Wolf ép-bau kft

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Családbarát munkavégzés Mivel gyakran dolgozunk családi házaknál ahol kisgyermekek is vannak, ezért tarjuk magunkat a megbeszélt házirendhez. Kérésre a zajosabb munkákat kerüljük például altatási időben. Új és hagyományos technológiák Magyarországon rengeteg épület vegyes falazatú, jól ismerjük a vályogfalat, és a téglát, a betont és a szendvicspanelt egyaránt. Nem csak láttuk már ezeket az anagyokat, hanem rendszeresen dolgozunk is velük. Ismereteink szerint javasoljuk önnek a leginkább megfelelő technológiát az adott munkához, de Ön dönti el, hogy melyiket választja. Szeretjük tartani a határidőket A megbeszélt határidők azért vannak, hogy betartsuk őket. Épületeket és épületrészeket létesít, épületek, építmények alapozási, falazási, zsaluzási, vasszerelési, betonozási, vakolási, homlokzatalakítási, hideg-meleg burkolási, víz-, hő-, és hangszigetelési illetve bontási, javítási, karbantartási és felújítási munkálatait végezzük A kőművesként épületek falszerkezeteit és falidomait, válaszfalakat, beton és vasbeton szerkezeteket, kéményeket, szellőzőket és csatornákat építünk, vagy javítunk. Épületeket falazunk és vakolunk, elhelyezzük a nyílászárókat, kialakítjuk a homlokzatot. az épület alapjának elkészítése (vasalatkészítés és betonozás); falak felhúzása téglából, természetes kövekből, betonból, beton készelemekből vagy más építőanyagból; falak ellátása ablakok, ajtók, csövek elhelyezésére szolgáló nyílásokkal (balkonok, ajtó- és ablakbeboltozások); betonáthidalók elhelyezése és befalazása az ablakoknál, ajtóknál és egyéb nyílásoknál; beton- vagy vasbetonlépcsők beépítése (előregyártott lépcsők alkalmazása); épületek és épületrészek nedvesség elleni szigetelése; szerkezetek hagyományos zsaluzatának elkészítése, ellenőrzése, bontása; habarcs vagy beton keverése kézzel vagy géppel; vakoló munka végzése, kézi és gépi vakolás; egyszerű falazó és vakoló állvány felállítása, ellenőrzése, bontása; szerkezetek vasszerelési munkái; a falazat javítási munkálatainak lebonyolítása, át- és kiépítése boltívek és boltozatok falazása, kémények, füstcsövek, födémek, lépcsők, párkányok, belső és külső falak megépítése;

Családbarát munkavégzés

Mivel gyakran dolgozunk családi házaknál ahol kisgyermekek is vannak, ezért tarjuk magunkat a megbeszélt házirendhez. Kérésre a zajosabb munkákat kerüljük például altatási időben.

Új és hagyományos technológiák

Magyarországon rengeteg épület vegyes falazatú, jól ismerjük a vályogfalat, és a téglát, a betont és a szendvicspanelt egyaránt. Nem csak láttuk már ezeket az anagyokat, hanem rendszeresen dolgozunk is velük. Ismereteink szerint javasoljuk önnek a leginkább megfelelő technológiát az adott munkához, de Ön dönti el, hogy melyiket választja.

Szeretjük tartani a határidőket

A megbeszélt határidők azért vannak, hogy betartsuk őket.

Épületeket és épületrészeket létesít, épületek, építmények alapozási, falazási, zsaluzási, vasszerelési, betonozási, vakolási, homlokzatalakítási, hideg-meleg burkolási, víz-, hő-, és hangszigetelési illetve bontási, javítási, karbantartási és felújítási munkálatait végezzük

A kőművesként épületek falszerkezeteit és falidomait, válaszfalakat, beton és vasbeton szerkezeteket, kéményeket, szellőzőket és csatornákat építünk, vagy javítunk. Épületeket falazunk és vakolunk, elhelyezzük a nyílászárókat, kialakítjuk a homlokzatot.

az épület alapjának elkészítése (vasalatkészítés és betonozás);

falak felhúzása téglából, természetes kövekből, betonból, beton készelemekből vagy más építőanyagból;

falak ellátása ablakok, ajtók, csövek elhelyezésére szolgáló nyílásokkal (balkonok, ajtó- és ablakbeboltozások);

betonáthidalók elhelyezése és befalazása az ablakoknál, ajtóknál és egyéb nyílásoknál;

beton- vagy vasbetonlépcsők beépítése (előregyártott lépcsők alkalmazása);

épületek és épületrészek nedvesség elleni szigetelése;

szerkezetek hagyományos zsaluzatának elkészítése, ellenőrzése, bontása;

habarcs vagy beton keverése kézzel vagy géppel;

vakoló munka végzése, kézi és gépi vakolás;

egyszerű falazó és vakoló állvány felállítása, ellenőrzése, bontása;

szerkezetek vasszerelési munkái;

a falazat javítási munkálatainak lebonyolítása, át- és kiépítése

boltívek és boltozatok falazása, kémények, füstcsövek, födémek, lépcsők, párkányok, belső és külső falak megépítése;

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2740, Abony

  • Telefon

    +36 20 412 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek