Masszívház

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Köszönjük érdeklődését!                          Új otthonunk minőségéről már az szerkezetépítő cég kiválasztásakor döntést hozunk! Ha kézhez vesszük álmaink otthonának tervét, hamar azon kapjuk magunkat, hogy a falak színét tervezgetjük, vagy éppen csempét választunk a konyhába, pedig még egy kapavágás sem történt. Természetesen az izlésünknek megfelelő enteriőr kialakítása is rendkívül fontos, azonban a burkolatokon, színeken és elrendezésen később is változtathatunk. Előfordul, hogy kevés figyelmet kapnak ilyenkor a fundamentumok és további szerkezeti elemek, pedig ezek szakszerűtlen kivitelezése utólag már nehezen javítható. Gyakran találkozunk tervhez képes odébb ásott sávalapokkal, elméretezett alapterülettel, elrontott szintmagassággal, hőhidas, vagy statikailag rosszul kivitelezett (néha életveszélyes) szerkezeti megoldásokkal. Ezen hibák - ha még viszonylag időben fény derül rá, akkor is - általában a "többmilliós tévedés" kategóriájában orvosolhatók (vagy úgy sem), de ebből adódnak például a kulcsrakész állapothoz közeli eszmélések, mikor nem fér be a kád, vagy a rajz szerint kicentizett bútoraink, illetve jóval a beköltözés után derül ki, hogy a vízszigetelés megsérült és ázik a fal, ezért, vagy hőhíd miatt penészes a sarok, netán télen a teraszajtó közelében lefagy a talpunk a szobában.Egy házzal általában hosszú évekre elköteleződünk, nem mindegy tehát, hogyan alapozzuk meg ezt. Profi szakemberek által készített szerkezettel nem csak bosszúságoktól kíméljük magunkat, hanem gyakran anyagilag is kifizetődőbb lesz a végére. (Beleértve itt a nem megfelelő, vagy hiányzó munkaeszközökkel, kevés szaktudással elvégzett gyenge minőségű munkán túl az időben be nem szerzett, vagy megmaradó anyagok, átgondolatlan anyagmozgatás, rossz szervezés, más szakiparok ebből adódó többletmunkája miatt adódó késéseket, költségeket és egyéb következménykárokat is.) Cégünk széles körű eszközparkkal, kellő szaktudással, több mint 20 év szerkezetépítési tapasztalattal, helyi referenciákkal várja Önt!

Köszönjük érdeklődését!                         

Új otthonunk minőségéről már az szerkezetépítő cég kiválasztásakor döntést hozunk!

Ha kézhez vesszük álmaink otthonának tervét, hamar azon kapjuk magunkat, hogy a falak színét tervezgetjük, vagy éppen csempét választunk a konyhába, pedig még egy kapavágás sem történt. Természetesen az izlésünknek megfelelő enteriőr kialakítása is rendkívül fontos, azonban a burkolatokon, színeken és elrendezésen később is változtathatunk. Előfordul, hogy kevés figyelmet kapnak ilyenkor a fundamentumok és további szerkezeti elemek, pedig ezek szakszerűtlen kivitelezése utólag már nehezen javítható. Gyakran találkozunk tervhez képes odébb ásott sávalapokkal, elméretezett alapterülettel, elrontott szintmagassággal, hőhidas, vagy statikailag rosszul kivitelezett (néha életveszélyes) szerkezeti megoldásokkal. Ezen hibák - ha még viszonylag időben fény derül rá, akkor is - általában a "többmilliós tévedés" kategóriájában orvosolhatók (vagy úgy sem), de ebből adódnak például a kulcsrakész állapothoz közeli eszmélések, mikor nem fér be a kád, vagy a rajz szerint kicentizett bútoraink, illetve jóval a beköltözés után derül ki, hogy a vízszigetelés megsérült és ázik a fal, ezért, vagy hőhíd miatt penészes a sarok, netán télen a teraszajtó közelében lefagy a talpunk a szobában.Egy házzal általában hosszú évekre elköteleződünk, nem mindegy tehát, hogyan alapozzuk meg ezt. Profi szakemberek által készített szerkezettel nem csak bosszúságoktól kíméljük magunkat, hanem gyakran anyagilag is kifizetődőbb lesz a végére. (Beleértve itt a nem megfelelő, vagy hiányzó munkaeszközökkel, kevés szaktudással elvégzett gyenge minőségű munkán túl az időben be nem szerzett, vagy megmaradó anyagok, átgondolatlan anyagmozgatás, rossz szervezés, más szakiparok ebből adódó többletmunkája miatt adódó késéseket, költségeket és egyéb következménykárokat is.)

Cégünk széles körű eszközparkkal, kellő szaktudással, több mint 20 év szerkezetépítési tapasztalattal, helyi referenciákkal várja Önt!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    9485, Nagycenk

  • Telefon

    +36 30 650 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek