Horvath Balazs

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat
  • Ajánlások

Magamról

Először is köszönöm, hogy valamilyen módon az oldalukra találtál. Hogy találtál ránk? Valószínűleg ajánlás útján, szóróanyagainkból vagy valamely internetes platformon találkoztál velük. Mi az amit itt megtalálsz? Ezen az oldalon arról fogsz nagyobb képet kapni, hogy én és a kivitelezési csapatom miben tudunk neked segítségedre lenni, mi az a feladat amire a legjobb szakembereket keresed, hogy cserébe a legjobb megoldást és munkát kaphasd meg reális áron, reális kivitelezési időben és ami a legfotosabb pontos elszámolással és kommunikációval a folyamatok alatt. Mit ígérek? Nem fogok sablon és már ezerszer leírt, megígért szövegeket alkalmazni és kommunikálni feléd. Amit viszont ígérni tudok, hogy ugyan olyan komolyan és fontosan kezelem a rám bízott feladatot, mint ha az a sajátom lenne. Tehát ha bízalommal fordulsz hozzám és elmondod elképzeléseid, a megoldandó feldatot és megtisztelsz azzal, hogy felmérhetem a munkát és a helyszínt, akkor a jövőben könnyedén fogunk tudni együtt dolgozni. Amennyiben egyeznek elképzeléseink és nézeteink a munkát és az emberi tényezőket illetően, akkor szívesen dolgozom veled és részemről lesz üzlet. Amennyiben én és az amit képviselek és mondok, teszek, neked is szimpatikus lesz, akkor nagyvalószínűséggel te is dolgozni fogsz velem. Létre jön az ideális win-win helyzet. Ezek után többet nem is írnék, inkább beszéljenek helyettem a tettek, és refernciák. Ha az előbbi rövid gondolat menet alapján szívesen megismernél minket, akkor várom megkeresésed valamely elérhetőségen, akár e-mailben, akár telefonon, vagy az üzenet küldő szövegboxunkon keresztül. A legjobbakat! Üdvözöl: A kivitelező!

Először is köszönöm, hogy valamilyen módon az oldalukra találtál.

Hogy találtál ránk?

Valószínűleg ajánlás útján, szóróanyagainkból vagy valamely internetes platformon találkoztál velük.

Mi az amit itt megtalálsz?

Ezen az oldalon arról fogsz nagyobb képet kapni, hogy én és a kivitelezési csapatom miben tudunk neked segítségedre lenni, mi az a feladat amire a legjobb szakembereket keresed, hogy cserébe a legjobb megoldást és munkát kaphasd meg reális áron, reális kivitelezési időben és ami a legfotosabb pontos elszámolással és kommunikációval a folyamatok alatt.

Mit ígérek?

Nem fogok sablon és már ezerszer leírt, megígért szövegeket alkalmazni és kommunikálni feléd. Amit viszont ígérni tudok, hogy ugyan olyan komolyan és fontosan kezelem a rám bízott feladatot, mint ha az a sajátom lenne.

Tehát ha bízalommal fordulsz hozzám és elmondod elképzeléseid, a megoldandó feldatot és megtisztelsz azzal, hogy felmérhetem a munkát és a helyszínt, akkor a jövőben könnyedén fogunk tudni együtt dolgozni.

Amennyiben egyeznek elképzeléseink és nézeteink a munkát és az emberi tényezőket illetően, akkor szívesen dolgozom veled és részemről lesz üzlet. Amennyiben én és az amit képviselek és mondok, teszek, neked is szimpatikus lesz, akkor nagyvalószínűséggel te is dolgozni fogsz velem.

Létre jön az ideális win-win helyzet.

Ezek után többet nem is írnék, inkább beszéljenek helyettem a tettek, és refernciák.

Ha az előbbi rövid gondolat menet alapján szívesen megismernél minket, akkor várom megkeresésed valamely elérhetőségen, akár e-mailben, akár telefonon, vagy az üzenet küldő szövegboxunkon keresztül.

A legjobbakat!

Üdvözöl: A kivitelező!

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2151, Fót

  • Telefon

    +36 30 644 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek