Deák Gábor

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat
  • Ajánlások

Magamról

Gyorsan fogadom az ügyfeleket.  Telefon hívástól számítva “2 órán belül” már jöhet is a műhelybe.  Fontosnak tartom az idősebbek (nyugdíjasok) biztonságos autózását, ezért havonta egy alkalommal ingyen megjavítom egy jelentkező nyugdíjas ügyfelem autójat csak az alkatrèsz árát kell kifizetnie. Továbbá  Ha például szeretne venni egy autót és nem ismeri, kérésre címre kiszállok és átvizsgálom vásárlás előtt vagy begurulhat vele műhelyembe Állapotfelmérés  Helyszíni kisebb javításokra, karbantartásra kiszállok Törött autók összerakása Huzatópad  Karosszéria és kipufogó javítások Alvázvédelem Típus specifikus gyári Autódiagnosztika, hibakód olvasás-törlés, elemzés-értelmezés, programozások, komponens védelem, feltanítások, kódolások, immo Hibrid autók olvasása Beázott kulcsok és elektronikák javítása Eredetvizsga Vizsgára való felkészítés Vizsgáztatás Gépjármű Átírás Fényezés Ügyfélorientált Rendkívül gyors reakció idő Napi szintű “hot line “kapcsolat a gépjármű tulajdonosával, e-mailben megküldve fotókkal alátámasztva a javítás folyamatát.  Hétfőtől Szombatig 8-18-ig való telefonos elérhetőség Pontos, friss tájékoztatás az előre látható költségekről         (20.000 forintos lépcsőben az előre nem látható többletköltségek esetén, azonnal jelzem ügyfelem felé)  Nem kérek előlegeket! Hozott alkatrészt is beépítek Járóképtelen gépjárművek esetén Trélert biztosítok Vállalom továbbá Dióhéjas szívónyílás és szelep tisztítást. Dízel és benzines gépkocsik szívósorát, EGR szelepét, hengerfej szívónyílását és szivószelep ultrahangos és dióhéjas tisztítását.  Részecske szűrő tisztítás. Porlasztók, injektorok, nagynyomású pumpa és adagolók javítása Kormányművek, differenciálművek, automat és manualis váltók javítása Határidőre kész az autó! 

Gyorsan fogadom az ügyfeleket.

 Telefon hívástól számítva

“2 órán belül” már jöhet is a műhelybe. 

Fontosnak tartom az idősebbek (nyugdíjasok) biztonságos autózását, ezért havonta egy alkalommal ingyen megjavítom egy jelentkező nyugdíjas ügyfelem autójat csak az alkatrèsz árát kell kifizetnie.

Továbbá

 Ha például szeretne venni egy autót és nem ismeri, kérésre címre kiszállok és átvizsgálom vásárlás előtt vagy begurulhat vele műhelyembe

Állapotfelmérés 

Helyszíni kisebb javításokra, karbantartásra kiszállok

Törött autók összerakása

Huzatópad 

Karosszéria és kipufogó javítások

Alvázvédelem

Típus specifikus gyári Autódiagnosztika, hibakód olvasás-törlés, elemzés-értelmezés, programozások, komponens védelem, feltanítások, kódolások, immo

Hibrid autók olvasása

Beázott kulcsok és elektronikák javítása

Eredetvizsga

Vizsgára való felkészítés

Vizsgáztatás

Gépjármű Átírás

Fényezés

Ügyfélorientált

Rendkívül gyors reakció idő

Napi szintű “hot line “kapcsolat a gépjármű tulajdonosával, e-mailben megküldve fotókkal alátámasztva a javítás folyamatát. 

Hétfőtől Szombatig 8-18-ig való telefonos elérhetőség

Pontos, friss tájékoztatás az előre látható költségekről         (20.000 forintos lépcsőben az előre nem látható többletköltségek esetén, azonnal jelzem ügyfelem felé) 

Nem kérek előlegeket!

Hozott alkatrészt is beépítek

Járóképtelen gépjárművek esetén Trélert biztosítok

Vállalom továbbá Dióhéjas szívónyílás és szelep tisztítást.

Dízel és benzines gépkocsik szívósorát, EGR szelepét, hengerfej szívónyílását és szivószelep ultrahangos és dióhéjas tisztítását. 

Részecske szűrő tisztítás.

Porlasztók, injektorok, nagynyomású pumpa és adagolók javítása

Kormányművek, differenciálművek, automat és manualis váltók javítása

Határidőre kész az autó! 

Nyelvtudás

Angol

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Csaba

4 hónapja

Nagyon kedves, segítőkész, felkészült szakember. Több probléma javításában is tudott szakmai tanácsot és árajánlatot is adni, azonnal. Ajánlom.

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Budapest (+50 km)

  • Telefon

    +36 20 918 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek