Óvári Judit

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Vezetői asszisztensként több mint 10 évet dolgoztam, így az ehhez nagyon közel álló virtuális asszisztencia területén tudnám kamatoztatni az e téren megszerzett rutint. Szeretem a sokszínű, változatos feladatokat, ahol a sokoldalúság és a multitasking képesség előnyt jelent. Adminisztratív feladatokban több évtizedes jártassággal rendelkezem. Az Office legfontosabb funkcióit (word, excel, ppt, outlook) expert szinten használom. Erősségem a kommunikáció, írásos anyagok készítése, de vonz a számok világa is, excel képletekben, adatelemzésekben, megjelenítésükben (diagramok, perezentáció) is komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Precízen és pontosan dologozom, a vállalt határidőket mindig betartom. Több éves ügyfélszolgálati tapasztalattal segítségre tudok lenni a kapcsolattartásban cégek és ügyfeleik között. Kereskedelem és marketing szakos közgazdász végzettségem van, aktuálisan virtuális marketing asszisztensi tanfolyamon képzem tovább magam, folyamatosan bővítve a social média, hirdetési kampány és egyéb online ismeretanyagokban megszerzett tudásomat. Számlaképes egyéni vállalkozó vagyok, a jelzett óradíj irányadó, a feladatok összetétele és nehézségi foka, illetve a megbízás időigénye alapján tárgyalási alapként szolgál.

Vezetői asszisztensként több mint 10 évet dolgoztam, így az ehhez nagyon közel álló virtuális asszisztencia területén tudnám kamatoztatni az e téren megszerzett rutint. Szeretem a sokszínű, változatos feladatokat, ahol a sokoldalúság és a multitasking képesség előnyt jelent.

Adminisztratív feladatokban több évtizedes jártassággal rendelkezem. Az Office legfontosabb funkcióit (word, excel, ppt, outlook) expert szinten használom. Erősségem a kommunikáció, írásos anyagok készítése, de vonz a számok világa is, excel képletekben, adatelemzésekben, megjelenítésükben (diagramok, perezentáció) is komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkezem.

Precízen és pontosan dologozom, a vállalt határidőket mindig betartom.

Több éves ügyfélszolgálati tapasztalattal segítségre tudok lenni a kapcsolattartásban cégek és ügyfeleik között.

Kereskedelem és marketing szakos közgazdász végzettségem van, aktuálisan virtuális marketing asszisztensi tanfolyamon képzem tovább magam, folyamatosan bővítve a social média, hirdetési kampány és egyéb online ismeretanyagokban megszerzett tudásomat.

Számlaképes egyéni vállalkozó vagyok, a jelzett óradíj irányadó, a feladatok összetétele és nehézségi foka, illetve a megbízás időigénye alapján tárgyalási alapként szolgál.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 771 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek