Saját weboldalam szerkesztése, szaki oldalak regisztrálás, névjegy aláírás, üzlet Facebook oldal létrehozása fiatal energikus hölgy személyében.

Ajánlatkérés
Szigeti Zsolt
Szigeti Zsolt
Ajánlatkérésre zárvaMegjelent: egy hónapja 134 megtekintés Weboldal és alkalmazás tervezése
66629
Feladat kezdésének időpontja:
2024 április 09, 06:00
Feladat befejezésének határideje:
2024 április 12, 06:00
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

Kizárólag fiatal hölgy munkatársat keresek hosszútávú munkákra cégem beindítása érdekében. Gyermektelen legyen hiszen sok időt vesz igénybe a munka, igényes, precízen dolgozó, elhivatott a munkájára, magas fizetés, jutalék minden egyes munkákért cserébe akár több száz ezer Ft, vagy több milliót is lehet keresni, ez attól függ mit hajlandó megtenni, hogy én sikeresen tudjam működtetni vállalkozásomat. Szaki oldalak regisztrálása, üzleti Facebook létrehozása, e-mail aláírás, logótervezés, partnerek hideg hívása magas jutalék azonnal fizetve, egyszóval mindenben segít, hogy sikeres legyek. Minden anyag rendelkezésemre áll együtt dolgozzuk ki a nehezebb részét, a többi munkát otthonodban elvégezheted. Mindenért fizetek, csak azt kérek segítsd munkámat, azzal, hogy a szakmában jó vagy és határidőre dolgozol. Tőlem megkapsz mindent a munkához tervek készen, szövegezés, stb minden egy helyen. Előre utalósok stb ne keressenek ne raboljuk egymás idején, azt sem kérem miért hölgy mert én így döntöttem azért kérem szíves megértéseteket. Az életem függ ezen a project én, nem játszadozom senkivel, de velem se kérlek benneteket ez nem az akit hülyére tudtok venni díjbekérővel 0 munkával, 0 teljesítménnyel. De akire rátalálok nagyon megfizetem minden egyes fáradozását díjazni fogom. Köszönöm a megértést elfogadást, így tudjátok ki az akit keresek. Budapesti egyedül szenvedő vagyok aki segítséget kér nem megvetés, vagyis munkát ajánlok hosszútávra. Sok meló van ha érdekel úgyis egymásra találunk.

Hasonló feladatok

Design
Most épülő ikerházfél teljes lakberendezése (100nm)
Tahitótfalu
500 000 Ft
Edina
Design
Matrica terve autóra és hozzá Logóterv készítése
1073, Budapest
Ajánlatkérés
Arnold
Design
7,5nm alapterületű fürdőszoba megtervezése, alapanyagokkal, szaniterekkel
8200, Veszprém
120 000 Ft
Péter
Design
Szeretnék árajánlatot kérni, egy körülbelül 20-30 négyzetméteres konyha-nappali+ebédlő megtervezéséhez. Az ingatlan Dunaharasztin található. Felújítandó állap…
Dunaharaszti
Ajánlatkérés
Czimber-Zrinyi Ilona