Meglévő fürdőszobánkban az akril műanyag kád tenyérnyi részen kilyukadt, csak ideiglenes megoldást tudtam csinálni, ki akarjuk cseréltetni zuhanyozóra még ezen a nyáron. A kád nem sokáig bírja már és amúgy is csúszásveszélyes nyugdíjasoknak.

170 000 Ft
Csaba
Csaba K.
Ajánlatkérésre zárvaMegjelent: 16 napja 44 megtekintés Generálkivitelező
71468
Cím
  • Vértesszőlős
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
170 000 Ft

Feladat leírása

Kicsi a hely. A meglévő kár térség 170 cm hosszú, de csak 70 cm széles, mert a mellette lévő bidé föltétlen megőrizendő. Az utóbbi elvesz 60 cm-t a szélességből, a beépített (megőrizendő) mosdó is 54 cm-t. Egyetlen edzett üvegfal kellene stabil beépítéssel, esetleg egy 20 cm-es rész 45 fokos befordításssal, ne jusson ki a víz a zuhanyozóból. Csempealjat gondoltunk összefolyóval. Belátom, így kevéssé érthető, föltétlen szükséges az Önök által hirdetett helyszíni felmérés, majd pedig az árajánlat időponttal együtt. Július hónapban szeretnénk megoldani ezt az átalakítást. Az összefolyón kívül a meglévő csaptelep még jó, van valamennyi új csempe is, de nyilván valamennyi még kell a megfelelő kialakítás miatt. 70 fölöttiek vagyunk, a kád már elcsúszásveszélyes számunkra.

Hasonló feladatok

Építkezés és felújítás
Részben tömött falú kb 100 nm ház felújítása
7030, Paks
Ajánlatkérés
Viktorija
Építkezés és felújítás
Régi fürdőszoba teljes lebontása, kb. 4 nm, csak a villanybojler és a mosógép marad. Új fürdőszoba kialakítása, zuhanyzófülkével, mosdóval.
1024, Budapest
Ajánlatkérés
Ádám
Építkezés és felújítás
panel WC-fürdőszoba teljeskörű felújítása
1131, Budapest
Ajánlatkérés
László
Építkezés és felújítás
Akril zuhanytálca megrepedt félkör alakban kb. 40 cm hosszan.
6640, Csongrád
Ajánlatkérés
Zsolt
Építkezés és felújítás
120 nm, tégla ház
2541, Lábatlan
30 000 000 Ft
Alex