Borbás Beáta

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Üdv az oldalamon! Borbás Beáta vagyok, tervező grafikus. A hagyományos sokszorosító grafikai eljárásoktól kezdve folyamatosan haladtam a számítógépes tervezés, a DTP kiadványszerkesztés felé. Szolgáltatásaim közé tartoznak az online és a nyomtatottan megjelenő grafikai tervek egyaránt. Pl.: arculat, csomagolás tervezés, webdesign, facebook eseményeknek borítokép, instagram posztok, stb. Nem csak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is tudok segíteni. Amennyiben szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot munka ügyben, kérlek a beaborbas0@gmail.com vagy a bobea.design@gmail.com email címre írj. Referencia munkáimat az alábbi linken lehet megtekinteni: https://bobe-design.com/

Üdv az oldalamon! Borbás Beáta vagyok, tervező grafikus.

A hagyományos sokszorosító grafikai eljárásoktól kezdve folyamatosan haladtam a számítógépes tervezés, a DTP kiadványszerkesztés felé. Szolgáltatásaim közé tartoznak az online és a nyomtatottan megjelenő grafikai tervek egyaránt. Pl.: arculat, csomagolás tervezés, webdesign, facebook eseményeknek borítokép, instagram posztok, stb. Nem csak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is tudok segíteni.

Amennyiben szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot munka ügyben, kérlek a beaborbas0@gmail.com vagy a bobea.design@gmail.com email címre írj.

Referencia munkáimat az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://bobe-design.com/

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(2 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Óriásplakát, köztéri reklám (1)
Egyéb (1)
Minden (2)
Gergely

4 éve

Hajnali 2 és 3 között küldtem el neki az infót, másnap kora délután jelentkezett az első verzióval, ami a végleges verzió lett. - Elképesztően gyors - Nagyon kedves - Tudja mire gondol az ember - Ár érték arányban egyik legjobb választás volt - Vasárnap is dolgozott :O Ajánlom mindenkinek :)

0
0
Beáta válaszolta

4 éve

Egy koncert plakát elkészítése volt a feladat. Mindent szépen, érthetően elmondott és jó képanyagot küldött. El is fogadták az első tervet, gyorsan és problémamentesem ment a feladat elvégzése. Nagyon rugalmas és kedves. :)
Noémi

4 éve

Egy gyerekeknek szóló foglalkoztató füzetet csinátattunk vele. Szuper gyors volt, precíz, és tökéletesen kivitelezte a feladatot.

0
0
Beáta válaszolta

4 éve

Egy gyerekeknek szóló fejlesztő füzet grafikájának megtervezésével bízott meg. Minden problémamentesen ment, érthetően elmondta mi a feladat, rugalmas és gyorsan reagál. A kifizetés is pontos és nagyon gyors volt.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 446 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek