Villanysütő beszerelése Lesencetomajon

Ajánlatkérés
Attila
Attila S.
Közzétett feladat Megjelent: 11 napja 24 megtekintés Villanyszerelés
70040
Cím
  • Lesencetomaj
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

Szabó Attila villanyszerelőt keres Lesencetomajon, aki a villanysütő beszerelését és a helyszíni felmérést végezné el, hogy ez lehetséges-e az adott ingatlanban. Attila szeretné meggyőződni arról, hogy az elektromos hálózat alkalmas-e a készülék telepítésére. A munka azonnali kezdésű, előzetes helyszíni felméréssel.
Qjob Executor

Feladatot akarsz vállalni?

Feladatot teljesíteni csak Szakemberként regisztrált felhasználók tudnak. A Qjob.hu oldalán nem bonyolult szakemberként regisztrálni. Mindössze két lépés szükséges: válassz kategóriát (akár többet is), amelyek érdekesek számodra, és töltsd ki a személyazonosító felületen az összes mezőt. Ez kevesebb mint 5 percet vesz igénybe. Ezt követően tudsz bejelentkezni a feladatokra és azokra ajánlatot tenni.

Hasonló feladatok

Építkezés és felújítás
Épülettípus:: Társasház Mikor kell elkezdeni:: Egy hónapon belül Továbbá szeretném: 10% kedvezmény az anyagok vásárlására Erre van szükségem:: Villanyszerelés,…
3526, Miskolc
Ajánlatkérés
Vámos Richárd
Építkezés és felújítás
Villanyóraszekrényben kismegszakító cseréje (valószínűleg), mert egy napja nem lehet visszakapcsolni. No. 15U a felirat rajta, **/***/***.
Csillag utca
Ajánlatkérés
Büki László
Építkezés és felújítás
indukciós tűzhely telepités aluminium vezetékek
5440, Kunszentmárton
Ajánlatkérés
Zoltán Tóth
Építkezés és felújítás
mért fővezeték csere mérőóra és elosztódoboz között, három fázisú mérőhely szabányosítás Hansel dobozzal, 3x10A ről 3x20A-re bővítés
3023, Petőfibánya
Ajánlatkérés
Ádám
Építkezés és felújítás
minimum villanyszerelői képesítéssel rendelkezzen
3281, Karácsond
10 000 Ft
Ádám