Hogyan tudom megváltoztatni a feladatot?

Ha még nem választott vállalkozót a feladatra, megváltoztathatja a megbízás feltételeit és költségét. Lépjen a "Megrendeléseim" menübe, és válassza ki azt, amelyet frissíteni szeretné.

Keresse meg a "Feladat szerkesztése" gombot.

Mit tudok megváltoztatni?

Leírás. Adjon hozzá részleteket vagy módosítsa a feltételeket. A szöveghez csatoljon egy fotót hasonló munkák példáival. Ez segíti a vállalkozókat jobban megérteni a feladatot és felmérni a költségeket.

Idő. Nem szükséges azonnal megadni a munka megkezdésének és befejezésének pontos időpontját. A részleteket megbeszélheti a vállalkozóval személyesen, és szükség esetén frissítheti az időpontokat a megbízás során.

Ha az ajánlattétel folyamat sikertlenül lezárult, módosíthatja a dátumot - a feladatot a vállalkozók újra meg fogják látni, és válaszolni tudnak rá.

Dijszabás. Nem mindig sikerül azonnal beállítani a megfelelő árat. Ha több ajánlatot szeretne, próbáljon megjelölni magasabb ellenszolgáltatást.

Előfordul, hogy a vállalkozónak meg kell változtatnia a díjszabást az Ön által elfogadottra, de a feladatra már nem lehet a javaslatot benyújtani. Módositsa meg az időpontot, hogy Ő a változtatást végre tudja hajtani.

A fizetés módja - készpénzben vagy a "kockázatnélküli" szolgáltatás igénybevételével - szintén megváltoztatható. Ehhez kattintson a fizetés módja melletti "Változás" elemre, és válassza ki a megfelelőt. Javasoljuk, hogy mindig használja a “kockázatnélküli” tranzakciót. Kényelmesebb és biztonságosabb: a feladatért csak akkor fizet, ha megerősíti, hogy teljesült.

Hogyan tudok visszavonni egy feladatot?

Az elvégzésre megadott határidő lejárata után a feladat automatikusan lezáródik. A vállalkozók nem látják a feladatfolyamban, és nem tehetnek javaslatokat. Ha a feladat a határidő előtt már nem aktuális az Ön számára, akkor visszavonhatja azt.

Keresse meg a „Feladat szerkesztése” gombot a megrendelési oldal alján. Vigye fölé a kurzort, hogy aktívvá váljon, és kattintson rá. A megnyíló ablakban válassza a "Feladat törlése" lehetőséget. A vállalkozók már nem fogják látni a listán és nem fognak Önnek küldeni ajánlatokat.

Hogyan lehet újra létrehozni egy feladatot?

Ha újra szüksége van ugyanazon szolgáltatásra, akkor nem kell vesztegetnie az idejét megrendelés ismételt létrehozásra. Keressen egy hasonló végrehajtott feladatot a "Saját megrendelések" lapon, és csak kattintson a "Ismét létrehozni" gombra.