Mónika

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Kedves Látogató! 15 év tapasztalattal vállalok szinte bármilyen adminisztrációs illetve illusztrációs feladatot. Hab a tortán, hogy kedves típus vagyok, engem nyugodt szívvel kereshetsz. Munkám miatt egy Kft-ben előforduló összes irodai/kereskedelmi feladatban rutinom van a webshop ügyintézéstől kezdve (termékfeltöltés, ÁSZF, UNAS webáruház beállítások, stb.) az ügyfélszolgálatig (telefonos, chat-es, Viber, Messenger, stb.) de virtuális titkárnőként is megállom a helyem. (Office programok, Corel Draw, többféle számlázó program, export/import tapasztalat, EKÁER, termékdíj, szerződések, nyilvántartások, kimutatások, stb.) Képzőművészeti végzettségem is van, ez a szívem csücske: könyvborítót és kiadványokat is tervezek, festek, illusztrálok, portrét rajzolok, de semmi nem áll távol tőlem, amihez kézügyesség kell. Készítettem már óriás bábparavánt, plakátot 3D elemekkel, terepasztalt dinoszauruszoknak, szóval csak a képzeleted szab határt, én szeretem a kihívásokat... Ha fura ötleted van, de nincs kézügyességed, keress bátran, hátha megoldom!

Kedves Látogató!

15 év tapasztalattal vállalok szinte bármilyen adminisztrációs illetve illusztrációs feladatot. Hab a tortán, hogy kedves típus vagyok, engem nyugodt szívvel kereshetsz.

Munkám miatt egy Kft-ben előforduló összes irodai/kereskedelmi feladatban rutinom van a webshop ügyintézéstől kezdve (termékfeltöltés, ÁSZF, UNAS webáruház beállítások, stb.) az ügyfélszolgálatig (telefonos, chat-es, Viber, Messenger, stb.) de virtuális titkárnőként is megállom a helyem. (Office programok, Corel Draw, többféle számlázó program, export/import tapasztalat, EKÁER, termékdíj, szerződések, nyilvántartások, kimutatások, stb.)

Képzőművészeti végzettségem is van, ez a szívem csücske: könyvborítót és kiadványokat is tervezek, festek, illusztrálok, portrét rajzolok, de semmi nem áll távol tőlem, amihez kézügyesség kell. Készítettem már óriás bábparavánt, plakátot 3D elemekkel, terepasztalt dinoszauruszoknak, szóval csak a képzeleted szab határt, én szeretem a kihívásokat...

Ha fura ötleted van, de nincs kézügyességed, keress bátran, hátha megoldom!

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Noémi

4 éve

Kiváló munka. Gyorsan elkészült és nagyon szépen kivitelezett színezőt kaptunk készhez. Minden tekintetben csak ajánlani tudom a hölgyet. :)

0
0
Mónika válaszolta

4 éve

Egy gyerekeknek való egyedi színező megtervezése volt a feladat, amiben nagyszerűen lehetett ötvözni a szabadkézi és digitális munkát, minden percét élveztem. A megbízó rendkívül kedves, kommunikatív és kreatív, nagyon örülök, hogy egymásra találtunk! Köszönöm a bizalmat!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2340, Kiskunlacháza

 • Telefon

  +36 30 845 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek