Sírkő

Ajánlatkérés
Mónika
Mónika
Közzétett feladat Megjelent: 12 napja 50 megtekintés Egyéb
69849
Szolgáltatás helye
Mindegy
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

Tisztelt Címzett! Világos mészkőből (pl. travertin navona) dupla sírkövet szeretnék csináltatni hármas osztású fedlappal fedve az Óbudai temetőben (ajánlatokat az adatoknál megadott e-mail címre várok, telefonon most nem vagyok elérhető). A mészkő fedlapok alatt a keret fekete ill. sötétszürke műkő, a körülötte levő szórás szintén sötétszürke (mondjuk bazalt) zúzalék lenne. A középső mészkő fedlapra négy (leánykori nevekkel együtt hat) nevet kell írni évszámokkal (feketében). A fejkő vagy emlék egyelőre üresen maradna, de az alatta levő lépcsőn a nevekkel megegyező betűkkel egy idézet lenne. Köszönöm: RM
Qjob Executor

Feladatot akarsz vállalni?

Feladatot teljesíteni csak Szakemberként regisztrált felhasználók tudnak. A Qjob.hu oldalán nem bonyolult szakemberként regisztrálni. Mindössze két lépés szükséges: válassz kategóriát (akár többet is), amelyek érdekesek számodra, és töltsd ki a személyazonosító felületen az összes mezőt. Ez kevesebb mint 5 percet vesz igénybe. Ezt követően tudsz bejelentkezni a feladatokra és azokra ajánlatot tenni.

Hasonló feladatok

Fotós- és videós szolgáltatások
Keresztelői fotók készítése kb 3 órai részvetel.
Tököl
Kezdés: május 17, 22:00
10 000 Ft
Erika
Fotós- és videós szolgáltatások
Fotókönyv május 10-re
8200, Veszprém
25 000 Ft
Szilvia
Fotós- és videós szolgáltatások
Hozott képekböl emlékkönyvet késziteni szeretnék
8000, Szfvár
Ajánlatkérés
Zoltán
Fotós- és videós szolgáltatások
Árajánlatot szeretnék kérni Önöktől 25 db már meglévő pólóra szeretnénk grafikát elkészíttetni A/4 méret + 2 db kicsi minta (kb. 10 x 10 cm)
3300, Eger
Ajánlatkérés
Henriett
Fotós- és videós szolgáltatások
Igazolványkép
9000, Győr
Ajánlatkérés
Moni