Krámli Henrik

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Tisztelt Megbízók! Kérem, nézzék el nekem a válasz nem adását! Az utóbbi időben gyakran hívtak ismeretlen telefonszámokról, amely hívások számomra kéretlen tartalmúak voltak, ill. a Qjob portál kezelése ismeretlen volt számomra. Amennyiben úgy látszik, hogy tartósan nem válaszolok, kérem, jelezzék felém sms-ben, hogy a qjob.hu-n találták meg a telefonszámomat! -------------------- Tisztelt Megbízó! Jelenleg közszféra-beli dolgozó vagyok, továbbra is csak középszintű végzettséggel rendelkezem, amelyért az engem megillető fizetséget szeretném kiegészíteni tisztességes munkavégzéssel. Emellett a folyamatban lévő, az idő- és „agyikapacitás”-hiány miatt egy ideig szünetelt tanulmányaimat folytatom, és így kisebb esélyem maradt a másodállás* végzésére, tehát plusz bevétel szerzésére. (Ezt úgy értem, hogy nehéz fix helyen és időben tartósan rendelkezésre állni, ezért szeretnék alkalmi munkákat végezni.) Kérem, keressen bizalommal! -------------------- Tisztelt Megbízó! Fiatal felnőttként vagyok jelen a Qjob portálon, célom az, hogy elegendő pénzt tudjak gyűjteni egy albérlet és magam fenntartásához. Jelenleg pénzügy és szamvitel BSc szakos egyetemi hallgató vagyok. Érdekel minden, ami a közgazdaságtannal kapcsolatos, főként a gyakorlatban is használt üzleti ága. Korábban, a középiskola befejezését követően (ahol 3 és fél éven át tanultam közgazdaságot) a Szegedi Járásbíróságon dolgoztam mint jegyzőkönyvvezető-írnok. 2 éves munkatapasztalatra tettem itt szert. Iskolaidőben vállaltam korrepetálást angol nyelvből; többek a segítségemmel érettségiztek le. Angolból B2 szintű nyelvvizsgával rendelkezem. A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségének tagja vagyok, több versenyükön is részt vettem, de volt, hogy általuk találtam munkát. Munkámra igényes vagyok, jellemez a precizitás. Remélem, elnyertem tetszését.

Tisztelt Megbízók!

Kérem, nézzék el nekem a válasz nem adását! Az utóbbi időben gyakran hívtak ismeretlen telefonszámokról, amely hívások számomra kéretlen tartalmúak voltak, ill. a Qjob portál kezelése ismeretlen volt számomra.

Amennyiben úgy látszik, hogy tartósan nem válaszolok, kérem, jelezzék felém sms-ben, hogy a qjob.hu-n találták meg a telefonszámomat!

--------------------

Tisztelt Megbízó!

Jelenleg közszféra-beli dolgozó vagyok, továbbra is csak középszintű végzettséggel rendelkezem, amelyért az engem megillető fizetséget szeretném kiegészíteni tisztességes munkavégzéssel.

Emellett a folyamatban lévő, az idő- és „agyikapacitás”-hiány miatt egy ideig szünetelt tanulmányaimat folytatom, és így kisebb esélyem maradt a másodállás* végzésére, tehát plusz bevétel szerzésére.

(Ezt úgy értem, hogy nehéz fix helyen és időben tartósan rendelkezésre állni, ezért szeretnék alkalmi munkákat végezni.)

Kérem, keressen bizalommal!

--------------------

Tisztelt Megbízó!

Fiatal felnőttként vagyok jelen a Qjob portálon, célom az, hogy elegendő pénzt tudjak gyűjteni egy albérlet és magam fenntartásához. Jelenleg pénzügy és szamvitel BSc szakos egyetemi hallgató vagyok. Érdekel minden, ami a közgazdaságtannal kapcsolatos, főként a gyakorlatban is használt üzleti ága.

Korábban, a középiskola befejezését követően (ahol 3 és fél éven át tanultam közgazdaságot) a Szegedi Járásbíróságon dolgoztam mint jegyzőkönyvvezető-írnok. 2 éves munkatapasztalatra tettem itt szert.

Iskolaidőben vállaltam korrepetálást angol nyelvből; többek a segítségemmel érettségiztek le. Angolból B2 szintű nyelvvizsgával rendelkezem.

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségének tagja vagyok, több versenyükön is részt vettem, de volt, hogy általuk találtam munkát.

Munkámra igényes vagyok, jellemez a precizitás.

Remélem, elnyertem tetszését.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    6723, Szeged

  • Telefon

    +36 20 216 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek