Műhely, kinti tároló és pince tervezés

Ajánlatkérés
Szabolcs
Szabolcs S.
Ajánlatkérésre zárvaMegjelent: 2 hónapja 69 megtekintés Műszaki ellenőrzés, tervezés
58904
Cím
  • Rózsás u. 6
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

Meglévő kertes házunk udvarára, függetlenül a háztól szeretnénk egy 3x6-os műhelyet, egy 3x5-ös kinti tárolót és a műhely alá egy 3x3-as pincét. A konkrét elképzelés az lenne, hogy a két szoba egymás folytatásaként lenne, közöttük egy 2m-es fedett résszel, tehát a sorban 6m műhely 2m fedett rész, végül 5m kinti tároló. Ez fal nélkül egy 3x13 méteres építmény. Plusz a fal. A pince pedig a műhely alatt 3x3m. A két szobának hőszigeteltnek kell lenniük. Nem tudom releváns-e, de csak áramot szeretnék majd kivezetni mindenhova. A pincét el tudjuk engedni, ha nagyon megdobja a kivitelezést és/vagy a tervezést. Amiben segítséget szeretnék kérni: - belefér-e még ez az udvar beépítettségébe és egyéb szabályozásba? - vannak egyéb építmények (fóliasátor, játszótér), ezek beleszólnak a beépítettségbe? - lehetséges-e teljesen a határra építeni? - szükséges-e tervezői tervezés ehhez? - amennyiben szükséges hozzá tervező általi terv, akkor arról egy árajánlat. - készíthetem-e házilag, vagy kötelező a szakember hívása?

Hasonló feladatok

Építkezés és felújítás
A ház a sarok résznél megsüllyedt, a falon repedés alakult ki. Meg kell emelni a ház sarok részét és alá kell támasztani az alapot.
2131, Göd
Ajánlatkérés
Tamás M.
Építkezés és felújítás
Nxjjsj
3580, Tiszaújváros
Ajánlatkérés
Jfkei
Építkezés és felújítás
Ingatlan vásárlás előtti szakember általi áttekintés. Süllyedés, repedés, vizesedés, egyéb problémák felismerése, tetőszerkezeti véleményezés.
5241, Abádszalók
30 000 Ft
Krisztián
Építkezés és felújítás
Egy meglévő konyhát és egy nyárikonyhát kellene megrajzolni a tervrajzra.
8164, Balatonfőkajár
Ajánlatkérés
Armand
Építkezés és felújítás
Vasarolni kivant epulet vizsgalata, fal megszuntetessel kapcsolatos kerdesek
2120, Dunakeszi
100 000 Ft
Peter