Idősgondozás

Ajánlatkérés
Zsuzsa
Zsuzsa T.
Közzétett feladat Megjelent: 14 napja 22 megtekintés Idősgondozás
72941
Cím
  • Szfvár
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
Ajánlatkérés

Feladat leírása

Édesanyánk 77 éves, tudata gyakran nem teljesen tiszta, és mozgásszervi problémái vannak, amelyek az elmúlt hetekben rohamosan súlyosbodtak. Már járókerettel is alig tud mozogni, többnyire fekszik. Gondot okoz neki a wc-re járás, öltözés, fürdés, evés is. Kivizsgálása folyamatban van. Többször elesett, mentő vitte el, de nem szenvedett olyan sérülést, amely miatt indokoltnak látták volna a kórházban tartani. Húgommal próbáltuk ápolni, de mindketten csökkentlátók vagyunk, így ez a feladat már megoldhatatlannak tűnik számunkra, és a munkahelyünk is veszélyben forog, ezért rendkívül sürgős segítségre volna szükségünk. A szakszerű, gondos munkát nagyon megköszönnénk.
Qjob Executor

Feladatot akarsz vállalni?

Feladatot teljesíteni csak Szakemberként regisztrált felhasználók tudnak. A Qjob.hu oldalán nem bonyolult szakemberként regisztrálni. Mindössze két lépés szükséges: válassz kategóriát (akár többet is), amelyek érdekesek számodra, és töltsd ki a személyazonosító felületen az összes mezőt. Ez kevesebb mint 5 percet vesz igénybe. Ezt követően tudsz bejelentkezni a feladatokra és azokra ajánlatot tenni.

Hasonló feladatok

Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Agyi áttétes beteg otthoni ápolásában segítségét kérem. Etetés,fürdetés,pelenkázás
3524, Miskolc
Ajánlatkérés
Ildikó
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Egy idős embert segíteni felállítani, nem eset el de a földre kellet fektetni mert elfogyott az ereje. Jól van de nem tudom felálítani mert nem értek hozzá.
9023, Győr
200 000 Ft
Szabolcs
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Beteg mosdatása, tisztába tétele, egyszerűbb ételek tálalása.
3300, Eger
Ajánlatkérés
Milán
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Gyogyszert beadni, a késsz ételt odaadni, az ágyban fekvőt wc-re kisérni. A demens viselkedésre figyelni. 2 főre kell figyelni.
3561, Felsőzsolca
Ajánlatkérés
László
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Autóval rendelkező hölgyet keresünk a pünkösdi időszakra egy fitt középdemens idős hölgy mellé.
7600, Pécs
Ajánlatkérés
Heni