Sali Zsolt József

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Elérhetőség : 06702376740 vagy kreativfesto.sali@gmail.com. Sali Zsolt József Egyéni Vállalkozó vagyok. Több mint 28év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Munka irányítói , Munkavezetői tapsztalatom 15 év a szakmában,melyet a Nyugat-Európában szereztem, az ottani legmagasabb normáknak, és elvárásoknak eleget téve! Szobafestő mázoló(tapétázó) és Hő és hangszigetelő szakképesítéssel is rendelkezem! Saját Homlokzati Álványzattal is rendelkezem,így azonnal rendelkezésre áll!!! Szezonban a Homlokzati Hőszigetelés a fő profilunk. Teljes körű Külső és Belső festő munkákat, Homlokzatfestéseket, Homlokzatfelujításokat, Komplett Homlokzatszigeteléseket, Szinezéseket, Üveghálós erősítéseket, Vakolat javításokat, Gipszkarton Álmennyezetek készítése,Rejtett Led Hangulatvilágítások készítése,Lakások-Családi Házak, Nyaralók és egyéb Épületek Beltereinek,és homlokzatainak felujítását a Melegburkolat Padlózatok fektetését. Ajzatbetonok magasságának kívánt szintre marása, aljzatkiegyelníttése. Festő munkáknál az egyszerű Frissítő festésektől, gletteléstől, Fehér és Színes falfestéséektől a különösen jó szaktudást igénylő Fallazúrokig, mint Arte Lazur" illetve az Arte twin spakli technikák stb.. és minden egyéb különleges díszítő eljárás,dísz-stukkók Kül és Beltérbe. Megbízható, precíz és gyors munka,rövid határidővel és valóban megfizethető áron! Maximálisan felkészített Eszközeink,gépeink minden igényt kielégítenek. Nem kell esős idő esetén többlet díjat fizetni,csak azért mert váratlan rossz idő hátráltatja a külső munkát. Telephelyem Celldömölkön van. Munkáimat álltalában 100km-es sugár vonzáskörzetében vállalom.(Vas-Zala-Győr Moson Sopron-Veszprém-Fejér-Somogy-Komárom Esztergom megyékben vállalom! Balaton Északi partján is aktívan tudok munkát vállalni! Ettől eltérően egyedi megbeszélés alapján lehetséges!Keressen bizalommal!

Elérhetőség : 06702376740 vagy kreativfesto.sali@gmail.com. Sali Zsolt József Egyéni Vállalkozó vagyok. Több mint 28év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Munka irányítói , Munkavezetői tapsztalatom 15 év a szakmában,melyet a Nyugat-Európában szereztem, az ottani legmagasabb normáknak, és elvárásoknak eleget téve! Szobafestő mázoló(tapétázó) és Hő és hangszigetelő szakképesítéssel is rendelkezem! Saját Homlokzati Álványzattal is rendelkezem,így azonnal rendelkezésre áll!!! Szezonban a Homlokzati Hőszigetelés a fő profilunk. Teljes körű Külső és Belső festő munkákat, Homlokzatfestéseket, Homlokzatfelujításokat, Komplett Homlokzatszigeteléseket, Szinezéseket, Üveghálós erősítéseket, Vakolat javításokat, Gipszkarton Álmennyezetek készítése,Rejtett Led Hangulatvilágítások készítése,Lakások-Családi Házak, Nyaralók és egyéb Épületek Beltereinek,és homlokzatainak felujítását a Melegburkolat Padlózatok fektetését. Ajzatbetonok magasságának kívánt szintre marása, aljzatkiegyelníttése. Festő munkáknál az egyszerű Frissítő festésektől, gletteléstől, Fehér és Színes falfestéséektől a különösen jó szaktudást igénylő Fallazúrokig, mint Arte Lazur" illetve az Arte twin spakli technikák stb.. és minden egyéb különleges díszítő eljárás,dísz-stukkók Kül és Beltérbe.

Megbízható, precíz és gyors munka,rövid határidővel és valóban megfizethető áron! Maximálisan felkészített Eszközeink,gépeink minden igényt kielégítenek. Nem kell esős idő esetén többlet díjat fizetni,csak azért mert váratlan rossz idő hátráltatja a külső munkát. Telephelyem Celldömölkön van. Munkáimat álltalában 100km-es sugár vonzáskörzetében vállalom.(Vas-Zala-Győr Moson Sopron-Veszprém-Fejér-Somogy-Komárom Esztergom megyékben vállalom! Balaton Északi partján is aktívan tudok munkát vállalni! Ettől eltérően egyedi megbeszélés alapján lehetséges!Keressen bizalommal!

Nyelvtudás

Német, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Celldömölk (+131 km)

  • Telefon

    +36 70 237 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek