Éttermek alapos takarítása Móren

Találj étterem takarítási szakértőt, aki segít a tökéletes tisztaság elérésében! Kérj ingyenes ajánlatot most, és válaszd a legkedvezőbb lehetőséget!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot móri szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Étterem takarítás

Mór
3 hónapja

Üdvözlöm! Olyan takarítót keresek, aki tudna segíteni az éttermem takarításában. Az étterem belső terének alapos takarítása a feladat. Különös figyelmet kell fordítani a konyhára, az étkezőre, valamint a fürdőszobákra. A takarítónak tapasztalattal kell rendelkeznie vendéglátóipari takarításban, és ismernie kell az ipari tisztítószereket. Fontos, hogy a munkát hétköznap, reggel 7 és 10 óra között végezze, hogy a vendégek érkezése előtt minden rendben legyen. Kérem, aki érdekelt, az mindenképpen jelezze!

Konyhai takarítás

Mór
3 hónapja

Sziasztok! Keresek egy megbízható takarítót, aki elvállalná az éttermem konyhájának alapos takarítását. Kiemelten fontos, hogy a konyha tisztaságára ügyeljünk, mivel ételeket készítünk. A feladat magában foglalja az összes felület, szekrény és gép tisztítását, valamint a padló felmosását. Olyan szakembert keresek, akinek van tapasztalata konyhai takarításban és ismeri a higiéniai előírásokat. A munkát pénteken, zárás után kellene elvégezni, hogy másnapra mindent előkészíthessünk az új nyitásra.

Étkező takarítás

Mór
3 hónapja

Jó napot! Szükségem lenne egy takarítóra, aki alaposan kitakarítaná az étterem étkező részét. A feladat az asztalok, székek, padlók és ablaktisztítás. Szeretném, ha a takarító rendelkezne tapasztalattal, és tudna dolgozni takarítószerekkel, amelyek megfelelnek az élelmiszeripari szabályoknak. A takarítást hétfőn, kora reggel kellene elvégezni, hogy a helyszín tiszta és rendezett legyen a vendégek fogadása előtt. Kérem, aki érdeklődik, az ne habozzon jelentkezni!

Fürdőszobák takarítása

Mór
3 hónapja

Helló! Az éttermem fürdőszobáit szeretném kitakaríttatni, és ehhez keresek egy tapasztalt takarítót. A feladat magában foglalja a vécék, mosdók és tükrök tisztítását, valamint a padlók felmosását. Fontos, hogy olyan anyagokat használjon, amelyek megfelelnek a higiéniai előírásoknak. A munkát pénteken, a nyitás előtt, reggel 6 és 8 óra között kellene elvégezni. Kérem, hogy az érdeklődők írjanak nekem, hogy tudjunk egyeztetni.

Alapvető takarítás az étteremben

Mór
3 hónapja

Üdv! Olyan takarítót keresek, aki elvállalná az étterem alapszintű takarítását. A feladat tartalmazza az asztalok letörlését, a padló felmosását, valamint a szemetesek kiürítését. Fontos, hogy a takarító tapasztalattal rendelkezzen vendéglátóipari takarításban, és tudja, hogyan kell dolgozni különböző tisztítószerekkel. A munkát szerdán, délután 3 és 5 óra között kellene elvégezni, mielőtt a vacsoraidő elkezdődik. Várom a jelentkezéseket!

Az étterem teljes takarítása

Mór
3 hónapja

Kedves Mindenki! Szükségem lenne egy komoly takarítóra, aki teljes mértékben kitakarítaná az éttermemet. Ez magában foglalja a konyhát, az étkezőt, a fürdőszobákat és az összes közös teret. Kérlek, csak olyanok jelentkezzenek, akiknek már van tapasztalatuk vendéglátóhelyek takarításában, és ismerik a szükséges higiéniai előírásokat. Az időpont rugalmas, de ideális lenne, ha a takarítást a hét elején tudnánk végezni, hogy a hétvégére minden tiszta és rendezett legyen. Várom a jelentkezéseket!

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Milyen gyakorisággal ajánlott takarítani egy éttermet?
Az éttermek takarítása gyakoriságát számos tényező befolyásolja, mint például a forgalom, a menü típusa és a helyszín. Általánosságban elmondható, hogy a napi takarítás elengedhetetlen, különösen az étkezési területeken, míg a konyhát és a vécéket is napi szinten kell takarítani. Havonta érdemes mélyebb takarítást végezni, amely magába foglalja a padlók, falak és egyéb nehezen hozzáférhető helyek alapos tisztítását is. Mindez segít megőrizni az étterem higiéniai szintjét és vendégei elégedettségét.
Mik a legfontosabb területek, amiket takarítani kell egy étteremben?
Milyen eszközökre van szükség az étterem takarításához?
Hogyan biztosítható a takarítás minősége az étteremben?