Teraszépítés

Ajánlatkérés
JÓZSEF
JÓZSEF
Ajánlatkérésre zárvaMegjelent: 4 hónapja 159 megtekintés Teraszépítés
67363
Cím
  • Budapest
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

23 éves lakóparkban lévő lakásunkhoz tartozik egy 440 cm x 250 cm nagyságú, 35 mm vastag vörösfenyő pallóból készült terasz. A teraszt nagyjából minden év tavaszán lenolajkencével kezeltem. Az építés óta eltelt több, mint 20 után a terasz egyes részeken, ahol a nem teljes hosszúságú pallók illeszkednek, a csavarok körüli részek elkorhadtak. A terasz nagy része számomra épnek tűnik, a párnafák (4 db) állapotát nem tudom megítélni, mert csak az elülső részüket látom. Szakembernek kellene megnézni, hogy a terasz az egyes pallók cseréjével javítható-e, vagy pedig a teljes felületet cserélni kell. A terasz mérete a lakaópark alapszabálya értelmében nem változtatható, a terasz anyagára vonatkozóan nincs megkötés. Ajánlatot kérek javításra, esetleg teljes cserére. Utóbbi esetben a faburkolatot preferálom a WPC-vel szemben, hacsak nincs jelentős árelőny utóbbi burkolat esetében.

Hasonló feladatok

Építkezés és felújítás
1
5630, Békés
Ajánlatkérés
é
Építkezés és felújítás
Régi vályogházra szeretnénk kb 15 négyzetméterre télikertet. A terasz “L” alakú ház belső sarkában található, így csak két oldalra kell üvegfalat készíteni.
6767, Ópusztaszer
1 000 000 Ft
Laura
Építkezés és felújítás
Üveg tetö, az oldalablakokon redőny, tolóajtó.
3331, Tarnaszentmária
Ajánlatkérés
Megyeri Erzsébet
Építkezés és felújítás
terasz 6 x 2 m pergola, lábakon áll függetlenül a háztól, de a fal mellett és eresz alatt kezdődik, esővízkivezetés oldalra
9081, Győrújbarát
Ajánlatkérés
János
Építkezés és felújítás
Meglévő épület bővítéseként, 4 évszakos/lakható 412cm széles, 273cm mély, 240cm magas télikert egy bukó/nyíló ablakkal és egy széles ajtóval.
8887, Bázakerettye
Ajánlatkérés
Tóth Sándor