Szigmond Attila

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Több éves gyakorlattal rendelkezem különböző elektronikával kapcsolatos területeken. Elkészített munkáimra két év garanciát vállalok, amennyiben a problémát nem szakszerűtlen használat vagy egyéni beavatkozás okozta. Igyekszem kedvező árat biztosítani, de ezt sohasem a beépíteni kívánt anyagok minőségének rovására. Minden villanyszerelői munkához csak saját szerszámmal és általam vásárolt vezetékekkel, kábelekkel, valamint egyéb villanyszerelési anyagokkal érkezem, hogy a kellő minőséget garantálni tudjam, így megvásárolt, de be nem szerelt alapanyagok terén csak a szerelvények (kapcsolók, konnektorok, lámpatestek, csillárok) megvásárlására van lehetőség a megrendelő részéről. Általában jellemző rám, hogy ha valami elsőre (többnyire előző hozzá nem értő “berhelések” miatt) nehezen is indul, makacsságomból kifolyólag addig nem nyugszom, míg nem teljes a siker. Csak minőségi munkát adok ki a kezemből és igyekszem gyorsan dolgozni.

Több éves gyakorlattal rendelkezem különböző elektronikával kapcsolatos területeken.

Elkészített munkáimra két év garanciát vállalok, amennyiben a problémát nem szakszerűtlen használat vagy egyéni beavatkozás okozta.

Igyekszem kedvező árat biztosítani, de ezt sohasem a beépíteni kívánt anyagok minőségének rovására.

Minden villanyszerelői munkához csak saját szerszámmal és általam vásárolt vezetékekkel, kábelekkel, valamint egyéb villanyszerelési anyagokkal érkezem, hogy a kellő minőséget garantálni tudjam, így megvásárolt, de be nem szerelt alapanyagok terén csak a szerelvények (kapcsolók, konnektorok, lámpatestek, csillárok) megvásárlására van lehetőség a megrendelő részéről.

Általában jellemző rám, hogy ha valami elsőre (többnyire előző hozzá nem értő “berhelések” miatt) nehezen is indul, makacsságomból kifolyólag addig nem nyugszom, míg nem teljes a siker.

Csak minőségi munkát adok ki a kezemből és igyekszem gyorsan dolgozni.

Nyelvtudás

Német, Magyar, Olasz

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 645 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek