Zala Domonkos E.V.

A cég képviselője: Domonkos
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat
 • Ajánlások

Magamról

👋 Üdvözlöm! 👋 Egy weboldal megalkotása nem csak művészet, hanem tudomány is. A design, a funkcionalitás, és a gyorsaság mind kulcsfontosságú elemek. De hogyan érhető el mindez? Az én célom, hogy segítsek ebben a folyamatban. Szolgáltatásaimmal támogatom a weboldalad fejlesztését, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelted: 🖥️ Webdesign: Modern és felhasználóbarát designokat készítek, amelyek a látogatók figyelmét felkeltik és visszatérésre ösztönzik őket. ⚡ Weboldal gyorsítás: Optimalizálom a weboldaladat, hogy gyorsan betöltődjön és növelje a látogatóid elégedettségét. 🌐 Weboldal készítés: Teljes körűen megtervezem és felépítem a weboldaladat, beleértve az összes szükséges funkciót. 🛍️ Webshop készítés: Ha online értékesítést szeretnél indítani, akkor a webshop létrehozásban is segítek. 🎯 Az én célom az, hogy a weboldalad ne csak esztétikailag vonzó legyen, hanem hatékonyan is működjön. 💼 Profi hozzáállással, kreatív megoldásokkal és a legújabb trendek ismeretével dolgozom, hogy a weboldalad a lehető legjobb legyen. 🚀 Vágjunk bele együtt, és hozzuk létre a tökéletes online jelenlétet! Várom a jelentkezésed! 🤝 Web: www.awebes.hu

👋 Üdvözlöm! 👋

Egy weboldal megalkotása nem csak művészet, hanem tudomány is. A design, a funkcionalitás, és a gyorsaság mind kulcsfontosságú elemek. De hogyan érhető el mindez?

Az én célom, hogy segítsek ebben a folyamatban. Szolgáltatásaimmal támogatom a weboldalad fejlesztését, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelted:

🖥️ Webdesign: Modern és felhasználóbarát designokat készítek, amelyek a látogatók figyelmét felkeltik és visszatérésre ösztönzik őket.

⚡ Weboldal gyorsítás: Optimalizálom a weboldaladat, hogy gyorsan betöltődjön és növelje a látogatóid elégedettségét.

🌐 Weboldal készítés: Teljes körűen megtervezem és felépítem a weboldaladat, beleértve az összes szükséges funkciót.

🛍️ Webshop készítés: Ha online értékesítést szeretnél indítani, akkor a webshop létrehozásban is segítek.

🎯 Az én célom az, hogy a weboldalad ne csak esztétikailag vonzó legyen, hanem hatékonyan is működjön.

💼 Profi hozzáállással, kreatív megoldásokkal és a legújabb trendek ismeretével dolgozom, hogy a weboldalad a lehető legjobb legyen.

🚀 Vágjunk bele együtt, és hozzuk létre a tökéletes online jelenlétet!

Várom a jelentkezésed! 🤝

Web: www.awebes.hu

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  Budapest (+30 km)

 • Telefon

  +36 30 421 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek