Bathori Vivien

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

https://viviendesigns.webnode.hu/ Báthori Vivien vagyok, 25 éves. Mindig is digitális alkotással szerettem volna foglalkozni, így lettem kiadványszerkesztő/ /grafikus. A művészetek kiskorom óta közel álltak hozzám, gimnáziumban grafika tagozatos osztályba jártam. Stílusom a minimalista, letisztult dizájn. Emellet szeretem a modern és a kézzel rajzolt dolgokat, lenyűgöz a vízfestékkel való munka – digitális formában. Amiben segíteni tudok: logó tervezés vagy már meglévő átalakítása névjegykártya tervezés arculat tervezés szórólap tervezés nyomdai és online anyagok tervezése könyvek és szövegek tördelése, teljes formázása egyéb grafikai munkák Miért válassz engem? addig dolgozunk közösen az anyagon, amíg az el nem éri a kívánt elvárást. Közösen, mert: mindenről adok tájékoztatást, minden változtatás után elküldöm a tervet, tehát a kommunikáció nem marad el betartom a határidőket, ha van szeretem az egyszerű de nagyszerű ötleteket megfizethető áron dolgozom Programok amikben dolgozok: Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop, ezek mellett iPaden Procreate rajzprogramban is alkotok. Hobbim a fotózás.

https://viviendesigns.webnode.hu/

Báthori Vivien vagyok, 25 éves. Mindig is digitális alkotással szerettem volna foglalkozni, így lettem kiadványszerkesztő/ /grafikus. A művészetek kiskorom óta közel álltak hozzám, gimnáziumban grafika tagozatos osztályba jártam.

Stílusom a minimalista, letisztult dizájn. Emellet szeretem a modern és a kézzel rajzolt dolgokat, lenyűgöz a vízfestékkel való munka – digitális formában.

Amiben segíteni tudok:

logó tervezés vagy már meglévő átalakítása

névjegykártya tervezés

arculat tervezés

szórólap tervezés

nyomdai és online anyagok tervezése

könyvek és szövegek tördelése, teljes formázása

egyéb grafikai munkák

Miért válassz engem?

addig dolgozunk közösen az anyagon, amíg az el nem éri a kívánt elvárást. Közösen, mert: mindenről adok tájékoztatást, minden változtatás után elküldöm a tervet, tehát a kommunikáció nem marad el

betartom a határidőket, ha van

szeretem az egyszerű de nagyszerű ötleteket

megfizethető áron dolgozom

Programok amikben dolgozok: Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop, ezek mellett iPaden Procreate rajzprogramban is alkotok. Hobbim a fotózás.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    4024, Debrecen

  • Telefon

    +36 30 255 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek