Szövegíráshoz egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Szövegírót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szövegíró szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 302 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt google keresőoptimalizálás árak — 2 500 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

53 szövegíró most online

Tamás G.

Tamás G.

Keress bizalommal

Anna P.

Anna P.

Ma is elvállalom.

Mariann K.

Mariann K.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a szövegírás?

1100 - 2100 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb szövegírókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szövegírót!

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Nem ismerünk lehetetlent a webfejlesztésben. Értéket teremtünk. 2008 óta...

 • Szövegírás

  1600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a király logót!

Martina
egy éve

Ha professzionális nyomdai szolgáltatásokat keresel, akkor a legjobb helyen jársz. Lehetőséget adunk minden ügyfelünknek személyes konzultációra, amennyiben szükséges.

 • Szövegírás

  1300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ón ( Önök ) közvélemény kutatást végeznek a kereskedelmi és vendéglátó helyek működésének milyenségéről! Biztos, hogy ezzel kell foglalkozni? vagy inkább …Tovább

Dorka
2 éve

Próbáld ki az intuitív eszközünket, kreativitás korlátozása nélkül, az igényekhez igazítva. Könnyen kezelhető és ingyenes weboldalkészítő tökéletesíti weboldalad, blogod vagy mást! Reszponzív dizájn. Reklámok nélkül. Nemzetközi elérhetőség. 25+ nyelven.

 • Szövegírás

  1300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nem mellesleg, ha problémába ütköznél villám gyorsan reagálnak minden kérdésre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Postaládás és kézbe történő szórás. Grafika és nyomtatási segítséget is...

 • Szövegírás

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm nektek! :)

Bianka
egy éve

Egyedi szoftverek tervezése és fejlesztése hozzáértő, megbízható csapatunk által. Több éves nemzetközi tapasztalat. Foglaljon ingyenes konzultációt még ma! Ingyen Projektmenedzsment. Ingyenes QA Tesztelés. Tapasztalt Fejlesztők.

 • Szövegírás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Apró betűs átverések a szerződéseikben.

Beatrix
2 éve

Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Egyedi weboldal tervezés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás, online marketing. Videó Forgatás. Arculattervezés....

 • Szövegírás

  1400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A legelavultabb Joomla keretrendszerrel adtak el/át egy honlapot, amit se frissíteni, se átalakítani nem lehet és annyira kevesen használják, hogy nem találni rá hozzáértő szakembert, aki egy bármelyik számlázóprogrammal össze tudja kötni. Persze a sok panasz és kidobott pénz miatti felháborodás után már nem állnak szoba az átvert megrendelővel. Amatőr nagydumás nyikhaj csapat, nulla ügyfélorientáltság, csak a mizes-mázos semmi becsomagolása! Senkinek nem ajánlom, hiába vannak referenciák, mi majd fél milliót buktunk emiatt!

Andrea
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat szövegírásra?

Rendelj szövegírást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szövegírás profi szakember által

Kérdések és válaszok