Az alkalmazás telepítése

A Qjob alkalmazás telepítéséhez keresse fel az AppStore alkalmazást iOS felhasználók számára vagy a Google Play alkalmazást Androidon. A keresősávba írja be a "qjob.hu" elemet. Alkalmazásunk ingyenes, ezért nem kérhet kártya adatokat illetve jelszó megadását.

A telepítés során az alkalmazás hozzáférést kér a földrajzi helyzetéhez és engedélyt kér az értesítések küldéséhez. Ha a telepítés során megtiltja az értesítések küldését, később engedélyezheti azokat telefonja beállításaiban.

Az alkalmazás telepítése után regisztráljon vagy jelentkezzen be. Ez többféle módon megtehető: felhasználónév és jelszó használatával, vagy a fiókhoz társított közösségi hálózatokon keresztül.

Az alkalmazás használatához kapcsolja be a mobil internetet vagy a Wi-Fi-t. A hálózati csatlakozásra ezért van szükség, hogy az alkalmazás tudja azonosítani Önt a rendszerben, meghatározza a tartózkodási helyét és lehetőséget biztositson Önnek online kommunikációra.

Hogyan lehet létrehozni egy feladatot?

Válasszon kategóriát. Ezt úgy teheti meg, ha megnyitja a menüt a bal felső sarokban. A jobb felső sarokban található ikonra kattintva választhat egy várost - Budapest, Pécs stb.

Ha vállalkozói státuszban szerepel, kattintson a térképikonra, és láthatja az Önöz legközelebben lévő nyitott feladatokat. A feladat leírását tartalmazó ablakra kattintva egy oldalra jut, amelyen javaslatot tehet.

Hogyan adhatunk (csatoljunk) ajánlatot

A javaslat közzététele előtt olvassa el még egyszer a megbízás feltételeit és jelölje be azEgyetérteknégyzetet. Adja meg a javaslat relevanciájának idejét, ha ez fontos.