Visszajelzések hitelességének ellenőrzése

Szolgáltatásunk egyik fontos feladata, hogy olyan közösséget hozzunk létre, melyben a becsületes szolgáltatók és ügyfelek kölcsönösen megbízhatnak egymásban.

A megbízhatatlan visszajelzések félrevezetik az ügyfeleket, és bonyolultabbá teszik a szolgáltatás keresést az őszinte előadók számára. Ezért a befejezett feladatokban ellenőrizzük az összes visszajelzés pontosságát.

Hogyan működik az ellenőrzés?

A visszajelzések rendszeres ellenőrzése folyamatosan történik. A felhasználók, amelyeknél pontatlan visszajelzés volt megfigyelhető, figyelmeztetést kapnak. Amennyiben megerősítést nyer, hogy a felhasználó vélemények egy részét felpörgetik, az illető profilját a visszaállítás lehetősége nélkül letiltják.

  • Felpörgetés - feladatok létrehozása annak érdekében, hogy egy másik felhasználó számára megbízhatatlan véleményt kapjon vagy írjon, hogy mesterségesen befolyásolja a Qjob értékelését vagy más mutatókat.

Gyakori kérdések

- Miért lettem letiltva a megtévesztő vélemények miatt?

- A rendszer ellenőrzése megerősítette, hogy egynél több fiókot használt a szolgáltatáson annak érdekében hogy mesterségesen befolyásolja valamelyik értékelést. Ez a szabályok súlyos megsértését jelenti, ezért a fiókot a visszaállítás lehetősége nélkül letiltjuk.

A profilt csak akkor tiltjuk le, ha teljes mértékben biztosak vagyunk abban, hogy a szabályokat megsértették. Ezt az információt többször ellenőrzik különböző módon. Ha nincs elegendő indokunk a blokkoláshoz, akkor nem tiltjuk le a felhasználó hozzáférését a profilhoz, hanem először e-mailt küldünk a csalás jeleinek észlelésére.

- Mutasson fel bizonyítékokat.

- A csalás megakadályozása érdekében nem teszünk közé információt arról, hogy az ellenőrzés mely kritériumokra terjed ki.

- Figyelmeztetést kaptam, mit tegyek?

- Folytassa a munkát a szolgáltatással, és ne kövessen el szabálysértést.

Ha a felhasználó profiljában szabálysértés jeleit észleljük, először figyelmeztetést küldünk, és figyelemmel kísérjük a későbbi tevékenységét. A felhasználó korlátozások nélkül folytathatja a munkáját. Lényeg - a szabályok betartása.

- Letiltottak, de a korlátlan ajánlatok csomagja még nem ért véget, vagy még maradt pénz a számlán.

- Letiltás után a limit nélküli csomagban fel nem használt napok nem kerülnek átszámításra, és a Qjob számláján fennmaradt egyenleg nem lesz elérhető.

- Elismerem a szabálysértést. Lehetséges a blokkolás feloldása?

- Ha már blokkolták Önt, és nem csak figyelmeztették, akkor nincs esély arra, hogy visszatérjen a szolgáltatásba. De amennyiben készen áll elismerni a szabálysértését, az már jó jel. Ritka esetekben egyénileg is megvizsgálhatjuk a helyzetet.