküldve
Udvözlök mindenkit! Kovács Károly ugyvezető és a Kovács Építő Kft tulajdonosa vagyok. Cégünk egy generalkivitelező cég! Családi és társasház kivitelezésésével foglalkozik alaptól a tetőig.. Számtalan referencia mukával rendelkezünk. Homlokzati szigetelést kulön is vállalunk saját 2000 m2 homlokzati állványal. A képeink megtekintése után látható hogy hogy a vízmérték és a derégszög nem idegen a cég számára. Köszönöm hogy időt szánt rám és elolvasta. Udv: Kovács Károly

Nincs értékelés.

Értékelés csak azt követően jelenik meg, hogy létrehoztál vagy teljesítettél egy feladatot