100m2 térkö lerakása es szegély kövezése

550 000 Ft
Robert
Robert S.
Ellenőrzés alatt Megjelent: 6 hónapja 320 megtekintés Út- és járdaépítés, térkövezés
29467
Cím
  • Páty
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
550 000 Ft

Feladat leírása

Egy gépkocsi-beálló kőburkolatát kívánjuk elkészíttetni, amelyet viakolorral szeretnénk burkolni. A terület sík, és a talajmunka is elvégzésre került (30-40 cm mélységben kiásva). FONTOS: Nem beton alapra kell késziteni a kövezést! A burkolandó terület nagysága kb. 12x8 m (szabályos négyszög), a szegélyezés szükséges a terület 3 oldalán, a negyedik oldal 12 méter hosszú és a házfalhoz kapcsolódik. Csak és kizárólag referenciával rendelkező jelentkezők jelentkezését várjuk. A munka megkezdése kb. 1-4 hét múlva esedékes. Az árajánlatban kérjük, hogy a teljes költség legyen feltüntetve, mely lehet m2-re számítva is. Az ár tartalmazza az anyagköltséget is, azonban a térkőt és a szegélykövet mi választjuk ki és szállítjuk a helyszínre. Mint már említettem, a szegélyezendő terület kb. 28 m hosszú, a terület, amit térkővel kell burkolni, kb. 100 m2. Kérjük továbbá, hogy a munka elvégzéséhez szükséges időt is tüntessék fel az ajánlatban (hány munkanap).

Hasonló feladatok

Építkezés és felújítás
Új vízvezetéknek nyomvonal kiásása a vízórától. Mérete: 1 méter mély, kb. 40 cm széles, 20 méter hosszú.
Bakony utca
Ajánlatkérés
Tornai Roland
Építkezés és felújítás
Üdvözlöm! 200m2 lerakás. Egy autó beáló viakolor felszedés.
Kakucs
Ajánlatkérés
Tóthné Seres Krisztina
Építkezés és felújítás
25m2 autóbeálló letérkövezésére keresek szakembert. Jelenleg gyenge minőségű omladozó “beton” van amit fel kell szedni. Komplett kivitelezés érdekel.
Dunavarsány
Ajánlatkérés
Haris Tamás
Építkezés és felújítás
Meglevő aszfaltra,ami töredezett,hiányos,szeretnèk egy 5 cm rèteget,illetve egy kicsi folyókát(holkert) a víznek.kb 20 nm* ***********
Komárom
Ajánlatkérés
Bondor Balázs
Építkezés és felújítás
14 nm meglévő térkő újrarakása, 3 nm térkő alatt murvaréteg újrakialakitása
Karatna tér
Ajánlatkérés
Varga Adrienn